242

Истината

преди 2 години

До Българин, и аз съм българин. Разпределението на нашите земи къде се случва, знаеш ли?? Това че нашите дупедавци са казвали само да добре, Русия ли е виновна? Англия и Франция лично са пречили на Русия да влезе и да освободи България от робство, макар и с по далечни цели. Кой ни бомбардира? Кой отрови Цар Борис? Атентата в Св.Неделя е като кулите в САЩ , кой го направи за да има далавера. Чети истинска История! Това че имаме предатели си е наш проблем! За съжаление.

241

Анонимен

преди 2 години

Ако "българин" нарече Русия враг, то той е или ф.е.с или ф.а.ш.и.с.т! Не знам как може такъв полиран от пропаганда мозък да осмисли, че без Русия нямаше да ни има нито като държава, нито като народ. Врагът е ясен - имаме общо КПП с него и негова партия в парламента ни.

240

Германец

преди 2 години

Владимир Владимирович явно е решил да остане в историята по един или друг начин. Нареден до величия като Хитлер и Сталин. Някой ден ще съжаляваме как не се е намерил някой да го черпи с 9 грама олово овреме.

239

бб

преди 2 години

До Анализатор: От историята знаем и за 1938г. когато Англия и Германия сключиха договор по силата на който Германия завладя Австрия и Чехия а след това и цяла Европа.Нека оставим историята на историците.

238

Българин

преди 2 години

До ИстинатаЕ та то при положение, че Русия не е признала ни българска екзархия, ни църква, ни Съединието, дала е Западните покрайнини на Сърбия, Северна Добруджа на Румъния, организирала е атентата в Света Неделя, откъснала е Македония и не ни е враг не знам кой тогава ни е враг.Даже в днешно време Путин казва, че азбуката е македонска и Македония е по-стара от България а ти твърдиш, че Русия не ни е враг.Кой ни е враг тогава?За Лукойл и Газпром не питам нищо.

237

Българин

преди 2 години

Навремето така България е атакувала Русия в Добруджа.

236

стари

преди 2 години

чекиски номера за да се оправдае следващото действие

235

Истината

преди 2 години

Кога нашия народ ще прогледне и осъзнае че Русия не ни е враг. Враг е този който разделя и манипулира в своя полза. Преди време САЩ стъпиха в Украйна и промиха мозъците на хората там. Украйна пита народа си и той си каза думата. Но, САЩ не ги устройва и се почна.....! Това е тактиката на запада навсякъде по света. Само в България мина номера без да питат народа си!!!! За това имаме Нобелова награда за ТЪПОТА!!! Урааааа.....

234

Стига глупости

преди 2 години

До ЕВРОАТЛАНТИК: А това, че Хитлер е нападнал Полша, а след това и Русия какво общо има с темата?

233

Какво каза Шьонбах

преди 2 години

Говорейки в Индия, вицеадмиралът и командир на германския флот Кай-Ахим Шьонбах казал, че Крим няма да се върне към Украйна. По повод обвиненията на Запада срещу Русия, че Москва може да планира да дестабилизира Украйна, вицеадмиралът казал, че това е глупост. Индия и Германия се нуждаят от Русия, за да се противопоставят на Китай, казал Шьонбах, като посочил, че руският президент Владимир Путин иска равнопоставено уважение от Запада и за руския лидер е лесно да отдаде уважение.

232

Сега накъде?

преди 2 години

Какво печелят европейските държави ако НАТО и Русия струпат войски като за реални военни действия от двете страни на руско-украинската граница. Не е ли по-добре да се договорят никой да не разполага военни части над определен контингент до границата , а САЩ да изтеглят нападателните оръжия? А като се струпат, може и да почнат да се стрелят, и тогава кой първи гръмнал ще е без значение. И ще забъркат и нас

231

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 2 години

Историята е интересна наука. За любознателните руски *** (и членове на БСП по съвместимост) препоръчвам да си припомням как Хитлер и Сталин "освободиха" Полша през 1939-та година. И там нацистите твърдяха, че поляците били нахлули на немска територия. Интересно съвпадение!...................ХАХАХАХАХ АКО НА РУШИФИЛИТЕ РУСИЯ ИМ ВЛЕЗЕ В З............А ЩЕ ВИКАТ : ИСКАМ ОЩЕ , САМО РУСКИ К.Р.....

230

бай Геро

преди 2 години

У целия свят най-големите лъжци са руснаците! Кога руснак ти каже, че е ден надигни поглед и виж изгряло ли е Слънцето!!!

229

Ганьо

преди 2 години

Накрая другаря Путин ще предаде полуостров Крим на американските евреи, колкото и да се прави на обиден. Още Ленин е продал тази територия на богоизбраните, защото там е бил Хазарския хаганат и го считат за обетована земя. Жалко за украинците и руснаците по тези земи. Те ще го отнесат най-много.

228

Анализатор

преди 2 години

Историята е интересна наука. За любознателните руски *** (и членове на БСП по съвместимост) препоръчвам да си припомням как Хитлер и Сталин "освободиха" Полша през 1939-та година. И там нацистите твърдяха, че поляците били нахлули на немска територия. Интересно съвпадение!

227

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 235Става въпрос за Донецката и Луганска републики, които са в Източна Украйна и Киев им отказва автономия въпреки проведения референдум.

226

ХА ХА ХА

преди 2 години

Крадецът вика: Дръжте крадеца!

225

Анонимен

преди 2 години

Украйна са я харесали за жертвено агне. Нема такъв *** народ.

224

Анонимен

преди 2 години

Обаче, тия украинците искат да си върнат отцепилите се райони, е как така насила ще ги върнат, защото те са рускоезични, а не американоезични. Не мога да спием, само да пием.

223

Анонимен

преди 2 години

До 240 Знам не ти е лесно, но потърси някой добър психиатър, да те излекува от тази болест, русофи лизъм.