10

акула

преди 6 месеца

Къде е гарата във В. Търново, че не се сещам.......

9

Праведен

преди 6 месеца

До Мен до 8 - Да, ама сега си имаме клоуни !

8

Мен до 8

преди 6 месеца

Мануши, сокереси ... какво значение има. Дървото трябва да играе. Спомням си един кмет от с.Галиче, сес кой, та Ценко беше вързал един такъв гол на стълб пред кметството. Не че му правя евала на Ценко, ама по онуй време в Галиче нямаше 1 кражба.

7

Мъж или мануш?

преди 6 месеца

В Дряновец няма хора. Там са само мануши и сокереси.

6

До 6

преди 6 месеца

Може и така да е, не съм бил в щатски затвор. Просто чета какви присъди раздават и за какво. Че са прекомерни ( например кумулация ... 135 години затвор) прекомерни са. Но е факт, че такива като въпросния наш апаш, стоят по няколко десетки години вътре. Като не могат да го превъзпитат, поне пазят обществото от него. А тук ?

5

Американ

преди 6 месеца

До До 1:При нас, краварите, не е навсякъде така. В Педифорния е като при вас почти, особено от последните 2 години.. В Тексас не си поплюват, за сега..

4

Американ

преди 6 месеца

"неколкократно осъжданият" e "е задържан за срок до 72 часа"...Баси kpeтeнcкитe закони !? *** "ценности", явно..

3

До 1

преди 6 месеца

На чужд гръб и 100 тояги са малко - наша поговорка. Та и твоята работа такава. Не че е голямо престъпление ( смяташ), но я се постави на мястото на жената ! Друг е въпроса какви присъди раздават по селските съдилища - няколко месеца с 3год.изпитателен срок. Води ли се приключило делото с присъда - води се. Ама че от присъдата няма ефект - не е работа на съда. При краварите - я брато, *** тия 30 годинки, пък после пробвай пак ...

2

Анонимен

преди 6 месеца

Извършителят е осъждан неколкократно за кражби и грабеж от съдилищата в гр. Бяла и гр. Плевен.Ами пуснете го пак, уважаеми некорумпирани съдии.

1

Голям престъпник

преди 6 месеца

32 млрд потънали от 2009 до свга от Евро фондове не са нищо, кокошкари да има!