23

Каун Грипенов

преди 2 години

Да се повъртим на лоста червен и направим 50 коремни,то се е видяло,че не можем да построим и 1 км след Бойко. Но поне да покажем по форумите и да плюе на метаното.

22

Биволъ

преди 2 години

Стига с тези чекмеджета и прокурори,бе некадърници. Хемус от София до Правец строена по социалистическия БДС беше преди Борисов пред рухване,тунелите преди и след Витиня убиваха хора. Добре че беше Бойко,че се намериха пари за ремонтите им, реално се заговори за завършване на магистралата. Служебните правителства спряха всички строежи, започнаха да ровят за злоупотреби,отклониха всички заделени от правителството на Бойко пари. Търсеха под вола теле,но всичко забатачиха.

21

ББ

преди 2 години

и се пита...къде Прокуратурата,на която плащаме да защити общественият интерес?...да не си делка с крадците и престъпниците?...до кога?...не е ли време да излезем и да ги прогоним?...ограбват нашите животи,животите на децата ни!!!Оставка Гешев!!!

20

do 23

преди 2 години

Чекмеджето на Борисов е филмче на ДС, както се правят в Холивуд. Но е много по-плитко

19

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се уволнят 100 000 държавни служители от всякъде и ще се оправят нещата

18

Анонимен

преди 2 години

Който иска магистрали, да нарамва лопатата и кирката и да ходи да строи на доброволни начела. Аз от моите данаци неискам да се дават пари за Борисовото его и чекмедже.

17

Не се разбра,

преди 2 години

Той магистрала Хемус за "участък" ли я има? Естествено, че не може да се сравнява с европейските такива, всичко е въпрос на пари! Пътувал из Нидерландия, и там наистина е удоволствие да шофираш! Само че там си караш спокойно със 100 км/ч., и навсякъде камери, а по нашият "участък"си карам със 150-160км/ч, а те ме надминават като крайпътен знак!

16

Иван

преди 2 години

"каза международният одитор по пътна безопасност инж. Методи Силиянов в студиото на "Денят ON AIR" боже доживяхме - междонароден някой си. Да не би да е извънземен, зелено човече или обикновен гееей?

15

Сатир

преди 2 години

До Анонимен Отворко Рашков не го посочи за милионите. Сеа кво праим?

14

Анонимен

преди 2 години

Не ни трябват магистрали!! Българина асфалт не яде!!

13

Анонимен

преди 2 години

приключихме със магистралите за следващите 5 години че и повече било каквото било вече е благополучие и радостни чувства ревеш и плащаш кеф ти в магазин кеф ти в бензиностанция ...

12

Анонимен

преди 2 години

Само *** ли пишат тука! Хора, хайде стига! Хемус половината въобще не е магистрала, ремонти правят от 20 години. На Тракия всички знаят за какви вълни става на въпрос. Да си кажем в очите, че ние хубави и безопасни магистрали нямаме.

11

Анонимен

преди 2 години

Боката бе експерт в строежа на макети на магистрали. На снимка и от въздуха изглежат досущ като истинска магистала. Само дето се разпадаха при преминаването на първия автомобил. Но пък ги плащаха като за истински. Ето така се пълнят чекмеджета с кюлчета и се изнасят сакове с пачки.

10

българина

преди 2 години

БМН и Плевнелиев като министър лъгаха доста години обратното и бг селските шарни им вярваха 12 г

9

До работникпопотник

преди 2 години

Абе и международния одит казва, че и гробарите не с направили и 1 метър магистрала, а жалко подобие на двулентова пътека, ама е сложно за разбиране от редовия гробар откърмен с лъжите на Боко ханъм!

8

Анонимен

преди 2 години

и като настана едно благополучие от как го няма бат Бойко още строиме първия километър на промяната

7

Анонимен

преди 2 години

Има магистрала има корупция и пачки в чекмеджета. Няма магистрала няма и кражби. Просто и лесно решение.

6

Анонимен

преди 2 години

Я, ДСарите са си намерили нов начин да правят черен Пиар. Явно решиха да поскрият Рашков, че нещо народа взе да си получава декемврийските сметки.

5

Тов. Сталин

преди 2 години

Какво да се доказва. Щом има основанелно подозрение, трябва да се дийства решително и докрай. Има боко, има проблем. Няма боко, няма проблем.

4

Те да бяха само 53

преди 2 години

Ама са сто пъти повече.