13

От бореца

преди 2 години

Атсингани и сняг - "дяволски" добра комбинация.!.

12

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Когато Ердоган дойде 2002 г. - Турция имаше - 265 язовира, Ердоган построи още 500 станаха над 770 - Водно Електрически Централи , Които Осигуряват над 34% от електроенергията на 100 милионна Турция , Ердоган още строи - има планове за още 700 язовира - източна Турция са планини. Те Се Радват Като Вали Много Сняг - Язовирите се пълнят . Имат над 400 хеликоптера, така че ако има спешни случаи за тях не е проблем , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

11

натовски популист

преди 2 години

как ще затворят босфора как ще мине испанската фрегата на НАТО ,сега уплашените руснаци ще си отдъхнат и атомните им подводници могат да излязат на въздух и си отдъхнат

10

МЕЧО

преди 2 години

Е КАК СЕГА ИСПАНСКИЯ БОЕН КОРАБ ША СТИГНЕ ЧЕРНО МОРЕ

9

oz

преди 2 години

Турция и Гърция...............вечните врагове на България!!!!

8

никиии

преди 2 години

Глобално се затопли

7

Мдаа

преди 2 години

Министърът на развитието на Гърция заяви, че правителството ще изплаща помощите за високите цени на тока, "докато е необходимо".

6

Дар от вселената

преди 2 години

Човек, за когото се говорят и пишат лоши неща, това означава че НЯКОИ ХОРА искат той да не е добре, ДРУГИ ХОРА да не го искат, той да не постигни нищо в живота си, да е все зле и така ! Става въпрос за хора, кооито всъщност са лоши хора от дъното на душите си !

5

Анонимен

преди 2 години

Това чака всички врагове на България!

4

Нормален психопат

преди 2 години

А междудругото Турция от кога и защо се подмазва на Русия ?За какво й е на Турция руска военна техника ?Ако Турция е РУСОФИЛ, защо тогава не иска да е в ЕВРАЗИЙСКИЯТ СЪЮЗ ?!Аз пазарувам от руски магазин БЕРЬОЗКА , защото наистина харесвам Руски неща и съм истински русофил, въпреки че съм аут сайдер !

3

Анонимен

преди 2 години

Глобално"затопляне"какво да правиш!

2

Анонимен

преди 2 години

Доволно не ги понасям и двете страни

1

Хладно си е !

преди 2 години

Ама оттам минава газопровод! Ще се стоплят по-евтино! Не като тука!