28

Мими Тодорова

преди 2 години

Отдавна спрях да играя тото. Около 20 пъти съм играла, само един път получих тройка от 6/49, всичко останало - нищо! Новият шеф на тотото дано върне играта Лотомания - тегленето е на всеки 5 минути, а шансът за печалба е много голям. Ако чете коментара ми, ще съм благодарна, тотото продават и билети, които направо копират Националната лотария и от почти всеки нищо не печели.

27

Анонимен

преди 2 години

Имали още будали да играят на тото? От зората на демокрацията ви крадат левчетата, а вие вервайте. Джакпоти, макпоти. Кога ще ви платят милиони накуп бе абдали. По 200 бона в най добрия случай. Останалото, някога. Без инфлация, без лихви.

26

истина

преди 2 години

E това е промяната да сложим наши хора навсякъде

25

Hshe

преди 2 години

Да живее промяната!!! Уважаеми другари, не е важно кой уши байряка, а кой ще го предаде.

24

П.К.

преди 2 години

Да продължи да налива милиони пари от бедните в БНТелевизия 1/ "спорт" тото за рекламитеи, за хилядите чиновници в телевизията.

23

Анонимен

преди 2 години

Тука има, тука няма. Къде е топчето?

22

Анонимен

преди 2 години

Много калинки взеха да кацат в управлението!

21

Анонимен

преди 2 години

Слави ..а кошлука кога

20

КОРУПЦИЯТА-РАДЕВ

преди 2 години

ПРЕВЗЕ И ХАЗАРТА....ЧОВЕК ОТ ХАСКОВО СТАВА КАСИЕР НА РАДЕВАТА КЛИКА..... ДЪРЖАВНАТА ЛОТАРИЯ ЩЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ХОРАТА НА ЧЕРЕПА.....

19

Анонимен

преди 2 години

Роднина милиционер роднина милиционер ура уредихме се

18

анонимен

преди 2 години

Младите, красивите, умните и почтените, продължават да се нареждат на държавни постове по приятелски, роднински и кумови връзки, считайки че това е голямата ПРОМЯНА! Жалко, ако е така! Но, такова поколение сме отгледали и образованието в Харвард няма значение!

17

баба мара

преди 2 години

това момче е от хасково от там е асен василев и как радостин василев ще откажена кокорчо назначението като ще му спре парите за спорта а те се чакат с голямонетърпение сега нали гори гори хотела в банско на един вицепрезидент на бфс

16

Анонимен

преди 2 години

Икаква стана тя.Най големите патриотари станаха печалбари. Къдее късия да се изходи по въпроса. Нали бяха с народа нали не ламтяха за постове Защо не свалят това калпаво правителство което ни завлече под дъното. Не няма да го свалят сега имат печалба. А народа у лево и под вода да не дига пепел. Ех вашата сеяндурска верица.

15

Анонимен

преди 2 години

Чалгарю честити, кои ли са числата днес?

14

Анонимен

преди 2 години

Славчо, нали немаше да ламтим за постове, а? Кво беше, "къде си верна, ти любов народна"...?

13

Анонимен

преди 2 години

некав с мешник без грам стаж

12

АнонимеН

преди 2 години

СЕГА КОГАТО ЗАЛОЗИТЕ СА И ОНЛАЙН! ЛЪГАНЕТО В ТОТАЛИЗАТОРА Е НЕВЪОБРАЗИМО ЛЕСНО!!!!! ПРЕМЕСТВАТ ВРЕМЕТО НА ЧАСОВНИКА НА САЙТА И ПОДАВАТ ПЕЧЕЛИВША КОМБИНАЦИЯ ОНЛАЙН И ВОАЛА ДЖАКПОТА ПАДА СЛЕД ТЕГЛЕНЕТО :D !! МНОГО ЛЕСНО МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗЛОВЕНИ СЪС ИЗМАМИТЕ ИМ И НИЩО ЧУДНО ДА ПОДАМ ЕДИН СИГНАЛ ДО ГДБОП , ЧЕ НЕ СЕ СПРЯХА ДА КРАДАТ ДЖАКПОТИТЕ БЕЗ РЕАЛНО ДА СА СПЕЧЕЛЕНИ!

11

izh

преди 2 години

От година вече върви тоталното разграбване на държавата. Всички тия знаят, че са за малко. Ама, хак му е на българина. С толкоз акъл - до тук

10

Наблюдател

преди 2 години

Шегата настрана, но ако от ИТН успеят да нормализират нещата в спортния тотализатор ще бъде от голямо значение за имиджа им като партия. При Баце го бяха обърнали на монопол в полза на Черепа и Пеевски. Много скоро ще проличи дали наистина искат да направят нещо за спорта и за обществото като цяло или ще започнат да мажат филиите с мед както правиха всички предишни.

9

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

На Това Му Викат - Корупция батееее