44

Христо Христов

преди 2 години

Наглият антибългарин почва да оправдава предателствата си. Фифилота трябва да бъде осъдена за предателствата си и заточена в Белене!

43

Анонимен

преди 2 години

Доказан лъжец и престъпник. Наред с колегата си Луканов (слава Богу, вече не между живите).

42

Анонимен

преди 2 години

Напоследък често ексхумират и забърсват от нафталина някой такъв позабравен безродник, имал щастието, по волята на господарите си да влезе в политиката за да изпълни някакво поръчение, пък и след това да се похвали със натворените простотии. Такава е за съжаление съдбата на народ без национална принадлежност. Мумията на Филипчо е извадена от пръстта на политическото забвение точно на време за до помогне на новото безродн политическо *** Кирчо да изпълни новите поръчения на същите господари.

41

Парашутист

преди 2 години

В конституционния съд.35124

40

Анонимен

преди 2 години

Тоя па ***, кой го пита? Да си трае поне там на хранилката, която американското посолство, чрез прислужника му Тиквата му е осигурило и поне да не се показва да ни дразни с "мисли", които са му ашладисали в празната глава от същото посолство!

39

Анонимен

преди 2 години

Още един мишок изпълзя от дупката си.

38

Анонимен

преди 2 години

Досега трябваше да са изхвърлени всички свързани с ГЕРБ. Те само саботират Правителството и Държавата.

37

Анонимен

преди 2 години

А стига ве...това с признаването по нашенски се нарича направи добро изяж...всеки се сеща какво...

36

3

преди 2 години

Безлична мумия, представител на онова отвратително време,което ни закопа като държава изобщо!Само у нас може да се избират на върхови места *** като това!Уж че дават рамо отдясно на Кирцата в противовес на макетата у Софию!

35

вярно е

преди 2 години

Колко повече забавяме Македония, толкова повече ставаме руска губерния. Наливаме вода на руснаци и сърби. Нито Левски, нито Каравелов и Раковски---никой не е харесвал Русия...дали е случайно?

34

ля ля

преди 2 години

изключително неприятен човек! Жалко че от тогавашните "демократи" направиха съдии и решаващи фактори в днешно време! нищо общо с родолюбие!

33

а сега ?

преди 2 години

правилен казваш , ама не помислихте за последствията .

32

Абе

преди 2 години

Тогава и аз мислех, че е правилно, защото не знаех много неща !

31

Дар от вселената

преди 2 години

Човек, за когото се говорят и пишат лоши неща, това означава че НЯКОИ ХОРА искат той да не е добре, ДРУГИ ХОРА да не го искат, той да не постигни нищо в живота си, да е все зле и така ! Става въпрос за хора, кооито всъщност са лоши хора от дъното на душите си !

30

Дар от вселената

преди 2 години

Истината е че България докато е ромска, турска, немска и американска, така ше е !България трябва да стани руска или типично българска !Освен това ДЪРЖАВА на име България всъщност няма !Държавната структура на България от около 30 години е турска, ромска, немска и американска !

29

Анонимен

преди 2 години

Къде е апрндиксът на Фил. Димитроф? Като влезеш - вдясно...

28

Анонимен

преди 2 години

Признаване на независимостта на БЮРМ от Югославия е патриотично дело. Дело, започнато от хърватина Тито, българинът Георги Димитров и Сталин. Хърватинът Тито отдели Македония от Сърбия. Хърватинът Тито отдели Косово от Сърбия и го направи автономия. Сърбите бяха измамени от Тито.

27

Хюго Бос

преди 2 години

Насадиха ни на пачи яйца с този "правилен" ход. Никаква далновидност и държавничество, пълно късогледие и сега обясняват, как нямали сестра.

26

SS

преди 2 години

Тоя ли страдаше от тежка хомосексуална зависимост ? Нали така казваше един от трибуната на Народното събрание ?

25

Анонимен

преди 2 години

Костов може да е най-мразеният,но Филип беше най-слабият и неадекватен премиер в нашата история.