11

анонимен

преди 2 години

Гешев не е избран а назначен избор е когато има няколко кандидати за дадена длъжност при неговия избор просто не разрешиха да има още кандидати.Борисов си мислеше той който иска направо го назначава.Така беше и с президента но смайката на нацията която предложи не стана а после я уволни и от министър на съда.той си беше въобразил,че ще се назначи и за президент и да се хвали,че всички управляващи длъжност е имал и е гербът на България.

10

Анонимен

преди 2 години

До vlady КОЛКО СИ КАТЕГОРИЧЕН В ОЦЕНКАТА СИ ВЛАДКО- КОЕ ТИ ДАВА ТОВА ОСНОВАНИЕ? ДОКАЖИ, ЧЕ ТОГАВА КОГАТО СА ПОЛУЧАВАЛИ ДИПЛОМИ И ПО ПРАВО, СА ИМАЛИ ПО МАЛКО ЧАСОВЕ/ХОРАРИУМ/ ОТ ВАРНЕНСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ, ОТ БЛАГОЕВГРАДСКИ, А ЮРИДИЧЕСКА ПРАВОСПОСОБНОСТ НЕ СЕ ПОЛУЧАВА В УНИВЕРСИТЕТА, А КАТО НАВЪРТИШ КАТО РАЗСЛЕДВАЩ ИЛИ В НЯКОЯ КАНТОРА И ДР КАТО СТАЖАНТ ЮРИСТ.

9

toti

преди 2 години

Явно е,че вироса в прокуратурата е дълбоко заседнал в гърлата на всеки мастодон и няма да се оправим никога !!! Няма по алчни от тези каскетаджии!!!

8

въпросче

преди 2 години

до кога на фигуранта ше му казвате държавен глава ?

7

Анонимен

преди 2 години

С тази руска фамилия, Киселова е доста съмнителна!

6

vlady

преди 2 години

Първо трябва да се премахне категорията юрист-милиционер, възпитаниците на висшето милиционерско трябва да могат да получат юридическа правоспособност само след допълнително образование. Неподготвените юрист-милиционери са един от най-големите проблеми в правосъдието.

5

Асан

преди 2 години

Пускайте конкурс за нов главен Каскет :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Тази с физиономия на тежък алкохолих защо не си гледа научната работа и университета, ами тръгнала да се занимава с конституционни публични въпроси?!

3

Анонимен

преди 2 години

Ами нали това е целта на Брюксел и Вашингтон ? Да се направи промяна ама без да се променя нищо за да дърпат пак те конците на марионетките.

2

Румбарад

преди 2 години

Какъв главен прокурор? Гешев си е топ! Мачкай, Гешев!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Трябва много бой в тая държава за да се оправи. Боя изгражда. Ако искаме да изградим допра политическа класа трябва много да ги бием понеже имаме да наваксваме за последните 30г неглижиране на отговорност на обществото към политиците. Оставихме ги да растат безпризорни и затова ситуацията е такава!