135

Анонимен

преди 2 години

Той президентът им е сенилен и не помни какво им е наредил. Дали за Украйна ще тръгнат или за някъде другаде, кой знае...

134

Анонимен

преди 2 години

Русия нищо неможе да казва на запада. Изправена е срещу 30 държави в Европа и още куп извън Европа. Отделно е бедна, слабо технически въоръжена, ядрено оръжие неможе да използва, защото и другата страна има, тактически е слаба, флот почти нвма, самолетите и не са 5то поколение и тн. Неможе да определя нищо. Подобре да се дръпне и мирува.

133

Анонимен

преди 2 години

Скоро късия ще прибере настиналите си войничета и ще пие една студена вода :) Разбра, че е никой, за да се опитва да поставя ултиматуми. Поредния шамар в суратааа на кремълският клоун :) Такова унижение не е било!

132

Какво следва?

преди 2 години

Украинската армия е придвижила към границата с Донбас и Луганск установки за залпов огън (по модела на знаменитата "Катюша" от ВСВ), въпреки че по Минските съглашения там тежко въоръжение не трябва да има. Един залп да дадат, и войната ще е започнала. И естествено цялата западна преса ще обвинява Русия за това.

131

а близкия изток

преди 2 години

САЩ подпали пожара в Близкия изток -с фалшиви аргументи и откровени лъжи. Чудя се дали сега не готвят същото упражнение в Европа??

130

Малко за политика

преди 2 години

Русия се мъчи да убеди съседните държави, членове на НАТО, че разполагането на въоръжение и въоръжени сили срещу Русия не им носи повече сигурност. По-точно, всяка военна заплаха срещу Русия води до ответна заплаха срещу самите тях. И за нас важи същото.

129

СС

преди 2 години

ВСВ свърши 1945г ,а още има бази на САЩ в Германия ??? Украйна не е в НАТО и ЕС нито е щат на САЩ !!! Зорлен САЩИСАНИТЕ правят война в Европа !!!

128

Русь

преди 2 години

От няколко месеца украйна обстрелва Донбас с артилерия, има и жертви но всеки мълчи. Сега украйна са струпали 100 хил. групировка с тежка техника до границата с Донбас. Тези фашаги избиват руско население в Донбас.

127

Анонимен

преди 2 години

Украйна няма да нападне Русия, а Полша.

126

Отново факт

преди 2 години

информацията, която идва от Запада, е пълна с истерия и преплетена с лъжи.

125

Трудовака

преди 2 години

8000 чиляка селски път не могат изкопа на 3 смени.Тези ще се бият ли или мач ще гледат?

124

Нищо ново

преди 2 години

Нека си американските военни си заработят заплатите. Друга полза от повишената им бойна готовност няма да има. Освен ако Украйна не направи тая г'лупост да нападне Донбас и Луганск. Тогава вече ще стане патакламата.

123

до факта

преди 2 години

Нали, само руски трябва да има. За тях може.

122

Пурко

преди 2 години

,,Драги,,америкоси,ако имате намерение да пътувате до Европа и близо до Русия,е силно препоръчително 70%от личния багаж да бъде ПАМПЕРСИ.

121

хХх

преди 2 години

През 2017г на учението Noble Jump в Румъния, българските войници са отказали да стрелят по мишени обозначени като руски войници.

120

Ivan

преди 2 години

Те американските и натовските войници бяха доста повече като численост в Авганистан но накрая така бягаха,ге си забравиха половината въоръжение там ...

119

Да ги ожалиш!

преди 2 години

"Заради Русия-Украйна: Над 8000 американски военни са в повишена бойна готовност" Заради други как страдат горките! Вместо да си стрелят на воля при собствените крави.

118

факт

преди 2 години

Всяка чужда военна база на наша територия ни прави мишени и жертви при евентуален конфликт,жертвите ще са много.Затова не трябва у нас да има чужди войски и системи.

117

До Генерал Тиквуний

преди 2 години

На руснаците може да биеш по една ръчна.Продажно ко1пеленце!

116

Хора

преди 2 години

Интересно ще е да разберем дали има нормален Българин който да стреля по Руски войник! чиито пра,пра дядо е свобождавал България от Турско робство ?!