Снимка: БГНЕС

28-годишен мъж е задържан в РУ Горна Оряховица за извършен грабеж, съобщават от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

На 22 януари около 11:10ч. е получено съобщение от жителка на Горна Оряховица, че в жилищен вход в града е извършен грабеж. 71-годишната жена разказва, че след нанасяне на удар с ръка в областта на гърба, мъж отнема портмонето й с документи и 70 лева.

Потърпевшата прави подробно описание на извършителя.

В резултат на незабавно извършените оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия от страна на полицаите, в 13:20ч. на жп гара Велико Търново е задържан мъж от с. Дряновец, обл. Русе. Извършителят е осъждан неколкократно за кражби и грабеж от съдилищата в гр. Бяла и гр. Плевен.

Образувано е досъдебно производство.

28-годишният мъж е привлечен в качеството на обвиняем за извършен грабеж при условията на опасен рецидив. Пред служебен защитник неколкократно осъжданият мъж прави самопризнания и дава обяснения. Част от отнетата сума е възстановена.

Извършителят е задържан за срок до 72 часа.
 

Коментари Напиши коментар

10

акула

преди 5 месеца

Къде е гарата във В. Търново, че не се сещам.......

9

Праведен

преди 5 месеца

До Мен до 8 - Да, ама сега си имаме клоуни !

8

Мен до 8

преди 5 месеца

Мануши, сокереси ... какво значение има. Дървото трябва да играе. Спомням си един кмет от с.Галиче, сес кой, та Ценко беше вързал един такъв гол на стълб пред кметството. Не че му правя евала на Ценко, ама по онуй време в Галиче нямаше 1 кражба.