62

Анонимен

преди 2 години

Киро и *** около теб, затова че подарихте историята ни на "македонците" ви проклинам до 9то коляно. За съжаление, за България, вече е твърде късно. Съвсем скоро ще ни вкарат и във война!

61

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е толкова объркан в момента, че не можа да се сети каква позиция да заеме за Украйна." --------- не е объркан , а ПРОCТ!

60

Остро

преди 2 години

И къде ги видя тези "Разнопосочни" сигнали този "Експерт".... Къде ги намирате такива е.... Боже ..Боже

59

Всичко е наред

преди 2 години

Байдън назова Радев и Петков на срещата за Триморието и "нашите" се постараха това да се реализира! Всичко ще стане факт - влизане на РСМ в ЕС, признаване на Истанбулската конвенция и пушечно месо при военни действия. Благодарение на злобния кариерист и me ke re to радев!

58

Помислете!

преди 2 години

Кой е ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК - американската *** Радев! Ползвайки Слави, ДБ и общата Мая успяха да въведат машинното гласуване. Българите не са глупави (колкото и да ни се вменява!!!) и само 30% отидоха да гласуват.

57

Анонимен

преди 2 години

само мораториума ги държи!

56

Опаа

преди 2 години

Нека да бъдем точни - отношенията ни с РСМ в момента са такива Само заради политиката и обществените мнения, наложени от Северномакедонските предишни правителства, и на никой друг !

55

усещате ли

преди 2 години

Как леко тихомълком се бъзика с българската история? Платен отровен гаад!!!"Предишните правителства били наложили на народа политика срещу макетата?" хахахаТочно обратно е. Боко се съобрази с мненеието на народа, а не обратно!! Той знаеше, че ако пусне на мекетата и веднага ще го тричат.Французите не можели да ни разберат? Ами те разбират само като им е изгодно, бе!Ми направете така че да разберат, не са ***, я. Дипломати! Уж! Печалбари!

54

Gorskio

преди 2 години

Какво точно са направили Гроздан Караджов и Николай Събев да бяха споменали??!?! Вторият, освен да обещава да ускорява в обозримо бъдеще влаковете и да пуска ненужни летища по медиите не се сещам какво толкова е направил? Явно доста тихо действат...

53

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

ПЕТКОВ Е КРИПТО-ЕВРЕИН И МЯСТОТО МУ НЕ Е В БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО! В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ИМА И МНОГО ДРУГИ ЕВРЕИ,ЧИЕТО МЯСТО НЕ Е В БЪЛГАРИЯ! ШЕФ НА ГЕНОЦИДА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ШИМОН САКСКОБУРГОТСКИ, ЗА КОГОТО СМЕ УБЕДЕНИ,ЧЕ Е ФАШИСТКИ ЕВРЕИН! ОСТАВКА ЗА ИЗРАЕЛО-АНЕРИКАНСКОТО ДИКТАТОРСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА ПЕТКОВ...НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!!!!!!

52

мафия

преди 2 години

Оставка!Киро в Канада!

51

Анонимен

преди 2 години

Боко да си ходи в пожарната.

50

Анонимен

преди 2 години

Ха, а сега ЕС да обяви, че на война само ако народите са 75% пълно ваксинирани. А войници могат да бъдат само тия с валиден ваксинационен паспорт. Смешници. Не могат собствените си проблеми да решат, ще оправят чуждите. Не могат демокрация и свобода на собствените си народи да дадат, ще се борят за свободата и демокрацията в Украйна! Тия въобще могат ли да се погледнат от страни и на фона на ковид нацизма да се видят колко станаха жалки и леки?!

49

Анонимен

преди 2 години

След Георги Киряков, ГЕРБ им остава само да пуснат политолога Цветанка Андреева, когато най-западнат. А при по-добри времена пускат антрополога Харалан и политолога Стойчо. Появят ли се Кеорги Киряков и Цветанка Андреева, за ГЕРБ не е добро времето. Не е тяхно времето.

48

Анонимен

преди 2 години

Американците искат Русия да нападне Украйна но руснаците се дърпат.

47

Анонимен

преди 2 години

Петков едва ли знае къде е Украйна. Защо пък да има някакво мнение за кризата там.

46

Анонимен

преди 2 години

Защо си мислят, че имаме разнопосочни сигнали? Българският народ е абсолютно ясен, ние сме част от НАТО, но сме гарант за мира и ще се борим за дипломатическо решение до дупка. Не сме врагове с Русия и ще искаме мирно решаване на въпросите, дори когато всички други се откажат. Ние имаме ясно отношение и към Македония. Уважаваме братята си, но не отстъпване и буква от историята си. Ще ни уважават и ще получат същото, в противен случай ще си чакат на опашката за ЕС. Къде е разнопосочното?

45

Анонимен

преди 2 години

А бе Гоше , а бе Киряков ,гушкай си грешните кинти , дето ти ги дават да шашкаш навалицата и не се бутай в неща ,които не разбираш ! Един куп словесна баластра , с основно участие на "може" ,"може би " , "вероятно" , т.е свободни съчинения по предварително зададена тема .

44

Анонимен

преди 2 години

Живота е хубав. Стига с тия филми на ужасите къде ни прожектиране тук.

43

Повтарям

преди 2 години

Купете си пушка, брашно и консерви