85

ББ

преди 2 години

демек...ще правиш партия...ама "лява" ще сееш от същото от което се опитваме да се лекуваме...и боко ли ще ти ги плаща...извращенията...я се

84

izh

преди 2 години

Естествено. Второто и трето поколение комуномутри, много държат да не ги свързват с бившата им партия. Е, затова се инвестират огромни пари за нови буферни слугинчета. Иначе все още се опасяват за награбеното. Е това разбира се може да стане само тук. Другите държави не са имали толкова кретенски комунизъм

83

Анонимен

преди 2 години

1 ТУМОР не е достатъчен, по-добре да има и разсейки?

82

Анонимен

преди 2 години

Най - добрият зелен сертификат е Passport Scotch. Без него да не се влиза в НС.

81

Анонимен

преди 2 години

Подозирам, че това действие е съгласувано с Нинова/БСП + Р. Овч. (Сивият Кардинал), защото макар че на пркатика червените са на власт в момента, то тя е нестабилна. Слагат си "ламаринка" отзад за в бъдеще. Пример - т.нар. "цар" Симо беше доведен от тогавашното БСП, ходили са му на крака в Мадрид.

80

Анонимен

преди 2 години

Мутрите са в потрес и пръскат отровни слюнки във всички посоки, вкл. и по БСП.

79

СМЕХ...

преди 2 години

НАЗДРАВЕ , МИШЕ....ВСИЧКИ ВЕЛИКИ ИДЕИ , ИДВАТ НА 3- РАКИИ ИЛИ 1-ОКА ВИНО....!/... от Дедо ми кръчмара го знам../

78

Нов БОНС-/к/, бе...

преди 2 години

"Българско Обединение на Ненагушилите се Социалисти -/и комунисти/..!

77

Анонимен

преди 2 години

Българска Интернационал Фашиска Партия ще и приляга на БСП

76

Ха, ха БРАВО МИКОВ

преди 2 години

Време е да се създаде "БЪЛГАРСКО ОБЕДИНЕНИЕ НА НЕНАГУШИЛИТЕ СЕ КОМУНИСТИ "----нема само Корнела и Баджанака на Радев да кярат от властта.... НИЕ СЪЩО МОЖЕМ!

75

Хахо

преди 2 години

Разбира ги тези неща Миков. Друга партия - силна, уважавана беше БСП по негово време, когато един банкянски и-д-и.от го наричаше пияница пред цяла България. И този жалък шут търпеше все едно не храчки, а елей е капел на главата му.

74

Хахо

преди 2 години

Разбира ги тези неща Миков. Друга партия - силна, уважавана беше БСП по негово време, когато един банкянски *** го наричаше пияница пред цяла България. И този *** търпеше все едно не храчки, а елей е капел на главата му.

73

не си в час

преди 2 години

До Анонимен 88 В момента Нинова е най-добрия политик!Другите са класи под нея!

72

Партиец

преди 2 години

Прав е г- Миков,но отчасти,защото доверието в столетницата не само е спаднало ,а никак во го няма ! Единствено Нинова и кохортата й вярват,че партийката е нещо значимо ,а и нали заема толкова " важно " място във властта и има толкова кадри по върховете - нищо, че е на последно място , в класацията на големите партии за изборите ! Нинова,вече сте АУТ !

71

Анонимен

преди 2 години

А седа де ,тези от подмяната ,не са ли новата партия на Гумен,още ли ще създаваме партии ,докато не останат само наши?Всъщност тези 240 депутати ,не са ли множко за 6 М население?

70

Анонимен

преди 2 години

Пияндето корумпе, хь хьлца.

69

Анонимен

преди 2 години

Мирише ми на разцепление. Радев не успя да махне Нинова чрез Зарков и сега се гласи проект за нова партия на Стефсн Янев. Тръгват по пътя на десницата, която никак на прокопса от радздробяването си на няколко партийки. А че Корни е страшно дразнещо парче, спор няма. Хората просто не и се кефят и затова не гладуват за нея.

68

1945 - 1990

преди 2 години

До 82 жителствотоОчевидно репресивната мярка е била и по вкуса на комунистите, които я продължават от 1945 г. до 1990 г., с цел "разцъвтяване" на стадото.Затварянето на границите, забраната на рок музиката, разправата с инакомислещи...Белене...повелите на партията...ех, прекрасни спомени от "цъфналия" комунизъЪм.

67

Анонимен

преди 2 години

От както затвориха лyдницитe форумите станаха много интересни!

66

Анонимен

преди 2 години

То проблема е че няма десни всички партии са леви.