23

Скъсания Арменец

преди 2 години

Проверете и фирма АЛ НАТУРАЛ Стара Загора - представлявана от Галин Ганчев ! Фирмата генерира огромни приходи от отдаване на работници под наем да чужди фирми ! Всеки прибран еврак е без платен данък !!! Казах Аз Армин !!!

22

Анонимен

преди 2 години

"Обществена тайна е, че всяка фирма има в България има "черна каса" от която се плащат парите за заплати на черно за да се избягват данъци. Докато това се толелирира, няма спасение за тази държава" - Ем давай пари на ДПС

21

Анонимен

преди 2 години

И защо да даваме данъци? Супер, нека да има хубави работи, ама обяснете ми какво е това? Помощио за малцинставата ... помощи за безработни ... оправят пътища в села и паланки ... АЙДЕ СПРЕТЕ СЕ БЕ?!?!??!

20

Анонимен

преди 2 години

Още преди години ГОРАНОВ ПРИКАНВАШЕ ДА СЕ НАМАЛЯВАТ КАСОВИТЕ НАРИЧНОСТИ!ИМАШЕ СРОКОВЕ И ДОСТА ПРОВЕРКИ!ТОГАВА ФИРМИТЕ НАПРАВИХА ПЛАЩАНИЯ !ТОВА НЕ СА СКРИТИ ПЕЧАЛБИ!ТЕ СА ОБЯВЕНА КАСОВА НАЛИЧНОСТ !

19

до 29

преди 2 години

Изкарваш достатъчно за къде? Да живееш сред гето? За овце не съм видял, но при теб яко се таковат деца, малки булки, деца раждат деца, най гледаните видеа в тубата за българия с милиони гледания, търговия на малолетни. Най гледаните клипове. После си пусни нещо заАвстралия и можеш да сравниш, и не се чуди що си панелистанец хаха

18

Анонимен

преди 2 години

Ами това им е работата на НАП ,трябва да ги поздравим, че работят ли?

17

Програмист

преди 2 години

и какво от това? факт който лично съм установил че се правят западни пари. Личен опит. Ако някога бе направил такива пари щеше да стоплиш че колкото и пари да правиш, няма да оправят екстериора, нито да живееш сред красота чистота и друга среда. Щеше да откриеш че можеш да правиш кинти на всички места по света. Щом в БГ са добри то навън ще са още по добри. Ако не се смяташ за некадърник! Не е важно колко пари имаш, а къде и как ги харчиш. Пари правя на всякъде по света. Но за какво са ми у Гето

16

Програмист

преди 2 години

от счетоводител станал Програмист.. малйй каква тагедия е станало в милата родна картинка.. ами ако се беше напънал още малко и космонафт можеше да станеш.. ехеее и летиш към космоса. Истинските Програмисти се изнесохме и си правим кариерата и кинтите по други ширини, ама тия неща не са на твоето ниво. Най малкото отгатни как ти хакам профила ПРОГРАМИСТЕ... На друго място в хранителната верига си пич. Поздрав от СиднейАавстралия! Най красивия крайна Планетата

15

Анонимен

преди 2 години

Главните счетоводители на предприятията също се изхитриха! Масово заличават счетоводни активи и си наддават над заплатите, като ощетяват финансовите активи на фирмите! Счетоводител да си! Поверени са ти всички финанси и ти си играеш с тях!

14

haha до Програмист

преди 2 години

Пич, незнам заща се засилваш да критикуваш тези които се съгласяват с теб? Всяка фирма е образно казано - през твоя супер ограничен мироглед (софия, може би пловдив/варна, и в IT индустрията) може би черните каси са изчезнали. Там работят що годе кадърни и интелигентни хора, въпреки, че и качестовто пада от 10тина години насам, заради огромния брой хора които влязоха и отвориха фирми. Погледни извън тези големи градове и тази индустрия и ще видиш, че практиката съвсем не е рядкост.

13

х

преди 2 години

Като махнат кеша и въведат дигиталните валути, тогава ще ми държат в каси дедовия.

12

Анонимен

преди 2 години

Радев започна да краде фирмите след като се видя, че закъса с бюджета и няма постъпления. Нека фирмите подадат жалби до Брюксел и да излязат на протест срещу беззаконйето на правителството на Радев и Петков!

11

Итън Хънт

преди 2 години

До Анонимен (9) То и в банка вече не е изгодно, така че, фирмените сейфове са добро решение за оперативност! Искат всичко да ни натресат "безкасово" - ей тъй - на! За по-тотален и заробващ контрол!

10

haha

преди 2 години

Обществена тайна е, че всяка фирма има в България има "черна каса" от която се плащат парите за заплати на черно за да се избягват данъци. Докато това се толелирира, няма спасение за тази държава. Най-вероятно тези нови декларирани печалби ще стигнат до 1млрд, което значи, че в държавата ще влязат 150 милиона лева - пари които досега сивия бизнес е крал от държавата. Питам аз, защо това се е толерирароло от предините, по-предините, и т.н. управляващи?

9

Спеца най-накрая

преди 2 години

ще осветли покриваната с години от БКП-ДС в лицето на всички правителства от Симеон насам сива икономика. Ако Боко Тиквата не беше толкова *** да се съсредоточи в това да има за него и да играе по гайдата на Доган, можеше той да е този, който да донесе промяна в обществото и да управлява още десетина години, но уви тъпата му мафиотска тиква не увря.

8

Анонимен

преди 2 години

Комунистите ограбиха парите на бизнеса и сега го фалирват през цената на тока. На тях им трябват бедни, плиткоумни избиратели да ги лъжат лесно!

7

Анонимен

преди 2 години

Принципно това, което ГЕРП получи за чекмеджетата новите го тълкуват като печалба, която трябва да се оданъчи и фискално е правилно! Но и заради това няма бюджет и няма и да има скоро, и не е необходим, защото това са налични средства и не трябва да се изработват във времена на локдауни и.т.н. За всичко има обяснение, дали е верно е друга работа! Сега като вземат 5-те % ще лъснат новите милионери! Продлжавайте да избирате ПП т.е. Продължаваме Подмяната! За новите избори само след тест за интелиг

6

до 2

преди 2 години

ей заради такива като тебе, тука никой нормален не инвестира. Седи си на 1000 лева заплата и си мечтай с тия виждания и знания от някъде да ти падне пачката. Само конфискации са ви в чугунeните соц. глави. Аз пък предлагам да се освободи пазара на труда и да се оправят работните визи. Да дойдат украйнци и молдовци и тогава да ги видиме тия като тебе с ниска производителност и "големи знания", да не паднете и на минималка у чистотата.

5

Анонимен

преди 2 години

ТИЯ ОТ НАП ХУБАВО ДА ГЛЕДАТ ПОСЛЕ ДА НЕ ПРОВЕРЯВАМЕ ТЯХ

4

Анонимен

преди 2 години

държавната администрация се назначава от хора в сянка,които имат сметки за разчистване