14

Анонимен

преди 2 години

Колко ли трябва да се мразиш и да ти е тъжен и сив живота, че точно през уикенда да отидеш на опашка пред някаква шатра или фургон за инжекция с нещо, което не е особено сигурно, че ще те защити от нещо, за което не е особено сигурно, че ще те погуби ?!?

13

Анонимен

преди 2 години

Веселина Йорданова, авторката на статията каква ли заплата взима , за да поства в 1 през ноща?

12

Анонимен

преди 2 години

Тия не спят ли бе, статия за ваксини в 1.00 през ноща???? Това от България ли е писано или някъде отвъд океана?

11

Анонимен

преди 2 години

Последното проучване от Дания какво показа за ваксините и Омикрон? Че ако си с 2 дози Пфайзер след 90 дни имаш по-голям шанс да лепнеш Ковид отколкото ако не си ваксиниран и ти трябва бустер за да си с по-добри шансове от ваксинираните. Какво означава? Че имунната ви система е на люлка между "малко по-добре съм, много по-зле съм, малко по-добре съм, много по-зле съм". Какви още странични ефекти ще излязат сега след като 1г след ваксинацията започнаха да ги изследват?

10

Анонимен

преди 2 години

Балаци има в бегето и ще има

9

Анонимен

преди 2 години

Нашите управляващи следват древната китайска мъдрост, че капка по капка ще напълни океан. Принципът им е - веднъж ваксиниран, завинаги набоцкан - и така, според Изкуството на войната, докато боднат всеки българин. Като рибар, хвърлил самотна въдица в рибарник, рибата няма къде да избяга, рибаря има цялото време на вселената.

8

Анонимен

преди 2 години

Бустерчета. Не си мислете, че е увеличен броят ваксинирани.

7

Дют

преди 2 години

След всичката официална информация за миокардити, инфаркти,полови смущения при жени и мъже, смърт ден два след иглата или до седмица след излезлите интервюта не ЕДНО ,а три на бил Гейтс за намаляне на населението чрез ваксина,след хилядите доклади и излезналите "проучвания " за "безопасността " ,след признанието ,че нито един тест не хваща вирус,след признанието ,че не пазят от заразяване и влизане в болница ... Да отидеш да се набодеш.Достигнахте отрицателни стойности на интелект=***.

6

ПП

преди 2 години

Никола Минчев с три ваксини карантинира цялото ръководство на държавата

5

Брюкселско Зеле

преди 2 години

Да се ваксаш сега е както казват да си купиш фабрика на 8 септември 1944.И сзо дадоха заден. В Англия всичко отпада, Чехия отмени задължителната вакса.Брюксел от дни е в пламъци.

4

До Вакс-Антивакс

преди 2 години

Или си сериозно увреден между ушите или си платен вакс ***... И в двата случая те очаква едно и също - ако не се сещаш какво, провери в Библията...

3

Вакс-Антивакс

преди 2 години

Бях антивакс, но видях някои сериозно болни, и сега съм вакс. За всеки случай. И не съм само аз. Антиваксовете се регват и крият из форумите, щото нямат дупе, гони ги шубето, но се пълнят като магарет.

2

Анонимен

преди 2 години

Жалко за хората, които са си го причинили и са били подведени от фарма картела и масмедиите...

1

Анонимен

преди 2 години

Това е нов рекорд по поставени дози.