64

Анонимен

преди 2 години

До 65От коментара ви се разбира ,че сте човек с умерен IQ.В това няма лошо.Знае се обаче,че обикновено хора с по-висок IQ са податливи към депресии.

63

malart

преди 2 години

Депрсеията идва от липсата на контакти, ако си заключен в една стая в болница, да пази Господ провинциална, там скачат вече и от прозорците. Стоенето сам две и повече седмици може да отключи и психоза

62

Баба ми

преди 2 години

Депресия,едно време баба ми я лекуваше много добре с един шамар зад врата и всичко минава. Сега станаха *** времена.

61

Анонимен

преди 2 години

Автоимунен енцефалит предизвиква психози в острия стадий, а в постковид стадий-депресии и панически разстройства. Лекувайте се при психиатър. Има бум на самоубийства.

60

ГЛАВЕН ДОКТОР

преди 2 години

АЛООО--СЕРБЕЗОВА--СЗО КАЗА ДА СЕ ПРЕМАХНАТ СЕРТИФИКАТИТЕ---КАКВО СПИШ ИЛИ ИСКАШ ТОЯГА ЗА ДА СЕ СЪБУДИШ

59

покруст

преди 2 години

Ковид полиция в дълги до земята черни кожени шлифери с маски . Гротескни звуци и речи от електронните билбордове зовът за нетърпимост към антиваксърите. А наоколо е мрак . Тук таме пронизван от слабото осветление и фенерчета на агентите тежко скачащи от бронираните коли . А дъждът продължава вече седмица просто само да ръми.

58

Анонимен

преди 2 години

Когато си лабилен психически винаги ще си намериш извинение да си депресиран. Два пъти карам този вирос и що пък не ме разклати и за миг психически?!

57

иво

преди 2 години

Депресията е в резултат на извършващият се 30 години геноцид над българите в България.Депресивно е,че се откраднаха милиарди и все още няма осъден нито един политик или олигарх.Какво правят на свобода отпадъци като Боко Тиквата,свинята Пеевски,Станишев,Гоце,Доган и т.н.?????Не депресия ами кръв ще се лее скоро.

56

о.р. майор

преди 2 години

Всичко се свежда до това как ти представят информацията за ковид. Не е ли по-добре вместо 15% положителни тестове да се съобщава,че 85 % от тестовете са отрицателни. От началото на тази лудост наблюдаваме едно и също: трагичен глас съобщава разни данни. Добре поне,че генералът с черната униформа го скриха.

55

Анонимен

преди 2 години

Това похварно ли е? Постигнахте една от целите си.

54

Чичо

преди 2 години

Нормално е, да има депресия. Ето аз примерно вече втори месец се депресирам, че Омикрон е вече в България, смъртността е голяма, а некадърното ни правителство все още не е наложило локдаун!

53

Така че

преди 2 години

от петък до неделя на село,чист въздух, винце,ракийка по малко и депресията се преодолява

52

Анонимен

преди 2 години

това е целта на този фалшив ковид

51

Анонимен

преди 2 години

До 54: Тези роми с повече акъл от теб бе ваксър..много ясно, че не можеш да им отговориш.

50

Анонимен

преди 2 години

Психолозите и психиатрите и те ли чакат хонорари?!

49

Че тия

преди 2 години

състояния повечето хора са ги имали и без Ковида,то не е единственото дето води до стрес

48

СТРЕС

преди 2 години

При това всекидневно, пардон ежечасно, сори ежеминутно заливане със негативна и формация, насаждае на страх и ограничения, непрекъсната промяна на правилата.. ами всичко това първо води до СТРЕС и по-лошо, до постоянно съсъояние на напрежение (симпатиковата нервна система). Резултата е очакван - депресии и по-тежки неща, които ще спестя да ги споменавам.

47

Анонимен

преди 2 години

До #50 Какви ваксини, бре бу-да-ла? Това не са ваксини, това е начин да те заробят. Някои правят пари *** гърба на човешкото нещастие и тези 300-400 лакомници , управляват сега над 7 милиарда оФце . Сами сме си виновни, че ги търпим, независимо че онези подкупват наред и навсякъде всички си има граници. Голиглавият *** миналата година какво ни плашеше и какво стана, само страх насаждат в хората и си правят парите. И ти си придажник, след като мислиш така!

46

Анонимен

преди 2 години

Шепа агресивни роми драскат по форумите антиваксърски лозунги. Не съм паднал толкова ниско, че да им отговарям.

45

Дедо

преди 2 години

След 5-я ден в болница пациентите проявявали признаци на тревожност ......хо-хо-хо .....и раздразнителност ....хо-хо-хо ......!? Чак на 5-я ден !? Българинът е кораво koпeлe ....