14

Алекс

преди 2 години

Новините за БСП вече трябва да се публикуват в раздел "Хумор,сатира и забава".

13

Анонимен

преди 2 години

Трудна ще е битката на Нинова с оялите се нотабили. Дълго време червените олигарси провеждаха откровено дясна политика и благодарение на тях трудещите се фактически нямаха представители в Парламента. Лобистките им закони и до днес тровят живота на обикновените хора. А десятъкът и липсата на необлагаем минимум са доказано най-реакционни десни практики за несправедливост. БСП само ако отстъпи от идеите си, ще изчезне.

12

Анонимен

преди 2 години

Артистката Корнелия е избор на мафията. Лека, полека, мафията си създава нов проект. Първо ИТН. Следва БСП. Натискат копчето на Възраждане да предизвика размирици и отново в играта влиза ДПС като балансьор на правителство от ИТН/БСП/ГЕРБ. Още не е готов плана с подмяната на оня ***. Тогава ще съборят сегашното правителство.

11

Айде , бе !

преди 2 години

Този Чейнджев , защо не си седи в чейндж хралупата , ами се е намърдал в Народното събрание ? Аман от гешефтари в държавната власт ! Аман от комунисти ! БСП отдавна е на политическото бунище , а те искат да управляват ! С кого, бе, оланкоолу, дупе голо ???

10

Анонимен

преди 2 години

Ченчев: Не се притеснявам от разцепление в БСП ----------- а трябва :)

9

Диана

преди 2 години

БСП е срам за България итрябва да си отиде от политическото пространство! Имали нижда да управляват, значи, защото били толкова години в опозиция...Трагедия!..Тези хора не разбират нищо от политика - трябва колът да им влезе в окото, че да го видят, толкова са ангажирани с вътрешнопартийните си интриги, че въобще не виждат какво става около тях - важното е ДА УПРАВЛЯВАТ, значи...Важна е властта!..Заслужават си нашите политици това отвратително отношение към тях от международната общност...

8

Ивайло

преди 2 години

Много отдавна започна залеза на тази партия... Вътрешни борби между кланове, кланчета, лобита, групички и т.н. кой къде да се издигне, кой какво да прилапа, кой къде да се настани (и при другите е така, но някак си по друг начин). В резултат на това започна да намалява подкрепата за тях. Съответно намалявайки броя депутати, кметове, общински съветници вътрешните борби станаха още по-ожесточени. А сега след като Нинова стана несменяема очаквам вече тотално разцепление.

7

баба мара

преди 2 години

и 4 министри на бсп не са специалисти в съответните области това е тоталнаизлагация на следващите избори няма да влезете в нс

6

пенсионерски клуб

преди 2 години

е къде са тия много млади хора в бсп бе ченчев ? да нямаш предвид онова моме с червения бански на който пишеше - бсп е секси ?

5

Влади

преди 2 години

Да се разцепва и да потъва тази лицемерна небългарска партия. Винаги слушали Кремъл и работили срещу България. Сиромахомилско говорене, а милионерите са 90% от БСП. Пуснаха ги по милост във властта, а Нинова почна да говори за "лично мнение" по въпроса на НАТО и Русия, т.е. българската позиция поддава под руския натиск. Предателска партия.

4

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая мафията си намери заместник на Бойко Борисов. Започнало е купуване на политици, които в подходящият момент да направят Корнелия премиер. Да не се изненадате, когато това се случи.

3

Анонимен

преди 2 години

Тази партия трябва да отговаря за Дарина от Казанлък и Божков от Велинград

2

Kuncho

преди 2 години

"Там долу " каза бога от висините:)Абслолютни въздухари извън живота.Нямат един кадър да става за нещо вече.

1

Анонимен

преди 2 години

И няма защо! Това е несъществено събитие...