102

Ханонимен

преди 2 години

Борисов още август месец говореше какво се задава ... ама "умния" български народ е на принципа "Никога повече Герб". Плащайте сега сметките и не се обяснявайте въобще!!!

101

До 109

преди 2 години

Ами защото са регистрирани като фирма

100

Анонимен

преди 2 години

А защо църквите плащат промишлен ток? Няма ли някой от държавата да им помогне?

99

МИРО

преди 2 години

ЕТО ВИ СЕГА:ТОВА ЗА МЕН Е ДОЛЕН И ПОКАЗАТЕЛЕН ПРИМЕР НА РАЗЕДИНЕНИЕ НА НАШЕТО БЪЛГАРСКО ОБЩЕСТВО!!!АКО НЕ СЪМ ПРАВ КАЖЕТЕ! ТОВА ЩЕ СМЕЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ГО НАПРАВИ ЗА НЯКОЯ ДЖАМИЯ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ В ТУРЦИЯ!!!!НО РАДЕВ ГО ДОПУСНА С КИРО ЛЪЖЕЦА!!! СРАМОТА!!!

98

МИРО

преди 2 години

БРАТЯ БЪЛГАРИ,БЯХ НА ПОСЕЩЕНИЕ В ТОЗИ МАНАСТИР!!! НАИСТИНА,ТАМ НЯМАШЕ НИКАКЪВ ТОК!!! СЕСТРИЧКИТЕ МРЪЗНЕХА,ЗЪЗНЕХА И УМИРАХА ОТ СТУД И ГЛАД!КАЗАХА МИ:"ПРИЯТЕЛЮ,СПОКОНО ЗА ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ"!!!ТАКА,ЧЕ И НИЕ ЩЕ СПРЕМ НЕГОВИЯ ТОК!!!КОЙ ОБИЧА ТАКИВА ПРЕДАТЕЛИ КАТО НЕГО?

97

До 105

преди 2 години

Ами да измолят и малко ток. И за тях и за нас.

96

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли колко точно е заплатата на една монахиня. Или на един поп примерно. Чул съм че започват от 1.8 К. При това чисти, без данъци

95

.

преди 2 години

За всички, които пишат "какво правят монахините за народа" ще отговоря - измолват Божията милост и благодат за нас!

94

100

преди 2 години

Ако гаражът ти е регистриран на фирма ще плащаш ток като стопански потребител. Няма термин Промишлен ток - това беше при соца.

93

Анонимен

преди 2 години

Църквата е фирма - има приходи, има и имоти, плаща заплати и получава пари от държавата. Като фирма, ще плаща както и дригите фирми. Монахините лятос да събират дърва и да се топлят - съседката ми на 82 години това прави. На нея поне нося храна и и помагам, защотот цял живот е работила.

92

До 101

преди 2 години

Ами сложи си часовник бе. Струва 12 лв. Или двутарифен електромер с вграден часовник.

91

До 99

преди 2 години

Казваш инкасаторите определят цената на тока. Така на око. Според клиента. Ами много алчен тогава този ямболски инкасатор

90

Анонимен

преди 2 години

Тва ЕРП та големи тарикати и мене на гаража ме цакат само на дневна на цената на промишлен ток. Ама така ще е като докарахме на власт най големите измамници и крадци комунистите.

89

Анонимен

преди 2 години

Познавам един поп, при това на малка квартална църква в покрайнините на София. Има 14 апартамента Повече дори и от отличника Цветанов. Не съм ги питал кой му плаща тока

88

Пародия на държава

преди 2 години

Молихте се за промяна. Дойдоха червените инкасатори с далаверите с тока и сметките са между 5 и 10 пъти по високи. Кво се оплаквате плащайте си за промяната.

87

Анонимен

преди 2 години

Мислех че Божиите служители се греят на дърва. За да са по-близо до Бог

86

До 93

преди 2 години

Е как за какво - вечер гледат порно пи плазмите.

85

Анонимен

преди 2 години

Тези монахини не са ли чели историята и незнаят ли че предшественичките им в началото на 20-ти век са се греели на печка с дърва и са светели с газени лампи. Не усещат ли че Мутрите ги върнаха в средновековието. Добре че все ощ имат какво да ядът че досега да са предали богу дух.

84

Анонимен

преди 2 години

Токът на манастирите в България и на манастира Захари Зограф в Атон ги плаща Светия синод по обща сметка. Няма как да е платил на всички други електроенергията, а на тези - не.

83

Анонимен

преди 2 години

*** тия монахини, ток ли ручат? За какво го харчат? Или го продават скъпо па Ривът..? Преди време са произвеждали продукти и са ги търгували.... Сега освен да си поръчват продукти от секс шоповете какво отглеждат и търгуват?