Ама те нашите знаят само да ревът, особено ония мазния с опашката излезе ме хваша състояние в което трябва да пия лупедиум!!!!!!!!
Абе какво толкова има да си направите по един сандвич и едно малко термосче с кафе или чай да си вземете в раничката отзад? Не им купувайте по пистите и това е! Даваме грешни сигнали като купуваме шницел за 40 лв. и кафе за 10лв. и после се чудим защо е така.
КАСОВАТА БЕЛЕЖКА Е ОТ СКИ КУРОРТА ЛИВИНЬО - ИТАЛИЯ И ОПРЕДЕЛЕНО КАЗАНО , АКО СЪМ СКИ МАНИАК БАНСКО МЕ ГУБИ БЕЗВЪЗВРАТНО!!! ДА ЗАЛЪГВАТ ПИЯНИ АНГЛИЧАНИ!!!...
Ще се нормализират цените и в БАНСКО...още 3-4г. и ще се върнат на старите цени от преди 99-та. А и Цеко като пие една студена водица с ***...съвсем!
........чалгари, какъвто е той самият. В заведението в Банско, няма нито един скиор а предимно мутри и придружителлките им, които само си носят Bogner-ите и Goldberg-a, но ски немогат и не искат да карат. Те предпочитат да се събират на непоносими места и да слушат произведенията на г-н Светослвав Лобошки, да късат салфетки и да плащат по 100 лв. за супа. Така че всичко ми изглежда наред. Единствено ми изниква въпроса откъде хора с отрицателни IQ тестове имат толкова пари за харчене.
Само да внеса едно уточнение към читателите, че става въпрос не за Австрия ами за Livigno, Italy, което е видно от "австрийската бележка". Но това няма значение, друго е по-важното. Първо става въпрос за тотално различен клас заведения, докато в "австрййското", заведение ти сервират в платсмасови чинии с дървени вилици, в Банско във VIP Room-a, сервират едва ли не със златни лъжици, защото такава им е клиентелата. Въпростният "композитор" г-н Светостлва Лобошки, пише текстове на разни пропаднали
Дълги, къси, със завои и не толкова писти, също и за деца. Настаняването няма аналог в България, хотелите са с централно отопление, озониране на въздуха в стаите, също с овлажнител или без - както иска клиента. Мамалига /полента/ с пръжки може и веган 2,3 е., супи всякакви - до 2 е. /интересното е че рибената чорба и зеленчуковата са на една и съща цена. Скара - свинска, телешка, козя, пуешка - до 5 е. с обилна гарнитура. лифта - дневна карта - 10е.Пълно с българи и французи,а румънци лято в БГ.
Преди повече от 15години в банско ядох вода с накъсана стара пилешка пържола вътре за 4лв. Спах в чисто нов построен хотел, в който на апартамента касата на вратата се движеше и имаше теч в банята. На закуска в хотела имаше спаружени краставици незнайно от когаОт тогава не съм стъпвал на това място. Който иска да ходи.
Българския имигрант в чужбина е общо взето на най ниското ниво от социалната стълбица . Общаци в строителството без осигуровки , складове чистачки ...тук там некой шофер или програмист . Ама доста малко . Та българския имигрант като вземе 1100 евро и си плати всичките разходи и му остават 200 евро в най добрия случай в края на месеца . И с тия 200 евро иска да яде и да пие като цар в България . Да ама не .
Ами де да знам. Сега е разгара на зимния сезон и всичко си е дебело. Аз като ходя на Витошка в някой ресторант, без разгар на какъвто и да е сезон, обикновено плащам по 200 лева за обяд :))) Не обичам да вечерям по ресторанти, а да пия по барове, а там нещата вече отиват на доста по-дебело :))) На мен лично не ми се вижда много тази сметка
Когато няма конкуренция е така.Комунист конкуренция не търпи!Той знае само монопол за да може да отчита в чекмеджето на онзи дето му осигурява монопола.Ако има капитализъм е друго,има конкуренция и цените се намаляват но не и качеството.Тук ако си добър и работиш на прилични цени,я проверки ще ти докарат от регулатори,я разрешително ще ти спрат,е такива номера.Няма честно надработване за да се види кой е по-добър в професията.А ако има и надработиш някой,или ще те запалят,или ще те пребият.
Що за ментално увреждане пък да има човек да не погледне цените в менюто. И да си направи сметката колко пари има в джоба.
Цени за скиори: 39 лв. за лазаня у нас, 5 евро за щрудел в Австрия