9

служител

преди 2 години

Да се премахне псевдо реформата на Бъчварова - поне малко да се върне справедливостта в МВР. Скъпо струващи ЛРТП бивши сержанти със заплати по-големи от хората на терен. Безсрамно и безочливо сътворено то ГЕРБ и толокоз време няма виновни и всичко се потулва. Върнете справедливостта - само по ЗМВР и КТ е достатъчно да се работи в МВР. Няма нужда от ЗДСл. Простотията "преобразуване" не е нужна никому, гавра с образованите колеги в МВР. Върнете справедливостта. Спешно е необходимо, лесно и решава

8

служител

преди 2 години

Първото нещо което трябва да се направи сега на момента в МВР, преди всичко друго е да се премахне пародията която сътвори Бъчварова в МВР, тази измислена реформа. Веднага с промяна в закона да се премахне и да няма служители по закона за държавния служител. Или по ЗМВР или по КТ, като "преобразувани" служители да няма. Да се върне в старото такова каквото беше преди ония сътворени простотии. Така всички над 60 год.възраст "уредили се" по ЗМВР автоматично отпадат и "скъпо платените" ЛРТП също.

7

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се уволнят 100 000 държавни служители от всякъде и ще се оправят нещата

6

анонимен

преди 2 години

Наистина стигнахме дъното и доживяхме бивш СДС-ар Йорданов да хвали старото милиционерско псе Рашков.Това наистина е някаква пошла извратеност на нашата политическа система.

5

Анонимен

преди 2 години

#ЗАКРИВАЙ !

4

Анонимен

преди 2 години

вече е Народна Милиция за неразбралите усещанията и чувствата на Страшков другарю милиционер

3

Анонимен

преди 2 години

''А тези протести бяха подкрепени от 75% от българските граждани''. То бива , бива да лъжем , ама какви 75%, те са по скоро 7. Протестите носеха едни име , само на Боко, докато не се включи черепа и искаше и Гешев , ако си спомняте и Кошлуков искаха, вече за Кошлуков нищо.Да не говорим и за Партии на статуквото също не трябваше да са във власта, а БСП се облече във власт.

2

От

преди 2 години

От толкова реформи и вадене на структури, в МВР остана само полицията. Когото Миков беше министър махнаха НСС и съкратиха гранична. Пак тога искаха да махат болницата, санаториумите и почивниге станции. А това са социални дейности и го предлагат БСП депугати. Май те нямат нищо общо с идеите, а с парите. И сега отново по върховете на МВР има хора, които искат са превърнат МВР във държавна охранителна фирма. И като махтат много от службитее се обезсмисля името МВР.

1

Следователно

преди 2 години

Бай Рашко да го отчете, като лична обида.