12

Анонимен

преди 2 години

Нещо не разбирам. Ако през 2021 реалната цена на билета е била 2 лева според разходите, защо за 2022 искат цена от 1,50 лева, а не от 2,50 или 3 лева при това поскъпване на тока, горивата, резервните части и по-високата минимална заплата?

11

Анонимен

преди 2 години

Може би тогава ще освободят първата двойна седалка зад шофьора за пътници. Сега или е преградена с въженце, или контрольорката, която си има отделно място, си оставя там касовото апаратче, щот е много тежко и не позволява да се сяда. Ще напиша до ръководството им да питам по тяхна заповед ли е.

10

Анонимен

преди 2 години

A в София кога ще падне цената, за която се произнесе съда?

9

Анонимен

преди 2 години

Че то най-дългия маршрут в Плевен е 9км , той целия град е дълъг 5км от край до край, какви 1.40лв? В София дето най-дългата линия е 55км е 1.60лв, къв 1.40 за Плевен? Ами в София 6лв ли ще стане тогава? Нали уж искат да се борят със замърсяването на въздуха и да намалят колите, а обществения транспорт дето и без друго половината е празен става по-скъп. Вместо да намалят цените та повече хора да го ползват и да е по-чисто те обратното правят! Mинdили!

8

Анонимен

преди 2 години

Абе К.Петков не ви ли казА да НЕ слагате на врата на крайния потребител "разходите на предприятието"???

7

Вълчо Кумчев

преди 2 години

Обяснявах,обяснявах преди време,че тролейбусен транспорт за обезлюден и беден град като Плевен е нонсенс,но няма кой да чуе! Плевен загина той е в клинична смърт!Можеше нещата да се развият по друг начин,ЖАЛКО!!!

6

Падение Плевенско

преди 2 години

Плевен е най-западналото селище на стария континент!Селище мръсно,грозно ,мизерно,обезлюдено! Селище с паразитираща,алчна,философстваща община на гърба на шепата останали хора! На най-върлия душманин не пожелавам да пребивава в Плевен а камо ли да живее!

5

Ех мааа

преди 2 години

А заплатите с 40% кога? А? Кире, нещо на България да обърнеш внимание?

4

Анонимен

преди 2 години

Каква новина само. На село ,колко щял са бъде билета за празния автобус.

3

Анонимен

преди 2 години

Скоро и в цялата страна, поне 40-50% плюс.Но няма да се плашите, Му Нчо ще вдигне юмрук и ще победите, ха, ха. Венсеремос ОВ ЦЕ

2

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Дори могат да направят и електрически седалките. Така бедните,които от немотия се возят без да плащат,ще бъдат ликвидирани. Побързайте! Това със сигурност ще се хареса на Бил Гейтс и Сорос.

1

Фифи Перото

преди 2 години

Да става 4 лв, така даже ще са на печалба, ама ще се возят сами, ватмана и контролата