10

Така е тя...

преди 2 години

...със всички руски газови далавери....НАКРАЯ ГОРИШ -----...Я , НАИСТИНА ...Я , С ПАРИ....!

9

Крим не е руски

преди 2 години

на ви сега руски газ....

8

Петю

преди 2 години

Трябвало и да обеснят на Бабата -че ако изпуска газ-тя има миризма и е трябвало само да отвори прозорците поне 30 минути,но така става понякога.

7

н

преди 2 години

Виновни няма, няма и да има! Аз съм на мнение, че газови уреди трябва да се продават само в специализирани сервизи и всички ползващи да минат поне някакво събеседване, да не казвам курс, защото така или иначе ще се побългари. С майка ми(лека и пръст) водих война за газта. Махах всичко, тя купува някакви евтини туристически, няма редуцир, няма стоп клапан при липса на горене. Веднъж обгази, уплаши се и така месец, на пенсия пак купи бутилка. После падна тенджера и си изгори крак. Глупост след глу

6

Гаро

преди 2 години

А счупвания има ли или не са я гасили с лопати? - питам за един приятел от Перник

5

Анонимен

преди 2 години

Намаляват избирателите на Радев.Родното Хасково губи жители.

4

анонимен

преди 2 години

Не искате ВЕИ енергия,а атом и газ. Виждате ли какво прави газта. Вчера и Фукушима пак аварира,но по-слаба авария. Кое е по-сигурно тогава и по-екологично?

3

Анонимен

преди 2 години

Газова бутилка се държи на терасата на открито. И да изпуска газ няма да направи беля. Много от хората които ползват газ държат бутилките в затворени помещения а това е голяма грешка. Ако редуцил вентила или някой маркуч изпуска ще насити въздуха с газ и една искра ще направи гръмотевица. Газта е бомба със закъснител. Рано или късно ще гръмне.

2

Анонимен

преди 2 години

Хора не разбраха колко опасна е газта

1

Анонимен

преди 2 години

Газова бутилка в затворено помещение е бомба със закъснител