38

rogo

преди 2 години

Не мога да си представя какво бих правил без тази информация за вулкана на остров Тонга. Не ми се мисли. Колко съдържателна статия само.

37

АЗ

преди 2 години

Много говорят ,но малко знаят. Това не е вулкан и това е видно от сателитните снимки . Кой е изследвал това и има ли реални доказателства ,че е вулкан ? По изследването на водата в района може лесно да се докаже . Много истини ще излязат наяве скоро . И тази също . Тези и други медии препечатват туй-онуй от други и така някои си мислят ,че ни информират . Не ви ли се струва ,че напоследък не ви казват всичко и ви разсейват с глупости? Търсете алтернативни източници. Написаното от мен също ,нали

36

До 1

преди 2 години

Също както се отърва от злите динозаври преди 66 млн. години ли? На вулканите им е през кратера за хорските драми и изпълнения.

35

1

преди 2 години

Тепърва започва да се люлее и да гърмят вулкани. Природата иска да се отърве от злото.

34

гост

преди 2 години

От колко дена е тази информация?

33

до 39 ПП

преди 2 години

Как да няма радиация?Има цялата Менделеева таблица,не само радиация.

32

Анонимен

преди 2 години

Грета Тумберг да отиде да го глоби,че много вредни емисии изхвърля вулканът.А не си е купил квотите свършиха и замърсява без пари.Тоя вулкан как така ще изригва а?!Не е ли чувал за зелената сделка?!:)))))

31

IQ 3.14

преди 2 години

До ПП Пълни Простотии ами, резко няма за какво да се говори. по руските ресурси има вече подробен анализ на ответните мерки на кетаеците за казахстан, и на нато за ултиматума на лавров. и тоя път май се наиграха. според братските информационни агенции, ще ни върже да видим ф35 преди ф16

30

ПП Пълни Простотии

преди 2 години

най-малкото щото Силата на Взива не е толкова Важна, при Наличието на Радиация, която при Вулкана я няма! така, че за какво сравнение се говори?!

29

IQ 3.14

преди 2 години

и в момента в който китайците рекоха "артици, една седмица и да ви нема със се вагнерци и омиротворителите" и вместо казахстан - вулкан в горно нанадолнище. май многоходовите се намногоходиха :)

28

Анонимен

преди 2 години

Това изригване сигурно е отделило повече въглероден диоксид отколкото цяла Европа за 50 години. ЕС обаче си въобразява че прави нещо със смешните си ограничения.

27

Анонимен

преди 2 години

Тонгоанският вулкан не е шега работа. Намира се в сеизмично и вулканично активна зона и макар че сега не станаха много поразии, освен на самия архипелаг, не се знае какво може да се случи в бъдеще. Неслучайно имаше предупреждение за цунами в целия район на Тихия океан. А ние тука за мусака пишем...

26

отСиднейАвстралия

преди 2 години

Средно статистическия балкански макак е далеч от тази материя. Друг бит и култура е. Най го интересува мусака гюбеци парцуца, милата родна картинка не е мръднала. Поздрави

25

Св. Агенция по Храни

преди 2 години

Забраняваме ви да ядете мусака. Има твърде висок въглероден отпечатък. тЕЦ марица изток няма толкова голям отпечатък.. мусаката направо си е ибana майгада. Който яде мусака е терорист.

24

Премести Крачол

преди 2 години

Вулкани изригват под път и над път, но ако трябва да не се говори за важните неща, това става ТОП новина. Видиш ли... отвличане на вниманието. Тука има-тука нема, дей топчето. Стара мaнгaлска схема. Ако хвана един колец....

23

мика

преди 2 години

Колко сте лицемерни само. Ама това е света днес-вървете да интервюирате сега семействата на 4-имата умрели ще спечелите още някой друг читател на гърба на тъгата на близките. После ще напишете една две статии за това какви големи егоисти са тези които не се ваксинират.

22

хммм

преди 2 години

Много ми е смешно когато пишман медии започват да гърмят заглавия като това. Изригването на вулкана било стотици пъти по-мощно от бомбата над Хирошима. Ако имаше поне малко мозък тоя който преписва подобни глупусти нямаше да копира подобни простотии и да ни занимава с тях.

21

СЗО

преди 2 години

това изглежда много страшно! Трябва да ви забраним Мусаката и свободното придвижване. Иначе ще умрат трилиарди.

20

Грета Тюрнберг

преди 2 години

Забранявам на вулканите да изригват и на гората да се разлиства!!!

19

Войко

преди 2 години

То пък едно цунами - половин метър...