318

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха, тоя виц Кирчо ли ви го разказа.

317

Анонимен

преди 2 години

Това някакъв майтап ли е?Радев какво ни натресе бе!

316

Анонимен

преди 2 години

Некадърници! Все още никой не смее да каже''Царят е гол'' КРИВОРАЗБРАНАТА Цивилизация или СТРАХ ОТ РАДЕВА И РАШКОВА ДЕМОКРАЦИЯ

315

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха. Егати вица. Тия са обучавани от някой комунист или нацист за фабрикуване на лозунги. Киреееее, това е България канадецо. Тука тия номерца са ни играни десетилетия. Тия сериозно ли си вярват, че някой ги харесва при тая криза, цени на тока и парното, ковид фашизма, предателството по македонските въпроси и сега клякането на коленца пред украинските дивотии? То бива бива лъжи, но ако носовете им растяха, щяха 10 пъти да са обиколили екватора след тая.

314

Анонимен

преди 2 години

Всички вярваме в тях. Вярваме, че ни лъжат. Вярваме, че ще се увиваме с одеяла. Вярваме, че ще ядем киселец. Вярваме, че летим, ама надолу.

313

МНЕНИЕ

преди 2 години

КОЙ ПОРЪЧА СОЦ .ПРОУЧВАНЕ- БТВ- КОЯ АГИНЦИЯ- ГАЛОП ПАРДОН ГАЛЪП! ХАЙДЕ НЯМА НУЖДА ДА СЕ ХАБИТЕ ДА ЛЪСКАТЕ ИМИДЖА НА ПРОВАЛЕНОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!!!

312

Анонимен

преди 2 години

и тези не стават!

311

Анонимен

преди 2 години

лъжа.кому е нужна?

310

За България

преди 2 години

Ако вкарат и Тиквун в затвора , ще събирам подписка даже една статуйка да му направят на Карето!!!

309

Анонимен

преди 2 години

Реват комунисти от гроб като вдовици за *й! Щом ханъмите на Ердоган реват на умряло, значи се движим в правилната посока! Ето всеки ден по новините членове на харем гроб ги хващат, кои краде от баби, кои краде луканки и какви ли не зулуми! По стар комунистически обичай и по заръка на русия всички комунисти от гроб се спуснаха от землянките и почнаха да грабят и убиват! Трябва пак като по царско време д сина награда за всяка глава на гербер занесена в кметството!

308

Рейгън

преди 2 години

Всъщност, Кирчо става мил с нежните си опити за еманципация от Ел Фигуранте. До днес - САМО КУХИ ФРАЗИ, резултат - НУЛА!Изхарчени милиарди, спряно строителство, до до бизнеса пари не са стигнали, говорим за още заеми, лъжем за дефицита, лъжем за растежа. Мисля, че Виденов беше значително по-кадърен и по-десен от тези шматароци!ЗАКРИВАЙ!

307

Карачобан

преди 2 години

Аз се зачудих като разбрах, че има хора дето пият белина срещу коронката, а то имало и вярващи в новата власт....

306

123

преди 2 години

Как не ви е срам да лъжете така? По-некадърно правителство не сме имали досега! Маши в ръцете ЕС и НАТО. Дано не ни вкарат и във война!

305

Край

преди 2 години

Това паралелна реалност ли е или просто глупости на таркалета.

304

Невиждан

преди 2 години

Чак налуден хаха. Кой ли вярва вече, освен ПП тата, щом ласкае ухото значи е истина. Исто Пурко смята, че всички го обичат за Баш Бащица, а то Фигурата хаха. Карето нема ли да пусне някой скрийншот?

303

ПП

преди 2 години

Продължаваме с Послъгването !

302

Анонимен

преди 2 години

Абе то и на Боко ханъма като и провеждаха социологическите проучвания в харема на Ердоган събираше много голямо одобрение, ама на всички избори виждахме, че реално се радва на 10-12% подкрепа сред свързаните с харема индивиди!

301

Анонимен

преди 2 години

Невиждан оптимизъм - за какво, че други дойдоха власт с лъжа за гражданство и че тези новите още НИКОГО не са вкарали в затвора, а само подменят един с друг нов (от техните) и корупцията вилнее още повече от при ГЕРП! Не оптимизъм няма освен, ако не си политически сляп или след успешна лоботомия! Българския народ лесно се подлъгва, защото от десетилетия копнее за нормален живот и вярва на първия, който му обещае благоденствие и НУЛЕВА КОРУПЦИЯ, но досега никой не осъден и не в затвора! Колко моз

300

Анонимен

преди 2 години

Гербавите *** направо избухват от злоба. Така е народа харесва новите управници, затова и гласува за тях. Колкото да им се вярва на ГЕРБ-ДПС..

299

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме да гледаме как цървиците от гроб се пръскат от злоба