49

Вьзмутен

преди 2 години

Осьждам опитите на -герб ас и останалите бьлгари да връщаме крадените милярди от тях

48

така така

преди 2 години

И после сте пак на първа линия с червените членски книжки , и тогава всички ще се сетите за мама , тате , баба и дядо дето са били партизани , ятаци и как сте били комсомолски секретари и т.н ! Бат бойко , може и да не е прочел цялата книга Винету , но пртийните устави ги знае и на сън да го бутнеш !

47

Анонимен

преди 2 години

СДС-ГЕРБ първи ще запеят "Тридесет и три години стигат. Времето е наше!", когато задуха Вятърът на промяната.

46

Анонимен

преди 2 години

Не осъждаме опитите на САЩ, Брюксел, НАТО за намеса във вътрешните ни работи.

45

Митко Палаузов

преди 2 години

Кажете - Радев на кой партизански отряд е комисар?Защото искам при него, тоя отряд е най-якия. Чичо, моля кажи ми.. не искам в Белене

44

Анонимен

преди 2 години

Ще ги видим след две седмици като партизанските движения ще са по силни от нато. Скоро всички национални предатели ще ходят на гьола в Белене.

43

Анонимен

преди 2 години

Спрени ремонти на пътищата изкараха хората на протест в с. Ковачево до Пазарджик. До май месец пътят се строял, но през юни е спрян ремонта и нищо не се прави оттогава насам.

42

РАДЕВ РАЗОРИ БГ

преди 2 години

4 ПРАВИТЕЛСТВА НА РУМЕН РАДЕВ НАПРАВИХА ОТ БЪЛГАРИЯ - ДИСКОТЕКА.............. НЯМА ТОК.... ИМА РЕЖИМ НА ТОКА........ НЯМА ПЪТИЩА.... НЯМА ПАРИ.....

41

Цирк ес

преди 2 години

Палячовци....

40

Анонимен

преди 2 години

Както по времето на монархо фашизма пак сте на погрешната страна. По онова време ни бомбиха Краварите и Енгилезите заради това че бяхте съюзници с хитлер. Но управниците тогава се скриха в чам кория а народа го отнесе. Баба и дядо бяха живи погребани в апартамента си на Патриах Евтимии. Майка и леля оцелели по чудо. Сега пак ще ви насадят на пачи яйца а те ще се скрият в подземията под министерският съвет и президенството. Докога бе докога ще ги търпите да ви правят на мамуни.

39

емо

преди 2 години

май само политиците искат да сме в НАТО!

38

Зелен чорап

преди 2 години

На устата на Радев беше да каже - А, Русия, Русия нека заповяда! Но се запъна и измуча нещо намръщено.

37

Анонимен

преди 2 години

Вече трети град след Вълчидол и Г.Оряховица въведе режим на тока за населението. Смолян и няколко села като Момчиловци, Смилян и Широка лъка няма да осветяват града след 21 ч. Подобен режим е въведен и в много села в Монтанско и в община Лесичово, Пазарджишко.

36

Анонимен

преди 2 години

Тя газта беше тройна при вашето правителство на Станишев, Бойко махна постредниците като Овчарив и Кадиев имзатвамгазта вече не е на тройна цена.Не си ли спомняш?

35

Анонимен

преди 2 години

Вм момента Херо Мустафа е на среща с българския премиер в Министерски Съвет. Защо тази среща не е огласена в медиите, какво се договаря от името на българския народ?

34

Анонимен

преди 2 години

Осъждали били?!!! Всеки знае, че ГЕРБ похарчи 3 милиарда народна пара за руско-турски поток, подписа договор за купуване руска газ на тройна цена, вождът им подарява кученца на Путин.

33

30% инфлация

преди 2 години

30% е инфлация в България предизвикана от правителството на руския агент Румен Радев и комунистическото внуче КирилмПетков.

32

Анонимен

преди 2 години

Ако стане война,гербавите ще ги пратим на първа линия да защитават европейските ценности,качени на макета на Ф 16.Щото оригинала още не е произведен.

31

Анонимен

преди 2 години

Онази шефката на лудницата в Курило трябва да е първата осъдена и задържана за шпионаж в полза на Русия, но правителството на Радев едва ли ще си позволи да преследва руските шпиони.

30

Анонимен

преди 2 години

Нека дадат личен пример като се запишат в Бандеровските батальони.