70

Пуффф

преди 2 години

Значи лятото ще има по-малко настинали. Не знаехме.

69

Анонимен

преди 2 години

В други новини зимата е студено, лятото е топло, слънцето грее през деня от нашата страна на планетата, а през нощта от другата, в морето има много вода, като те ударят с тухла боли, когато ти бръкнат в окото също боли ама на друго място от това като са те ударили с тухлата по тиквата итн. Добре, че ни каза, че никой не се беше сетил!

68

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

Сутрин слънцето ще изгрява. Вечер - ще залязва...

67

Ха ха

преди 2 години

На този звездите му го говорят. Когато говориш на Бога, това е молитва.Когато Бог ти говори, това е шизофрения.

66

Реалист

преди 2 години

Защо не си гледаш пенсията бе човек,омръзна ни вече.Не можеш да ни разсмиваш като Зуека.

65

555

преди 2 години

Смешно е да разсъждават хора , които нямат нищо общо с вирусологията. Най-добре е да пускате разсъждения на доказани учени с документи от изследвания.Ако търсите в нета ще откриете много материали. Ваксъри и антиваксъри със свои думи да защитават своята истина изобщо няма да стане, за това се потрудете и покажете това което сте открили . Папагалщината няма да помогне нито на вас нито на другите. Неоспорими доказателства от лабораторни анализи(с превод и оригинален текст) са истината..

64

ХБК

преди 2 години

Този "псевдо-екпсерт" и реален МАНИПУЛАТОР, не може да не знае (недопустимо е), че:1. Най-добрия имунитет е естествения (след преболедуване). 2. Т.н. "ваксини", не са разрешени никъде за употреба като ваксини.3. Тези фармацевтични "ПРОДУКРИ" са не само не-ефикасни, ами те са вредни (доказано), а за някои хора - ФАТАЛНИ.

63

ХБК

преди 2 години

Тази личност - псевдо-експерт по вирусите (и доказан експерт по дамаджаните) е един от родните престъпници, които наложиха масовото ваксиниране (напълно не-ефикасно), масовот тестуване (с доказано не-фелни тестове) и на маскирането (с напълно безсмислените и дори вредни маски) в страната ни. Тарикатът Катранджиев трябва да бъде раследван за конфликт на интереси; частните лаборатории припечелват до към 200 000 лева на ден за безсмислени и подвеждащи тестове. Единственото за МАНИПУЛАЦИЯ.

62

язък,професоре

преди 2 години

Точно ти трябва да знаеш,че при пандемия или тя свършва,или продължава!Леко и тежко няма!Омикрона е силно прилепчив,но се кара леко!Подозирам,че играе ролята на ваксина!Който го е пуснал,той знае!Между другото и вие професорите станахте много,също като генералите!Както и да е!Да си жив и здрав!

61

Анонимен

преди 2 години

Спри с глупостите Кантарджи - Пол Беарър или Носач на Урни. То бива да се правиш на кечист от 2000-та, ама твоето вече надминава всякакви граници, всеки ден говори противоположни глупости, които се изключват взаимно. Егати Урнаджията

60

Фак Ю

преди 2 години

Абе, тия дали осмислят простотиите, които бълват? През 2 дни нови опорки - болниците били пълни, после - омикрона е лек и не се стига до болница, после - трябват нови мерки в София, след това - отпада зеления сертификат, отваряме училищата, затваряме училищата. ПИСНА МИ БЕ! Заради някакъв сoпол. Нашите умници, гледайки Австралия, Израел, Англия докъде се докараха заради ваксинация дали си правят някакви логични изводи?

59

Апокалипто

преди 2 години

Браво бе Нострадамус!То всяка година се случва това,нямаше нужда да ни го казваш или да се направиш на капацитет а?Всички мислещи вече знаят,че сте една сбирщина платени клоуни,егати нещастини братко....

58

100тъййсяааа

преди 2 години

Мангъров излезе прав , по всяка една точка , още преди две години !!! Сега всички клекнаха на неговото , тези две години , кой ще ни ги възстанови ???

57

Анонимен

преди 2 години

ААБЕ НЕ СЕ ЛИ НАЯДЕ С ОНЗИ МИЛОИН, ЧЕ ОЩЕ ОБИКАЛЯШ ОП СТУДИАТА КАТ ЦВЕТАРКА?

56

Анонимен

преди 2 години

ОТ КОВИДА ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ, НО ОТ МАЛЛОУМНИЦИ НЯМА...

55

Анонимен

преди 2 години

Есента в България ще почнем да бесим на площата убиеца Мангъров и антиваксарите убиеци терористи

54

Мухахахахахахахахаха

преди 2 години

Не моеее го стигнем по пиене !!! В цял свят си отива вируса до дни , уплашен заедно със СЗО , от масовите размирици ....тука щот спим ....ще се провлачи до топлото време , щот е ясно че масата Българи ще се събудят тогава , сега е студено !!!

53

ss

преди 2 години

и есента като се покажете ще почнем да ви бесим

52

Анонимен

преди 2 години

Ваксините на пфайзер в България идват на април 2022 по рано няма да дойдат за интелигентните българи в България които искат да се ваксинират

51

Анонимен

преди 2 години

Кантарджията си е купил ново кристално кълбо ! Или го е откраднал от Витанката ...