52

ПРИБИРАЙТЕ СИ ПАРИТЕ

преди 2 години

..от банките ---утре да не осъмнете със запор за теглене от тях , като у Гърция ПРИ СОЦИАЛИСТИТЕ...!

51

въпрос

преди 2 години

Защо бюджета е разточителен само за тези със заплата от няколко хиляди. Попитайте тези които работят за 1000, дали е разточителен!

50

Анонимен

преди 2 години

Очертава се бюджет Бойко 2 ,раздаване милиарди на милионерите

49

Ужас

преди 2 години

Сутринта по бтв,чухме как младо момиче от дпс е накарано да се оттегли от парламента в полза на този елемент от снимката!?

48

Въпрос

преди 2 години

За Великден ще имаме ли бюджет за 2022 или ще караме още с оня от ГЕРБ. Питам за един приятел който гласува за промяната

47

Анонимен

преди 2 години

До 24: В Математическата ли бяхте съученици? Кой випуск ако може да попитам, че бях в езиковата, *** сне ходили и там.

46

Пука ми за теб...

преди 2 години

НЯМА ДА ТИ ПРАВЯ КОНКУРЕНЦИЯ, БЕ ..59...ТИ СИ СПЕЦИАЛИСТ В ТОВА , ЯВНО..!.....АЗ САМО СИ ГЛЕДАМ ДЕЦАТА И ПАРИТЕ ....ХА,ХА,ХАААААААА

45

Анонимен

преди 2 години

В гард Смилян също се въвежда режим на тока последван ктбГорна Оряховица и Вълчидол, Монатнско.

44

Пука ми за вас...

преди 2 години

Децата са ми в чужбина и целото ми съкровище е там

43

Да ви светна:

преди 2 години

Русия и Путин не "освобождават" задлъжнели въшкари .....ТЪРСЯТ САМО БОГАТИ ГЕЙОВЕ...

42

izh

преди 2 години

Toва ми доставя удоволствие. Държавата не е решен още въпроса с пътя на развитие. Е, бившите комуномутри и техните наследници овладяха ситуацията, заграбиха на първи етап каквото можаха, подготвиха втория етап, създадоха медии за формиране на общественото съзнание, вадят ми всеки ден на показ разни селски тарикатчета /виж по горе / и потъваме с ускорени темпове. Напролет или най късно през лятото резервите свършват И при фалирала държава, на българина ако не му дойде акъла няма място на земята

41

ИСКРЕННО САМ ДОВОЛЕН

преди 2 години

...ЧЕ , СМЕ ФИНАНСОВО ЗАДЛЪЖНЕЛИ НА САЩ И ЗАПАДНА ЕВРОПА....А , НЕ НА РУСИЯ!УТРЕ , КОГАТО ЩЕ СИ ИСКАТ ДЪЛГА----ЩЕ СИ ГО ВЗЕМАТ НА ВСИЧКИ И НЯМА ДА ПИТАТ , КОЙ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е...ХА,ХА,ХААА....БЪДЕТЕ СИГУРНИ!

40

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Него Елдоган го пази - Ще Ви изчегъртта до Кокал ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

39

Опа

преди 2 години

Преподаваше ми в известния университет УНСС - с една дума - неадекватен, безлична физиономиярядко не мога да намеря дума да опиша някоготози е първия!

38

Анонимен

преди 2 години

О,почакайте малко! Разходите не са започнали! Досега бяха само кредитите...

37

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Никой Не иска да си разваля къщичката в която живее, след време всеки ще си ходи я в Дубай , я в Канада , а на теб ще ти висят 50 милиарда кредити

36

спрете Инфлацията ПП

преди 2 години

Над 30% е инфлацията. Повишавате държавни заплати, а свободните професии ви плащат данъците и обедняваме ДРАСТИЧНО. От 2 години всичко поскъпва СПЕКУЛАТИВНО, необосновано и безобразно. При собствен ток Козлодуй и ТЕЦ2 да плащаме безумни цени. При вода под наклон София-безумни цени. При телефоните увеличение-за какво. Парното увеличение-сградна. Ще има СОЦИАЛНИ БУНТОВЕ, Хората не издържат. Скрито вдигнахте данъците на свободните професии.

35

Анонимен

преди 2 години

Щото приказките, за да вземеш власт, са едно, а работата след като си я взел - коренно различно нещо. Явно ги бива да приказват, а не да работят.

34

Въпрос?

преди 2 години

Нали примГЕРБ били изчезвали по 8 млрд годишно, къде са сега тези пари, защо се вземат нови заеми?

33

Естественно че ще е

преди 2 години

Разтегателен с тия 50 милиарда които са заложили да изтеглят за целия си мандат, след като унищожат бълг.индустрия и земеделие с тия цени на тока, газа, горивата- оставка некадърници !!!