153

До Бб

преди 2 години

Ха ха.. на островчето Кенгуру.нюз май не ви е уведомило че тук правото на предвижване нормално и изконно право , а не нововъведена привилегия както при вас

152

Тия от Австралия

преди 2 години

След простотията която си показаха пред цял свят ....хич не ми ги слагайте в новините. Имат още много да се развиват

151

Анонимен

преди 2 години

Нещо в статийката много удобно се избягва въпроса колко процента от населението на Австралия е с пълен ваксинационен курс. Защо тъй, бе, джурналисти? Къде сте я учили тая журналистика - в Гестапо, Щази, КГБ или в Мосад?

150

извод

преди 2 години

колкото повече ваксинирани, толкова повече болни

149

Какъв пример точно

преди 2 години

може да бъде едно каторжническо гето???Освен за нео-фашизъм...

148

Анонимен

преди 2 години

И какво стана сега както всички си знаехме, ако заключиш всички по домовете им при ваксина която не спира разпространението или заболяването от вируса просто отлагаш неизбежното. Всички ще ни мине тоя вирус. Който иска да се ваксинира, който иска да се наcepe, който каквото иска да прави няма да изчезне вируса и ще си живеем с него. Това което зависи от нас е колко още искаме да измъчваме децата с тия мерки и колко още искаме да обеднеем от тях докато накрая си го признаем и спрем с глупостите!

147

В.

преди 2 години

Колко много изписано за да кажат просто: тези, които ги ръководят са ла;на

146

Бб

преди 2 години

Кви мерки бре имунозат?Всички ресторанти отворени, всички магазини отворени. Полети до почти цяла Австралия и извън работещи. Никой не се е впечатлил в Австралия ама хич... Училище отваря без забавяне. Вие ама хич не го разбирате, че държавата работи по определен начин и не става с хитруване. Само ***, Сърб и Македон с Ливанците си мислят, че те ще прецакат нещо или че искат точно тях да ги прецакат... Мислене в стил балкански архипитек.

145

Анонимен

преди 2 години

Австралия многократно доказа, че е "висша демокрация", в която тоталитарното оправление е на по-висока степен от това в нарочения Китай!

144

"Напълно имуниз

преди 2 години

Ама нали там бяха с най-строгите мерки и над 90% напълно "имунизирани"?! Защо пак са масово болни?!

143

daa

преди 2 години

Две години изолирани не само от света,а и вътре страната.Деца не можеха да посетят родителите си,защото са в друг щат.И след толкова лишения и психически атаки,какво още трябва да изтърпят техните жители и най-вече още колко време-година,две,няколко,след като се доказа,че всичките лишения излязоха безсмислени,защото вируса нито изчезна,нито ги спаси от заразяване и боледуване?!"Да ама смъртните случаи" ще кажат боцнатите,което им остана единств. коз.Да ама последствията от псих.тормоз-ще кажа аз

142

м,да

преди 2 години

Мерките ***, не помагат, само забавят. Всички ще минат през ковиду-и не ваксинирани и ваксинирани! Язък дето ядоха дървото с локдауни австралопитеците!

141

Анонимен

преди 2 години

Ама вируса не идва отвън само. Той вече се разпространява и от неподозиращите ваксинирани, изцяло вътре в островната държава. След като тялото ти е "научено" само да произвежда патоген-протеин..... , не знам, не знам.. И експертите не знаят, сега установяват. Дружно участваме в един голям експеримент, чрез който в момента разпределят и милиардите. А ние обедняваме под стрес и страх..

140

Анонимен

преди 2 години

До БхТова за починалите основно над 60 браво. Ама то тук е същото- 85% починали над 80 ЗА ЦЯЛАТА ЕПИДЕМИЯ И ОТ ВРЕМЕТО БЕЗ ВАКСИНИ( 62% над 70 и 23% 60-69 ), само 1.4% под 40г починали. Ами, че ние сме като Австралия.... УК, Израел имат разбивки по възраст. И там същото... С ваксина или без ковид покосява само стари и/или с тежки хронични болести. Тях трябваше да пазят, да ги следят и лекуват навреме, а не всичко да иде във ваксини. Можеше да спасим много и да спестим от тестове, локдауни и т.

139

Мангъров

преди 2 години

Рано или късно вирусът ще мине през всички. Това че те се изолираха от останалия свят, наложиха си дълъг локдаун, набодоха си по шест игли отзад и не пуснаха Джокович в страната....не ги спаси ! Все пак и те се намират на Земята, а не на Марс ! Всички тези безсмислени мерки само забавят, но не отлагат придобиването на стаден имунитет със поне 70 % преболедували. Справка : Испанския грип, който е преминал за две години и без никакви лекарства, локдауни,антибиотици и забрани !

138

Анонимен

преди 2 години

Австралия си е много готина страна, на кой не му харесва да отива в съвецкия гулаг. Там е хуманно общество.

137

Анонимен

преди 2 години

Наричате този концлагер пример?!

136

Анонимен

преди 2 години

Австралия беше хубава държава преди 20 години(и много българи искаха да емигрират там), сега е за предпочитане Палма де Майорка и е по-близо и е по-евтино и е безвизово.

135

MIKE

преди 2 години

Ако Австралия спре 2000$ помощи за "болни" от Ковид изведнъж болните ще намалеят с 90% и повече. Достатъчно е само да се обадиш на шефът си и да кажеш, че си "болен" за да започнеш да ги получаваш, не е нужно да го доказваш дори. За сравнение голяма част от хората на редовна работа не изкарват по толкова на месец. Същото е в USA и Канада. Изводите за легитимността на статията си остават за Вас...

134

черния

преди 2 години

До БхMa как бе?!? В смотаната Австралия има 50 починали, всичките жертви на ваксините. В България никой не се е ваксинирал, а починалите са само 136!