21

Анонимен

преди 2 години

Ще го изпързалят,а той изобщо няма да се усети !

20

Анонимен

преди 2 години

Много да внимава с какво се съгласява че ходи по много тънък лед и скоро ще изхвърчи като мръсно коте като гледам накъде са му потръгнали нещата!

19

Анонимен

преди 2 години

Стига празни приказки а хвани се работа

18

Васил

преди 2 години

Давам 2-3 месеца ахо ихо и после ще е тихо. Консервативните кръгове в югокомунистическата партия в Македония ще повлияят на техния премиер. Същото го гледахме при Тиквич и Зоранчо през 2017. 2-3 месеца ахо ихо и после тихо и малкият напредък за добросъседство се изтри. По-скоро добросъседството остана в сферата на неосъществените намерения. И сега ще стане така. Македонците нали паралелно движат съюз без граници с Албания и Сърбия. Просто използват срещите с Кирето да изкопчат повече от Белград

17

Анонимен

преди 2 години

колаборационист , чака го съд за нац предатество, колониален слуга

16

Анонимен

преди 2 години

Народе български.. има здравна, енергийна, финансова, социална, демографска и мигрантска криза.. Наш Киро прекарва повече време да разреши проблемите на СМ откоккото нашите. Много е тъжно, народе. НАРОДЕ!

15

Влади

преди 2 години

Пък може и това да е начинът да се подобрят отношенията с Македония. Пробвахме само с морков или само с тояга, не стана. Да пробват бизнесначина, може нещо да се получи. Да се скараме, винаги може. Насила не става. Пробваха да преименуват турците навремето насила, не можаха , въпреки някои доказателства, че част от тях са с български корен. Трябва с добро и с разбиране, а хората го приемат, ако имат полза.

14

ГЕРБ

преди 2 години

Тъ.унгер

13

ГЕРБ

преди 2 години

***..к

12

Голям смях

преди 2 години

Този герберско депесарски форум е пълен с *** на ниско ниво. Явно десетина човека пишат под различни имена с опорките на еднокнижника от Банкя. Тезите им еднакви, правописните и стиловите им грешки - също. Жалка картинка!Правителството, парламентът и президентът са на прав път. Защо младите и образовани хора емигрират на запад, а не в Русия, бе умници?Време е и България да стане истински Запад, а дрънкащите глупости да се опитат да се пообразоват, иначе все бедни ще бъдат!

11

Анонимен

преди 2 години

Ние в България нямаме свързана инфраструктура, тоя се загрижил за свързване с РСМ ... Струма я спряхте, Хемус няма да се случи, до Видин човек не може да стигне ... дреме ми за свързаност със Северна Македония!

10

анонимен

преди 2 години

има ли мъже в тази държава - да се изгони херо мустафа а петков да бъде арестуван

9

Анонимен

преди 2 години

Само празни приказки като господаря си!Вече ни ви вярваме,защо не започваш с реформите-всички служители на заплата и пенсия трябваше да са вънка,но си остана на думи! Всеки ден умират хора,толкова много безработни,хората изнемогват вече,а ти назначаваш заместници само...

8

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА!

7

Анонимен

преди 2 години

И като КАК ще работи "заедно"? Радьовците ще наливат НАШИ пари в македонски "проекти", и макар че Борисов им остави пълна хазна, те ни обраха до шушка, нови 9 милиарда взеха назаем, Дамаджан врещи по медиите за "кражби" и досега НИЩО не е доказал, и КОЙ краде бре, комунисти гн...ус...ни? Не ни хвърляйте прах в очите, престанете да крадете, хората ИЗНЕМОГВАТ!

6

Тайни преговори

преди 2 години

Какви разговори води Петков с Херо Мустафа в неделя вечерта в Министрски съвет. Какво се обсъжда зад гърба на народа на този таен и необявен в медиите разговор?

5

Анонимен

преди 2 години

Спри с тия глупости за хвърляне на прах в очите бе, Кирчо Фигурантски! Болшевизмът винаги е вървял със срив на държавата от всякакъв характер, финансов, икономически, социален, здравеопазване, образование, национална сигурност и всичко, за което се сети човек. възстановете цената на тока, а оттам - и всичко останало! Кой КРАДЕ 9 МИЛИАРДА за 9 дни бе, Фигурантски! Такъв рекорд и в "Гинес" няма!

4

мандраджиев партизан

преди 2 години

Дрогаре много работите почнаха всички да усещат никой неможе да си плати сметките и доходите се вдигнаха ама не догонват виденовата инфлация. с две думи направихте код Кафяво

3

Анонимен

преди 2 години

Национален предател, колко получи от американците да предадеш България?

2

Анонимен

преди 2 години

Ще НИ работите заедно! Като видя мОн-чУ, че Кремъл и Брюксел отдавна го знаят каква е нула, Хиро му подаде кутре и той налапа ръката - *** и посредствен във всичко, но пък нарциси самозабравил се диктатор. Кирчо&Кокорчо са НИКОИ, ПРОСТО продължение на хищната ръка на ДС, и начело с Юмручко Фигурантов ще ни довършат до крак.