557

Мда

преди 2 години

До 539 Анонименпреди 2 седмици"Тези, които пият белина са същите, които отказват да се ваксинират." --- -по-скоро тези, които вярват на медиите, че хлорен диоксиТ е белина са тези, които вярват, че експерименталните сиропи са ваксини и се бодат хахахахПраво в десятката!

556

Анонимен

преди 2 години

Това е дезинфектант за вода..Всичката питеина вода която пиете идва от язовирите който са пълни със жаби,змий и всякакви болести..Да,и хлорна вар даже хвърлят във водата.Тези който пият чешмена вода както и аз през целият си живот още нищо ми няма...Да сте чули някой да е умрял от пиене на вода от чешмата?

555

Неочаквано тъп

преди 2 години

Требва да се дава на навършишите 70г.и нагоре, за профилактика. Също и на сички в гетата, да нема, децата станаха на вирус. Секи ден я придълже на една година, по една лъжичка, и ман..... сари нема да има. Ще е некак си светло и хубаво.

554

химик

преди 2 години

тази Петя Славова явно е отсъствала от часовете по химия. Не прави разлика между белина (натриев хипохлорит) и хлорен диоксид.

553

плоскоземец

преди 2 години

Има и един друг много полезен срещу ковида препарат-калиев цианид,някои му викат цианкалий.Не е вреден като ваксините.Действа мигновено,после не ви трябва зелен сертификат,писиари,тестове,ваксини.Ако го няма в аптеките,купете си мишемор.И той действа по-бързо от белината.

552

Анонимен

преди 2 години

Това са *** и антиваксърите на Костадинов.

551

Анонимен

преди 2 години

А на вас кукувица ви е изпила ума

550

аве ей

преди 2 години

а на американците се смеехте!

549

Анонимен

преди 2 години

Според мен журналястите отново демонстрират невежество!

548

Росица

преди 2 години

В страницата във ФБ на д-р Огнян Пелов често се дават подобни съвети за лечение и предпазване от коронавирус. А и не само там. Всеки има глава на раменете и ще си носи последствията от избора.

547

Дин Дзън

преди 2 години

Антифриза също лекува всички болести и има хубав вкус вервайте ми и пийте смело.

546

Колио

преди 2 години

До Обективен 606 Ква белина бе тънар,дори и мисълта ти е копи пеист,никога не казвал белина,това че си голтак и не разбираш грам от химия или неможе да различиш проста формула.Такива като тебе генетично трябва да ги банват.Мишка.

545

Анонимен

преди 2 години

Евала на тоя който е измислил тази бизнес схема. Всичко това е бизнес, да продаваш препарат който струва 1,5 лв. за литър, за 50 лв., за 100 милилитра. Евала ... Обаче няма такива *** като тези дето са се вързали и са повярвали на тази простотия. Давай народе на белинатааааа, евтино я давам ...

544

Обективен

преди 2 години

Много сме закъснели - Тръмп препоръча пиене на белина на краварите още при втората вълна на вируса.

543

Анонимен

преди 2 години

Мда, ако прочетете внимателно статията, тези, които ползват ММС (което си е белина) са си чисти антиваксъри. Виждате колко им е акъла - ваксините са им опасни, но пиенето на белина им подобрява здравето. Че дори и месия имат - Росен Бакалов. Едва ли този човек има някакво медицинско образование, не вярвам някога да е учил и фармацевтика. Вервайте му, много ще сполучите!

542

Мани Мани

преди 2 години

за ***- Това е линк към БНР интервю от 2013г. с проф. Надка Бояджиева от медицинския факултет на медицинския университет в София https://bnr.bg/post/100057247/prof-boyadjieva-mms-natrieviyat-hlorit-ne-lekuva-bolesti-a-povliyava-imunnata-sistemaизслушайте интервюто, защото знам, че сте мързеливи и оплювате преди да прочетете странично инфо. Имайте критична мисъл и не се доверявайте на драскачите, защото те изобщо не си проверяват копи-пейста, а си гонят статиики за деня. Не бъдете глупави

541

?

преди 2 години

Интересно с какво замезват на 100гр белеина -сялятя от прах за пране ли ?

540

Дарвин

преди 2 години

това е естествения подбор .Кажеш че се лекуват с миша отрова и те се лекуват.нали погребалните агенции трябва да имат бизнес. така остават по интелиегентните , а простаците отиват където им е мястото

539

Антиваксъри, сър

преди 2 години

Прости им Господи, те не знаят какво правят.

538

Анонимен

преди 2 години

Много е забавно да се види нагледно фактът, че точно вярващите във ваксините и нАуката не могат да направят разлика между белина и хлорен диоксид. Очевидно вярата им в нАуката е само вяра. Без знание.