102

Анонимен

преди 2 години

Оня ден америкаците вдигнаха лихвите, пазарите се сринаха, тука обаче бай брокер ще ти продава на 1500 евро в умираща територия хахахах Мъкааа. Тва с апартаментите скоро ще издумка много яко. София е презастроена и залята със селяни, роми, хасани, кой иска да живее тук?

101

Анонимен

преди 2 години

В тоя кирлив сайт като напишат нещо винаги мисля обратното. На гербави изтривалки НЕ вярвам. И брокерите като са такива бизнесмени що те не си кОпуват тия апартаменти с инвИстиционнЪ цел, а делят хляба с обикновения човек. Да ги купят, да ги пуснат под наем и да стават милионери като са толко готини. Ама не ги купуват, седят и пишат само по форуми като църковните мишки, които са. Аман от селяци.

100

Зевзек

преди 2 години

Да се разбира, кучешките колиби в София поскъпнаха!

99

брокер

преди 2 години

абе стига сте писали фалшиви новини за да дигате интереса на тези с свободни пари -експерти казаха че балона се спуква и да не се рискува ,отделно очаква се и дигане н алихвите -

98

Бай Бъфет

преди 2 години

Скоро ще видим, кой плува без бански?

97

Нека

преди 2 години

В Европа глобата за притежателя на необитавано повече от 1 година жилище е: 500 евро на линеен метър фасада, умножени по броя на етажите на сградата, умножени по броя на годините през които е стояло необитаемо или е нямало наематели в него. Такива са правилата в нормалния свят и се спазват.

96

Анонимен

преди 2 години

"Цените в София няма да падат. Още около милион имат да идват насам." - От къде ще дойде този милион? От Сирия, Афганистан? Защото младите българи в провинцията вече свършиха. А тези които са останали, минават през София само транзит и през Терминал 2 директно напускат държавата. Вижте ВУЗовете как не могат да си попълнят бройките, защото младежи вече не идват в София.

95

.

преди 2 години

Кой кой кой би си купил нещо в тези кокошарници на снимката?!

94

Анонимен

преди 2 години

Последно надуване, преди голямото спукване на балона.

93

Анонимен

преди 2 години

Корнелия сега като остана лидер ще наложи мораториум върху цените и ще ограничи със закон наемите!

92

Анонимен

преди 2 години

Няма да купувам. Да му мислят тези, които ще купуват. А, когато и те спрат да купуват, да му мислят тези, които ще продават. В София не смятам да ходя. Имам си работа и апартамент, там където живея. Колекция от апартаменти не ми трябва. Та тази статия, която се пуска буквално два пъти в седмицата /явно в чии интереси и манипулация/ ми е безинтересна.

91

До Герундий

преди 2 години

Фалитите бяха заради сделки на зелено, които не се достроиха и ивеститорите избягаха, не са падали цените тогава, опорката ти не действа! Цените растат само на горе.

90

До 119

преди 2 години

Да, те и милион докдоха 2020-та, точно минус 26000. Да изчакаме статистиката скоро да каже колко милиона са новодошлите за 2021. Не малка част от АйТи колегите ми се изнесоха от София освобождавайки квартири и жилища. Защо да плащат наем за са живеят близо до офиса, като офисът е затворен от 2 години вече? Защо децата им да са в частна градина за една торба пари месечно, когато може да тръгнат от понеделник в държавна такава? Защо да пълнят джобовете на майсторчетата в София?

89

до 118

преди 2 години

Всичко зависи къде, как и защо си купуваш имот. Лично за мен не са оправдани цените на имотите, но пак повтарям, за този прословут балон се говори над 20г. а още не се "пука". Или не е балон или има още да се надува. За справка - купиух апартамен за 53к Евро през 2008, миналата година(януари) го продадох за 96к Евро. Изнесох се в предградията в къща (закупена земя преди 5г. за 35к евро декара, сега вървят при нас около 75к) .

88

Герундий

преди 2 години

"За този балон , от 20 години се пише, а все не се пука!" - справка 2008г. Така хубаво се спука, толкова много фалити се случиха, имотите се сгромолясаха с над 50%, но за хора с къса памет или такива не познаващи историята са обречени да я повтарят! Именно хора с такива изказвания разгадават тайната на финансовите пирамиди, защо да си вземеш поука и да зачеркнеш от живота си пирамида с възвращаемост в пъти от банките, а повтаряш това отново и отново, ревеш че са ти изгорели парите, до безкрай!

87

Анонимен

преди 2 години

Цените в София няма да падат. Още около милион имат да идват насам.

86

До 117

преди 2 години

Добре, сравни цените в София през 2007-2008 с тези днес. Сложи и инфлацията за 14-15 години, сложи и неизгодното кредитиране тогава, сложи и средната работна заплата за 2-та периода и ми сметни колко бих спечелил от жилище купено 2008-*** и продадено днес.

85

До 116

преди 2 години

Сравняваш цени на имоти в курорти, които не се ползват за целогодишно живеене с такива в големите градове (не само София).

84

До 114

преди 2 години

Не се пука да, виж цените на имотите в Банско и в Боровец 2007-*** и ги виж сега. Ще се изненадаш.

83

Анонимен

преди 2 години

Имотните балони с продължават да се надуват докато има евтино кредитиране. Тази година Фед ще вдигне ОЛП и американските господари ще заповядат същото да направи и ЕЦБ. Тогава всеки надценил възможностите си ще плаче.