27

ГОЧО

преди 2 години

В медиите се пишат само 1партенки1!! Много интересно се получава, когато говориш лично с хората в турция и после прочетеш такива безмислици в някоя медия! Медиите съществуват единствено за да си плати някой и те да пуснат някоя 1партенка1 , а 1малоумниците1 веднага придобиват мнение!

26

И какво от това?

преди 2 години

И в БГ малко над 20% от всички избиратели гласуваха за Радев,но му слушахме артилерийските салюти,сякаш е Байдън.Скъпотия,инфлация,намалени доходи, а от Киро и сие-хилене,кино и популизъм.Светът отива накриво.И какво от това?

25

Анонимен

преди 2 години

Що бе, Ердо Изтрещяка е върхът! Нека чaлнатият маHафин води още дълги години страната Пуйка към тъмни дълбини!!! Това ще е само на добро за нас, всичките съседи на Пуйка. И полека-полека - ха Кюрдистан на изток, ха Арарат обратно на Армения, ха егейските градове и Константинопол обратно на Гърция, ха Тракия пак на нас. А селджуките да си се върнат в дупките, от които изпълзяха преди 1000 години.

24

Да идва шериата

преди 2 години

Аллах да те води и брани, рейс. И ние след теб, ИншаАллах до победата на шериата в целия свят.

23

антипюскюл

преди 2 години

До Сюлейман пашаЧе кога турция е била велика държава? Та тя няма и 100 години съществуване и вече "велика". Ха ха ха. Май не знаеш кога е създадена? Да ти кажа 1923 г. и може и да не направи 100 години, защото е предсказано, че ще се разпадне на 3-4 части, а истанбул отново ще е Константинопол. Ама ти я възхвалявай да не ти окапе пюскюла.

22

Анонимен

преди 2 години

Че то повече от 80% от българите Не одобряват фигуранта, ама...

21

Изборен Фалшификатор

преди 2 години

Ердо е като Боко, никой не го харесва ама на изборите все за него гласували..ХА-ХА

20

Анонимен

преди 2 години

Умен турчин още не се е родил и навярно няма да се роди .

19

То и в България

преди 2 години

резултатите ще бъдат същите. А като почнат да отстрелват натовските бази в България, процентът на натофобите ще се увеличи драстично.

18

Осман

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА - Пожелавам ти бавна и мъчителна смърт. И приятна вечер. С недорачзвити чоловекоподбни не може да се говори. Направи услуга на човечеството - не се размножавай.-Тази услуга най-добре я правите вие! Вече сте експерт в това и никой не може да ви изпревари!

17

Анонимен

преди 2 години

ГРАД КОЗЛОДУЙ Хора товае ужасно ще се метна уДУНАВА

16

На тъпите

преди 2 години

народи им трябва диктатор, те не могат да решават,, всичките балкански,руския свят и Анадола сме такива!

15

Съсед

преди 2 години

Да поддържаш Китай или Русия си е равно на неграмотност и самоубийство. Някакъв мюсюлмански комунизъм.Да избират свобода или комунизъм.Тяхна си работа.

14

Анонимен

преди 2 години

Утре като се събудя лирата да не добавила една нула отзад в следствие на прозорливата политика на Ерджолан?

13

23

преди 2 години

Няма нещо като кюедско място в Турция така както Македония

12

Мда

преди 2 години

Ердоги трябва да остане на власт още 10 години или поне докато на евроджендърите им отмине безумната идея да приемат Турция в ЕС. .

11

И аз

преди 2 години

Искам да емигрирам на топло в Белек или Сиде, ама кюркче хич билмиорум.

10

Анонимен

преди 2 години

Какво прави то 43% *** бе да се спасяват сега за тях ли тръгнахме да мислим

9

Калеко Алеко

преди 2 години

Само товарищ путин, Ким чен Грух и Си Дзинпин са одобрявани на 100% от населението, следват ги Лукашенко и нашият преЦедент радеФ, които са одобрявани на 70% и повече, и ако при другите лидери е в сила всенародната любов в нашият случай тя е подкрепена и с машините на Мадуро ... !!!

8

Щерю

преди 2 години

Откакто Реджеп Ердоган се възпротиви на решението на Доналд Тръмп да признае град Йерусалим за столица на Израел - евреите му предизвикаха спад на лирата и му преброиха дните...