135

Нормално

преди 2 години

На най-умната нация в света къде да са децата? Първо в болницата, а после в гробищата. Е, което оцелее бяга във ваксинираните държави.

134

Анонимен

преди 2 години

Да децата са 18 пъти повече щото до преди няколко месеца не се тестваха деца за нищо. Ако си спомняте или може би селективната ви памет не ви го позволява, но аз си спомням деца до 12г можеха да минават граница без тест, да влизат в магазини без маска итн до тази есен. Реално започнахме да ги маскираме и тестваме от 5 месеца насам и видиш ли почнахме да намираме случаи на деца преносители щото те не боледуват. И какво излезе сега? Голямата трагедия, че децата го карат безсимптомно!

133

Анонимен

преди 2 години

Близките ни умират и от други болести, умират и от липса на медицинска помощ, и от отказана медицинска помощ, и от некачествена медицинска помощ, и от липсата на лекарства, и от скъпи лекарства. В обществото ни не се води разговор за реформиране на здравеопазването. Броят се само умрелите от един сравнително безобиден вирус. Ако беше чума или холера, при тези мерки да сме изпукали масово.

132

Анти Тяло

преди 2 години

Камелия Цветанова (автор на статията) Цялата Ви статия е смукане от пръстите, айде намерете си работа и дръбкайте глупотевини!!!

131

45646

преди 2 години

"Децата с коронавирус са 18 пъти повече от миналата есен" То щото миналата есен имаше масово тестване на деца нали? Умирате да всявате паника...

130

Анонимен

преди 2 години

И как точно се установява след като тестовете не са ***?

129

епидемиолог

преди 2 години

'Децата с коронавирус са 18 пъти повече от миналата есен'==== Най-после добра новина! Това означава че вече ще са надеждно и дългосрочно имунизирани и ще са естествен щит, за предпазване на възрастните. Можеше да стане и много по-рано ако не затваряха училища. И ако нямаше локдауни и мерки за здрави и млади хора. Но явно не бе изгодно за корумпираните.

128

до 160

преди 2 години

Нарочени, кажи на двете деца дето са в Пирогов в тежко състояние

127

Анонимен

преди 2 години

т.е. ако е имало 1 нарочено като болно дете ( а реално само с положителен фалшив пцр ) а сега имаме 18 нарочени за положителни безсимптомни и това прави 18 пъти повече ... по мое мнение кунчев и компания трябва просто да бъдат избити

126

Анонимен

преди 2 години

Тиъ ша ми надупчат ччаавeeeeaaтъ.

125

Анонимен

преди 2 години

малиййййй

124

Един от вас

преди 2 години

Искат да надупчат всички, включително децата, защото само така могат да наложат новата финансова система. Цифрова валута. Кредит за подчинение и послушание. Пълен и тотален контрол над нас, обикновените хора. За тях ние сме роби, дори и в момента работим за шарена хартия. Призовавам Ви , хора, не се подчинявайте на тези шепа психопати, които се изживяват като богове!

123

Анонимен

преди 2 години

Според планчето на министър- фармацевтката във Варна сме в зелената зона и не се налагат мерки. Това е виц, накакъв абсурд, тук всеки трети е болен!

122

Анонимен

преди 2 години

Престанете да лъжете хората!

121

Анонимен

преди 2 години

Най- голямата имитация на мерки! В училищата няма ефективен образователен процес- празни часове, часове със заместващ учител, който е с друга специалност, многократно карантиниране, хаос, хаос...В учрежденията е същото, служители не се карантинират като контактни, защото няма кой да вдига телефона. И това ми било управление на криза! Правим се, че нищо не се случва и си докарваме евтини политически дивиденти...Тотално абдикирала сържава, бутафорни министри!

120

факт

преди 2 години

До Анонименсъпътстващи заболявания които не се лекуват!

119

филип ейджи

преди 2 години

миналата есен имаше ли грип!?

118

Анонимен

преди 2 години

Тва ковид, като не сте го пипнали с ръка го няма. Какво ще обясните на близките, които загубиха роднините си? Няма ги и това е, няма ковид-той е една хрема.

117

Анонимен

преди 2 години

Цитат: "Досега починалите са близо 33 хиляди. Неофициално тази цифра се умножава по 2 - което означава, че смъртните случаи са над 60 хиляди", каза той. >>>> Е, сега е по две, а имаше време, когато трябваше да се умножава по три, както бе през ноември 2020 година. Това всъщност е надвишената смъртност, която е над 60 хиляди човека и може доста точно да се определи от реалните статистики на НСИ.

116

Анонимен

преди 2 години

родителите като са стахливци да се ваксинират, децата им ще боледуват.