87

Гавра

преди 2 години

Вие се гаврите с хората да кажем каква е истината 1 мил. гласували за Мунчака и Мики Маус другите 5 мил. не ви дишат иначе рейтинга е топ. Хахахахаха

86

А стига бе!

преди 2 години

Според тези резултати и изнесените преди малко, разпределението по имена на анкетираните 805 човека е следното: "Наполеон"-36%, "Юлий Цезар"-24%, "Айнщайн"-25%, "Няма да кажа"-15%.Анкетата е проведена в няколко ДПБ.

85

Секретар

преди 2 години

Сигурно доверието и подкрепата за Радев е доста повече от това заслужава си ако имаше още десетина като него нямаше да сме на това дередже като сега докарани за 12 години!

84

Ха

преди 2 години

До Хер Мюлер. Така е. Не са си научили урока. Може би ще се наложи да повтарят, докато го научат.

83

Анко

преди 2 години

Е,Народе,разбра ли за какво бяха маските,ковид-а и размахваните юмруци?Ще разбереш,това,за което днес.вчера и утре в Брюксел е ....пожар!

82

Мда

преди 2 години

До Живко от гр.Варна. Що не пробва в ГЕРБ, там са все такива. Ама то вече е късно, загубиха позиции. Трябваше по-рано да се сетиш. Сега най-много да опереш някой кирлив герберски пешкир.

81

spoko!

преди 2 години

Не се безпокойте за нищо, защото Господ много добре знае кои са избраните дем-они и кои избиратели са дем-они. Наказанието ще им дойде от небето, а Той наказва до девето коляно. Само запомнете,че за демоните нито един християнин не е гласувал!

80

Анонимен

преди 2 години

Да си жив и здрав , Радев, Йотова също !

79

Гошо

преди 2 години

РАДЕВ ОТДАВНА Е В ТОРБАТА С ПЛЪХОВЕТЕ!ВЪПРОС НА ВРЕМЕ И НА...ГОЛЕМИНАТА НА ...И НА ...ПЛЪХОВЕТЕ!

78

Живко от гр.Варна

преди 2 години

Извинете, може ли да ме уредите да бъда в някя парламентарна партия на хранилка за да живея добре ?! Може ли?

77

Възмутен

преди 2 години

ха-ха-ха

76

Лойко

преди 2 години

Тъй като не сме Президентска република,нямаме нужда от вице Президент,както и нямаме първа дама. Ако все пак искаме да храним още едно гърло на държавната хранилка ,следва избора да Президент,да е разделен от вице Президент, а не да вървят комплект като двойка. Трудно бих повярвал ако е така ,Йотова изобщо да помирише Президентството.

75

Анонимен

преди 2 години

Вижте сега, българина не е руснак и обича да си живее на широко. Затова всички русофили много обичат Русия, но живеят и работят на запад. Едната обич не слага храна на масата.

74

Тарикатите

преди 2 години

От галъб болкан що не пробват обективно да проверят доверието на хората към отделните партии. Ей така, за спорта.

73

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Вече се знае, че изборите бяха фалшифицирани, а електоратните уфси - натаковани. ГласоПУдалите за Чорапа и Киро да си посипят главите с пепел.

72

Рейгън

преди 2 години

Правителството на Радев ни докара 24% даказана инфлация на хранителните стоки на едро. Може и да не са виновни, но кой ще има подкрепа като му вземат25% от хляба. Тук не е Русия господа журналисти и червени социолози

71

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Естествено, че подобни данни са повече от невъзможни. Това е делото на ДС ъдвайзърите, които правят учишлено подобни анкети с твърде положителни резултати, за да повдигат егото на въпросните нещастници. Когато закопат държавата и ядат бой, да не се чудят що ги бият.

70

Shark

преди 2 години

До Днес.ру Ами да сте гласували!! Някой да ви забрани!! Радев няма вина, че не гласувате.

69

Анонимен

преди 2 години

Верваме, верваме... Ина времето ОФ е събирало по 99%. Всенародната любов към другарЕте е над всичко!!!

68

Койну Радев го крепи

преди 2 години

Мой в газот, че го ломи! 03-03!