120

за 40лв.

преди 2 години

От протестиралите в тъпканицата пред НС ,,РИВОЛЮЦИУНЕРИ,, след 12 дни са зарегистрирани 246 заразени от ковид.Без тия които не са се изследвали въобще.

119

Иван

преди 2 години

А, в България си имаме масов убиец, мангъров, който безнаказано ходи по услужливи медии и дава интервюта пред услужливи журналисти, и лъже българите, че ковида е грипче, което се лекува с чайчета. С действията си принизява всички институции и завоалирано призовава към бунт, с цел политически и икономически дивиденти. Колко хиляди българи загинаха заради него? Не знам, но аз загубих близка приятелка, която му вярваше. Искрено му желая, на мангъров, да изпита същото...загуба, болест и смърт.

118

Анонимен

преди 2 години

Да модата е изключително опасна. Това води до значителни загуби по веригата за ваксините

117

Анонимен

преди 2 години

Опасна мода?! Че какво му е страшното да настинеш?

116

Elke,

преди 2 години

Колкото си противна в душата, толкова и на външен вид, което е добре, да не се излъже някой. За душата ти съдя от това че си приела да работиш това.

115

Анонимен

преди 2 години

И защо го правят? По собствено желание ли? От "мода" ли, както пише в заглавието? Или някакви международни престъпници са ги принудили насила да избират едната от двете злини? Иначе ще им почернят живота!Защо преди две години и преди това, никой не е искал нарочно да се заразява с грип? А хората се пазеха. И каква е разликата от сега?

114

Вируслав

преди 2 години

Ако си здрав човек с малко акъл в главата, е лесно да достигнеш до несъмнената логика, че ако го принудят с терор,- е по-добре и с по-малък риск, да се заразиш и да си създадеш истински и дълготраен имунитет, отколкото да поемеш двойния риск- хем да си забиеш вакса със смъртен риск също колкото и ковид за теб, хем да хванеш ковид след като до 2 месеца защитата от ваксата свърши, ако въобще има такава. Тъй че- кой е ненормалния Еlke?

113

Анонимен

преди 2 години

Че то хората разбраха че ако се заразят и че ако заразят всички покрай себе си то ще свърши пандемията.

112

анонимен

преди 2 години

Като им гледам имената и като знам кои хора използват Телеграм,то на 100% съм сигурна,че са от бившия Съветски Съюз.А и Дубай е любимото място на руснаците.Иначе относно конспиративните теории и всякакви други щуротии дъската им хлопа много повече отколкото на останалите народи.

111

Анонимен

преди 2 години

Луди има навсякъде. В България например, пият дезинфектант и после ходят да бият лекарите.

110

Анонимен

преди 2 години

На всеки млад и в добро здраве му е минавало през ума тази възможност,да го хванеш в добро здраве,в хубаво време е по добре отколкото зиме в студ и влага и нестабилно здрав

109

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХА - в тоя сайт и еллка е нецензурна дума!!!

108

Анонимен

преди 2 години

Прави ли ви впечатление, че след всеки ковид-пасквил в стил ***/xoxaвeлкa броя на отрицателните коментари и подигравките нараства. Тия верно задминаха и Работническо дело!

107

Анонимен

преди 2 години

Опасна мода- експериментални доказано неработещи вакси.

106

Анонимен

преди 2 години

до 114- Всъщност откачалката си ти. А хората са били принудени насила от престъпници. Иначе никога не биха го направили. И са направили все пак по-разумния избор, въпреки риска. И не! Те не са антиваксари. Имат всички истински ваксини и децата им също.

105

епидемиолог

преди 2 години

='Какви са тези хора и защо го правят?'==== Oтговора е лесен ! Защото са принудени чрез терор и сертификати. Ако нямаше сертификати и ограничения за тях, щяха да се предпазват от ковид както са го правили при всеки друг грип, от който също измираха милиони по света. Кой е виновен за това? Чии ръце са изцапани в кръв, от това принуждаване? Но и избора е обясним. Смъртността от 'ваксина' или от ковид за здрави хора и деца е почти една и съща, но естествено изградения имунитет е в пъти по-надежден.

104

Анонимен

преди 2 години

Откачалки!

103

Анонимен

преди 2 години

Опасна е ако си над 70г и си отишъл. Иначе, ще се заразиш, ще изхабиш 3 пакетчета носни кърпички, една кутийка чай и един блистър парацетамол и ще ти мине, ако искаш може и да пийнеш малко селен и магнезий за успокоение, че ви го взел сериозно и толкоз. На 29 карах Делта, на 30 карах Омикрон. Делтата го изкарах за 4 дни, Омикрон за 1. БАХ ТАЯ ПСИХОЗА ВЕЧЕ

102

Анонимен

преди 2 години

50 000 хиляден митинг вчера брюксел с бой против сертификатите . Тук нито дума

101

До кьде

преди 2 години

докараха хората с техните тьпи сертификати, без коментар!