12

Христо Ботев

преди 2 години

Както е казал великият български поет: От чифyти добро за България не очаквайте!

11

Жиб.

преди 2 години

Може да е обезпокоително за вас, но не е изключено по принцип - кой гарантира, че само евреите са застраховани срещу вътрешни предателства, когато имаме пред очите си примерите с Юда и цар Ирод?

10

Влади

преди 2 години

Га.дно племе! Те направиха революцията и унищожиха Руската империя. Впоследствие и с тяхно активно съдействие бяха избити милиони хора в СССР, от глад, разкулачвания, чистка и т.н. . Сталин само им беше съучастник в злодеянията.

9

Анонимен

преди 2 години

Е нали доказаха, че писанията на тази са фалшификат! Кво ни занимават още?

8

хаха

преди 2 години

Евреите и виновни да са, не си признават, а търсят вината у невинните. Тая раздута история за Ането писна на всички. Правилно са посочили издайника. През Априлското въстание евреите и *** са посочвали на турците къде са се скрили българите. За да гепят нещо, наред с турците.

7

Ученика

преди 2 години

Бройката от Холокоста съвпада с бройката от 1948 година...28

6

Анонимен

преди 2 години

Невяена информация има за биографията и тъй като т едвм оживява и 15 г възрт в 2 световна война до като не е приключила,семейството и се премества далеч от Германия щото са евреи пък и дневник как на такава малка възраст ще води и пише

5

Анонимен

преди 2 години

А защо да е невъзможно евреин да предаде евреин? Нима няма българи предадени от българи, германци от германци, и така нататък? Само за 'богоизбраната нация' това е невъзможно ли? Има сведения че богати евреи са финансирали Хитлер!

4

z-rock

преди 2 години

Точно! Ами то иначе не случайно прозвището на еврей е Юди!! От Юда Искариотски произлиза!

3

Анонимен

преди 2 години

75 години са минали. Дали всички хора вярват в това което се пише за едно време, някога си? Гледайки сегашните еврей в Израел по вероятно е те сами да са си били спринцовките. Със бой и съд ли ще ни убеждават, че е било, както те казват.

2

Анонимен

преди 2 години

Евреите скачат като ужилени понеже предателя е евреин, ако беше друг щяха да гонят родата му до девето коляно.

1

Анонимен

преди 2 години

И що публикувате статия за предатели и геноцид? Бутате масло в огъня.