47

Анонимен

преди 2 години

Заглавие "Броя на заразените в Англия расте" първи абзац "На седмична база намалява броя на заразените" ... На кого да вярвам сега на журналистката или на журналистката? Това какъв вид шизофрения е ?

46

Фалшива новина

преди 2 години

От големите западноевропейски държави само в Германия и Франция се увеличават новозаразените. В Великобритания, Испания и Италия намаляват.

45

Анонимен

преди 2 години

До До 38 Типичен ковид гл.пак си. Значи понеже някой е умрял, значи всички ще умрат.Е, ще се съглася с теб. Всички ще умрем един ден.

44

Анонимен

преди 2 години

Що тъй, ба? Нали са ваксани? Ваксата ни дава свобода. Да се заразяваме и да заразяваме.

43

Анонимен

преди 2 години

А в Австралия падат. От 150 хил на само 75 хил. Мерките работят!!!

42

аз

преди 2 години

До Анонимен40 - всяка година има грип. Просто тази година грипа се смята за COVID

41

Анонимен

преди 2 години

Ще така бе, нали са яко наваксани?

40

До 38

преди 2 години

Оо..ти си имунолог...биолог...експерт по ваксини...и от таксито, докато чалаш на стоянката, даде това обобщение.

39

Анонимен

преди 2 години

Очаквам мъдрият български нарпд да заключи, че се е справил отлично с вируса...и без ваксини.А това, че един малък град от 30хлд българи го няма вече, това...мъдрият не вярва.

38

до ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Нямаш си и на престава колко си прав.В края на ноември едно дете на 13 катастрофира,вкарват го в болница,разбира се му правят пср-а и естествено излиза положителен и след 2 дена почина и са го писали в епикризата-ковид.Даваха го по Нова,майката беше БЯСНА.

37

До 38

преди 2 години

Типичен ковид гл..ак си.Значи, щом ти си го изкарал за два дни...всички останали същото.Няма умрели..няма в болница. Българинът на другите не вярва. Той е добре..значи и другите трябва да са.Ами, то и аз го иакарах леко, но на прияъел баща му си отиде от ковида. Защото не вярваше в отровната течност...мислеше, че Бил Гейтс му я е дал..да го следи с 5г то.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 - "..че ваксината освен против заразяване..." - Тц ,тук не позна ,не и с тая "ваксина" .

35

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

"починали 75 души, които са дали положителна проба на тест за коронавирус през последните 28 дни"------>>>>това забелязахте ли го? Което го промъкват между другото? Което го говорим от безброй месеци? Че само ако минеш покрай ковид, умреш ли вече е само от това? Аз преболедувах ковито за по-малко от седмица, но добре че не ме блъсна кола след това, че щях да "умра с ковид"!

34

алоо

преди 2 години

Тези страни не са ли над 80% ваксинирани? Какви са тези резултати? Алоооо Гломб,шушляка от Берн,къде сте,защо такива резултати след златните ваксини?!?

33

Анонимен

преди 2 години

Франция = 301,614 заразени - 115 починали..... България = 2,847 заразени - 28 починали.

32

аз

преди 2 години

Всички тези държави са с над 60% ваксинирано население. Защо не пишете колко от починалите са били с по две или три дози?

31

Анонимен

преди 2 години

Където са най-набодените, там са и най-болните.

30

въпрос:

преди 2 години

АБЕ КВА Е ТАЯ ВАКСИНА, ДЕТО ДАВАЛА ЗАЩИТА ОТ КОВИД??? ТИЯ ДЕТО СА ОТ "НАУКАТА" С ПРЕТЕНЦИИТЕ, ДА МИ ГО ОБЯСНЯТ ТОВА И СЪЩО КВО ЗНАЧИ ВТОРА БУСТЕРНА ДОЗА? В КОЙ УЧЕБНИК ГО ПРОЧЕТОХА? В ИСТОРИЯТА НА МЕДИЦИНАТА КОГА Е ИМАЛО ВАКСИНИРАНЕ ПРЕЗ 2 МЕСЕЦА С ПО 4 ДОЗИ? НАЛИ МНОГО ЗНАЯТ? ЗАЩО КАТО С А ГОУЕМИ ПРОФЕСОРИ, 2 Г. НЕ ОВЛАДЯВАТ "ПАНДЕМИЯТА"? А КУНЧЕВ, КАНТАРДЖИЕВ И ПР! ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ! ДАЖЕ СИ СМЕНИХА ДЕФИНИЦИЯТА ЗА ПАНДЕМИЯ, ЩОТОТ ТВА НЕ Е ПАНДЕМИЯ РЕАЛНО!

29

Кики

преди 2 години

Много ваксани много болни ето резултата *** препаратите уж вакси глупуста води до това сигурно по късно във времето ще видим резултата от уж ваксите тогава какви сертификати ще дават обаче

28

До 29

преди 2 години

В такъв случай ще поема риска. Не ми смъртта не ми е гарантирана все пак