32

Анонимен

преди 2 години

До ден днешен един не излезе да обясни каква е научната обосновка за тези мерки. Все викат "следвайте науката" ама никой не излезе да покаже къде е тая наука. Щото все чета науката какво мисли по темата и нищо от това което приемат като мерки не е обосновано в нищо научно.

31

Анонимен

преди 2 години

До ами Тези тотално са си загубили ума. Наваксинираха почти цялото население, взрив от заразени, а те не вдяват. Управляват ни и.диоти.

30

Анонимен

преди 2 години

Както е тръгнало от по-строги мерки ще стигнем до лагери и изземване на имуществото на неваксинираните. Добре позната история от недалечното минало.

29

ами

преди 2 години

"Френските власти се надяват, че ограниченията ще допринесат за намаляване на разпространението на коронавируса."Как ще стане това след като пускаш ваксинирани,които ЗАРАЗЯВАТ на поразия в обществения живот,а задрави и прави,но неваксинирани ги държиш по домовете?!? Това не е ли шизофрения???

28

Чичо

преди 2 години

А у нас кога?!?!

27

Уотсън

преди 2 години

Елементарно, ограниченията са само здравите.

26

Анонимен

преди 2 години

Ужас. Тея ни направят на маймуни. И децата разбраха,че ваксинираните се заразяват и пренасят вируса? Какво значи ограничения за Неваксинирани? Това е тотална дискриминация и налагане на терор! Теа ще бъдат съдени един един .

25

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДа това е така но снощи но Нова тв Кантарджито каза че заразения ваксиниран бил разнасял по-малко вирусни частици заради ваксината от колкото ваксинирания заразен.Колко е вярно един господ знае, но е факт че тия ваксини не спират вируса.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 "не разбират ли, че кожите им висят вече на съвсем тънък косъм??" Толкова сте неадекватни, че от година и половина повтаряте едни и същи "заплахи". Вируса скоро ще стане еднемичен, защото мина през няколко мутации, а населението по света масово се ваксинира, и вие, каквито сте неадекватни, ще обявите "победа", защото страните малко по малко се връщат към нормалното. След 1 година на Запад само най-големите анитвакс зомбита още ще се плюнчат за Ковида и ще говорят за "кожи".

23

Анонимен

преди 2 години

Зяпочвам все по-ясно да усещам аромат на политическо печено във въздуха (което явно значи не съм с кромид, след като обобянието ми работи). Адски ми е любопито: тия изверги наистина ли са изгубили всякакъв инстинкт за самосъхранение и ориентация за реалност, не разбират ли, че кожите им висят вече на съвсем тънък косъм??

22

Анонимен

преди 2 години

До Случаен минувач "Румен Петков се появи в ТВ студио с жълта звезда на ревера, на която пишеше "Неваксиниран"" А е трябвало да се появи с червена такава. Румен Петков се кълне в петолъчката, тъй че буди недоумение защо си крие идентичността и се опитва да се крие зад маска. Червената петолъчка е извършила най-масовия геноцид в човешката история. Всички щяха да разберат "посланието".

21

Анонимен

преди 2 години

Ваксините разпространяват заразата, а не я ограничават. Това и глупавите вече го разбрахме. Успех на франсетата с 300 000 заразени дневно.

20

Анонимен

преди 2 години

До 17. Така е и те го знаят отлично. Цялата работа е да се усвоят едни огромни парични средства.

19

Случаен минувач

преди 2 години

Обикновен фашизъм, сър... Освен неваксинираните да си слагаме жълта звезда. Той у нас, тука, Румен Петков се появи в ТВ студио с жълта звезда на ревера, на която пишеше "Неваксиниран". Веднага обаче последваха бурни протести от всякакви еврейски организации - не можело така, това било съвършено недопустимо, било гавра, след всички ужаси, които били преживели. И той беше принуден да им се извинява впоследствие.

18

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните и преболедувалите.. А напълно здравите? Те по домовете, докато не изкукат или не и падне имунитета от застояване и не се заразят с де кво има. Не сте реални. За всички ви съд и затвор!

17

+++

преди 2 години

Безумие.И с 20 бустера да сте пак ще се разболете.Това не го ли разбрахте.Тия пишман учени не разбраха ли, че еволюцията си знае работата.Вируса ще мине през всички и колкото е по бързо мине по малко мутира.

16

Анонимен

преди 2 години

Нанай мандат на следващите избори. Ще гледа президентстване през крив макарон

15

Хмм

преди 2 години

Във Франция още лятото бяха с висок процент на ваксинирани. Бях на почивка из долината на р. Лоара и местните разказваха как и децата им са почнали да се ваксинират. Та в момента вероятно са 80+% ваксинирани и тези ограничения не са чак такъв проблем. Виж, ако въведат това и тук... Ще е супер, всички ***-антиваксъри ще си стоят вкъщи, ще е спокойно по заведенията и магазините

14

Анонимен

преди 2 години

Затова пък могат да се съберат на площада на Бастилията със съответните сечива в ръка.

13

Анонимен

преди 2 години

гей геронтофилчето банкерчето обслужващо евреите какво може да измисли нали го държат с информация