44

Сланинов де белак

преди 2 години

До Забавно е... ДА, наистина е забавно. Щото тоя дето щял да м е сгъва с двата пръста вече е при свети Петър а аз съм си жив и здрав . Дори пулса ми не се повиши докато четох тая новина . За всичко си има време. Дали си сух като клечка или сланинов де белак - минеш ли 70-те по-добре си стой в къщи на топло и гледай Нешънъл Джиографик през зимата , отколкото да "щурмуваш" океана в опит да се надсмееш на възраста.... и то на собствената си възраст.......... е, посмяхме се .

43

Анонимен

преди 2 години

Авантюрист, евала и поклон. Годините не са порок и всеки има право да следва мечтите си.

42

Анонимен

преди 2 години

Мен ме изненадва само малко, че е тръгнал през януари, а не ноември-декември, когато е прозореца за прекосяване към Карибите. За да смени посоката към Азорите, значи е нямал друг избор. Но понякога така става в морето.

41

Алоу 19

преди 2 години

Ти учила ли си география, ***? Айде прочети малко инфо преди да задаваш тъ.панарски въпроси! Ей такива нечели млади п..ки счупиха държавата с глупостта си.

40

бивш пом кап-н

преди 2 години

Аз съм пресичал Атлантика на борда на 220м/ 50000т кораб, зимно време и то регулярно за един контракт. Само които не са го е правили, си правят неуместни майтапи. Човек попаднал там, бързо разбира колко сме крехки и колко "струва" техниката ни(кораб, лодки, салове и т.н). В океана има едно постоянно мъртво вълнение, това са дълги 100-200м вълни и върху тях се наслагват ветровите вълни. При буря става страшното. 8-10-15м вълна с гребен и всичко в пръски. 200м кораб се мята като черупка.

39

Растата

преди 2 години

Повечето от коментиращите тук не искат да излязат от зоната си на комфорт и затова казват, че този човек е луд. Но аз се възхищавам на такива хора, понеже те движат света напред. Те имат смелостта да направят нещо, което е отвъд границите на нормалното, безличното. Имат куража да превъзмогнат страховете си и да бъдат запомнени с това. В предишните векове именно такива хора са си жертвали живота в името на науката, в големите открития.

38

Ъм

преди 2 години

На многознайковците да припомним, че средната продължителност на живота на мъжете в България е 71,1 години...

37

Забавно е...

преди 2 години

... да се четат снизходителните коментари на няколко български сланинови де белаци на 40, които Жан-Жак, бивш парашутист, настоящ френски предприемач , би могъл да сгъне с два пръста на своите 75 години!

36

Анонимен

преди 2 години

До до 20 Не е зле човек да се осведоми каква точно е зимата в частта от Атлантика, разположена между южното крайбрежие на Мароко и Мартиника. Успех!

35

Да напомня:

преди 2 години

френското "canot a rame" не означава "кану", а гребна лодка...

34

Анонимен

преди 2 години

Не давате инфо дали е бил с бустерката?!Непълен материал!!

33

Анонимен

преди 2 години

75 годишен, кану, зима , Атлантика.. тоя не е особено умен но.. французин, какво да очакваш от такъв.

32

Пижо

преди 2 години

Съгласен съм с тези, които пишат, че трябва да се следват мечтите и се възхищават на човека, решил да се самоубие по много екстравагантен начин. Но, хора, айде моля ви да не натрапвате мечтите си на другите! Защото това са вашите мечти. По думите на дъщеря ми били задействани американските, португалските и фринските спасителни служби!!! Един болук народ, въвлечен насила в "мечтите" на някой си!

31

Анонимен

преди 2 години

В океана има много вълни ! Загинал е защото не си е слагал бустер срещу всяка нова вълна !

30

Шах

преди 2 години

Загина , но събра 2 милиона лайка.

29

Анонимен

преди 2 години

Вечно и спокойно плаване, Жан Жак! Да, ти успя да се надсмееш над старостта! Някои тук няма да могат да го разберат. Не си живуркал, а живял и предприемайки това плаване си се надсмял. Защото така или иначе всички ще умрем, по-важното е в какво състояние на духа.

28

Анонимен

преди 2 години

Атлантически океан, зимата, в малък плавателен съд = не умна идея. Мир на праха му. Отишъл си е докато прави това, което обича. Други ще си отидат омазани и в памперси с течащи течности по лицето

27

.

преди 2 години

Много вероятно е да са го набоцкали преди пътешествието :(

26

Хамид

преди 2 години

Шанс

25

.

преди 2 години

Кану с каюта????? Моля ви, кажете ми какво сте пушили! Искам и аз да купя от същото, много е добро!