105

6557454

преди 2 години

Не знам дали се учи, че бой за Плевен ще има на 10-тата минута. Че сме били само един буфер е ясно, но дори без да пратим един войник на бой няма как да стигнат и на 50 км от границата за 10 минути, може би за седмица или две. За да мине Турция в Тракия им трябва Странджа, иначе оголват фланга и един десант им такова мамата на цялата групировка в Тракия. Самата Странджа е ужас за всякаква логистика и армия. Само с мини бихме ги спрели за дни тогава. Не че в дългосрочен план сами сме имали шанс.

104

Анонимен

преди 2 години

Pyrvo e nagla lyja vtoro provejda si v Rusiq ne v Angliq,USA i t.n ES

103

Неее

преди 2 години

Това е поредната тъпня на дойче веле. 10 000, това означава по 30-на дневно. Мама миа.

102

Анонимен

преди 2 години

"Десетки хиляди"! ВЪХ! Трябва да сме уплашени много нали?

101

Първолак

преди 2 години

Учителката ми каза да сметна - ако са 'десетки хиляси за година' колко са за ден? Труден въпрос - ако са само 10 000 - излизат по 27 на ден! Ама ако са 99 000 (пак е в рамките на 'десетки хиляди') не можах да го сметна. Двойка ми писа и татко ми издърпа ухото! - Мисля че е несправедливо - на *** трябваше да и се случи, не на мен...

100

Анонимен

преди 2 години

Те и друго не могат освен военщини.

99

Кики

преди 2 години

Добре: ножчета за бръснене не произвеждат-война ще правят!

98

СС

преди 2 години

Неграмотни *** редактирайте заглавието на статията ! За НАТО цитирам целият "потенциал на ядрената си триада - стратегическите ракети, ракетоносците от далечната авиация и атомните ракетни на подводници " не си правете майтап с Русия !!!

97

имат пари

преди 2 години

правят десетки хиляди,хехе, учения.Ние сме толкова богати,че плуваме на гумени лодки подарак от краварите.И то когато има вятър,щото са с платна.

96

Провинцията

преди 2 години

Нас ни цакат с екотакси, жулят ни с еконорми, въглеродни отпечатъци, електромобили, а като я гледам само тая ракета от снимката как пуши - кой знае какъв "въглероден отпечатък" има. Докато нас ни тормозят , руснаците си правят каквото си искат - стрелят , правят учения с техника , самолети , кораби. Няма ли кой да им думне едно яко ембарго , та да клекнат. Да , ама - не. Едно говорят , пък като стане дума за газ, петрол - забравят за всякакви принципи

95

Анонимен

преди 2 години

Десетки хиляди учения, едва ли са казали това. По-скоро десетки хиляди военни ще участват в ученията.

94

Анонимен

преди 2 години

Да проведе армията на Русия, няма само другите да провеждат.

93

Геле

преди 2 години

Айде - айде - десетки хиляди учения, посмали малко. Тези учения пари струват, а икономиката им не е цветуща. Откъде тези пари , като и техните олигарси крадат милиарди

92

Анонимен

преди 2 години

365 дни, десетки хиляди учения. Сега това означава най-малко 20 000 учения щото е в множествено число десетки хиляди. Това са по 54.8 учения на ден НАЙ-МАЛКО. Сега не искам да поставям под съмнение другаря Путин, ама не е ли малко хипербола това изказване? Или това ще е като лозунгите от соца? Всеки куршум учение за младия войни! Всяко канче вода изпито на полето бомба върху главата на Байдън! Всяка хвърлена граната пробойна в кораба на НАТО! Всяка изстреляна ракета ерекция за Путин!

91

Herr Muller

преди 2 години

Като гледам курдисаната снимка и изпадам в умиление към най-големите джуджаци. Артилерийската джуджетна система "скрап-метал" именувана РСЗО ГРАД или 122 мм залпова реактивна система за стрелба 'БМ-21 Град', Сделана в СеСеСеРе и на въоръжение от 1963, водеща се като национална гордост на съветско-руската овенна мисъл, монтирана към каросерията на съветски Урал - 4320. Изтрепаха гаргите и руските *** из форума.

90

Анонимен

преди 2 години

Стратегическите ракетни войски на Русия са планирали тази година над 200 учения на различни равнища. Експертите очакват в тях да се използват най-новите високотехнологични и високоефективни мобилните наземни ракетни комплекси РС-24 "Ярс", междуконтиненталните балистични ракети "Сармат" с обхват 18 000 км. и хиперзвуковото супероръжие "Авангард" с неограничен обхват и скорост от 27 000 км/ч.

89

не може да бъде!

преди 2 години

Десетки хиляди учения-приблизително по 30 на ден!Считам ,че това е грешка -вероятно става дума за стотици хиляди учения !?Но ако десетките руски военни учения изглеждат на натовците като десетки хиляди ,това вече е друг,медицински въпрос!

88

IQ 3.14

преди 2 години

едно време брежнев като правеше учения кисинджър и рейгън идваха да гледат и викаха те така се праи. тия немогат куче из бъзе да изкарат.

87

Жоро Сороса

преди 2 години

Джуджанко няма топки за истинска война в Украйна и надува мускули с фалшиви учения фалшив ***!

86

полюциите на:

преди 2 години

...една МИСИРКА...