30

Червените тикви

преди 2 години

Ние всички сме разочаровани да ви гледаме ***$ните тепиглави тикви и затова стигнахте до 10% обаче вие продължавате да сте там от простотия. Изгонихте си електората и пак наглеете. Бсп отива на бунището на историята заради тия ле#пери.

29

П.К. инк.

преди 2 години

Един от големите дрънкалници на загиващата. Много, много се "старае" човека, но... късмета му все не излиза и не излиза. И никога няма да излезе...

28

Случаен минувач

преди 2 години

По Панорама в петък преди конгреса Андрей Райчев си го каза директно: БСП е в будна кома. Аз -каза той -също съм бесепар, социалист, но ако тази жена остане начело на БСП, ако не се приеме оставката й, БСП просто ще изчезне. Ще се взриви отвътре. На следващите избори, когато и да са те, ще трябва да се борят да минат 4%.

27

амин

преди 2 години

абе нинова си прави нови соцкапиталисти , айде сега , тая партия ще изтече в канала скоро като СДС , първо електората умира, второ не може да привлече млади защото няма идеи , трето защото всички виждат как председателя поставя участието във власта и личния интерес на първо място;

26

Анонимен

преди 2 години

Миков и Станишев съсипаха БСП, ликвидираха я като лява партия. То това беше и целта им - пълна колаборация и обслужване на интересите на соцкапиталистите, които си назначиха. Нинова ги настъпи здраво и дръпна мръвчиците от лапите им. Е, има защо да вият- освен за личните си интереси за друго не се погрижиха.

25

О, божке

преди 2 години

Крайно време беше след 30+ години този труп да се изхвърли на бунището на историята. Дано последно да четем за БСП. Наистина, пожелавам го с най-добри чувства на всички българи. Никой няма нужда от спящи по комисиите изкуфели дъртаци.

24

СМЯХ

преди 2 години

БСП е станала Демократична Партия , в която всеки член има право да избере Лидера ... Нинова .Като Ким .

23

Анонимен

преди 2 години

ПУ..дела на Импексова!

22

Гражданин

преди 2 години

На бунището ! Освен да лапате за нищо друго не ви бива !!! Отвратителни сте,а Нинова - най-много!

21

Вуте

преди 2 години

Пудела на Нинова. Празнословец. Залива те с празни приказки за да те заглуши. Няма как да оправдаеш тоталният срив провал на БСП , с това че са им подарили няколко места. Компенсация. Нека Кори да ра,каже за нейното участие в паралелната държава. Може да изкара материал за една трилогия.

20

Истината

преди 2 години

Mnogo napisano za politika nishto. Koi podkrepq prezidenta i koi go izdiga otgovora e naroda suglasno konstituciqta v durgavata BULGARIA. Oтносно конгреса Ви си задайте въпроса как ще изглежда отстрани партия издигаща президентска двойка се разпада, а издигнатите кандидатури за Дондуков продължават управление - започват мандат. Второ сега си направете конгрес след като вече има мандатна двойка и се уволнявайте. А Кой къде ходи за да не признае авторитет вече е друга тема за непризнаване на власт

19

Анонимен

преди 2 години

подкрепяйте си я , следващите избори след възраждане в класацията

18

Иво- Рз

преди 2 години

По-смело, другарю с бръснатата глава, имате шанса да я утищожите гнусната партия.

17

Анонимен

преди 2 години

Никова им даде да опитат от тяхното лекарство. Нали Станишев поемаше отговорност като не си подаваше оставката. Сега и Нинова така? Хахахах мед ми капеДа видат дали може да се спори с комунист. Големи ***

16

ha ha

преди 2 години

При следващите избори с тази Кака начело и такива като теб- няма да получите партийна субсидия! Гарантирано!

15

Mr . STARBUCKS

преди 2 години

От тоя по голямо плямпало няма.

14

nekoj

преди 2 години

Метай се на файтона на СДС с остатъците от Партията и бегай! (те ще ви направят място и те са останали една шепа)!

13

УМЕН

преди 2 години

Корумпирана, прогнила и деградирала. Отнася се и за БСП и за кака ***.

12

Анонимен

преди 2 години

Фъфлещото чудо от Стара Загора.Срам позор

11

Всеки може

преди 2 години

Да раздава пари на калпак или през прозореца на джипкато. Това няма нищо оцщо със социалната политика, а се нарича вулгарен популизъм. Истинската социална политика и да имаш наистина безплатно здравеопазване и образование зй всички плюс ефективна защита на наемния труд и нулева бюрокрация.