164

Анонимен

преди 2 години

Адмирала подава оставка, защото е казал истината. Украйна е против Русия. Обаче не се отказва от Крим. А Крим й е даден от комунистите за временно ползване.

163

Анонимен

преди 2 години

До 224: Ама пращат други.

162

Анонимен

преди 2 години

Вън фашистка Германия от ЕС! Стоп на фашистко-империалистическа Македония!

161

Анонимен

преди 2 години

Старчета вече са управляващите и в Русия и в САЩ.А старци на война не ходят.

160

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 217 Другарката Йотова ще клекне на колене и ще лиже руски та.ша.ци на летището в София. Доказала е че го прави много добре.

159

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 213 и как ще и опази? като поеме огъня на руската пво ли?

158

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 214 Не може да изказваш лични мнения в защита на Хитлер на нашето време таваришч Путин. Значи според твойта логика ако този вицеадмирал каже че защитава Хитлер той трябва да си подаде оставката, а ако се възхищава от съвременния Хитлер той трябва да има свобода на лично мнение.

157

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: "НАТО ще прегази Русия като влак клечка за зъби." само на комикс. реалността обаче е друга - наобратното.

156

Анонимен

преди 2 години

ако има война, тогава фигуранта, смелий женерал, ще поведе с високо вдигнат юмрук българската армия съставена от генерали и секретарки (щото други няма) , другарката йотова ще заголи гръд и ще развее натовското знаме - също като картината на дьолакроа "свободата води народа". а другарката деса ще пее патриотични песни в съпровод на мъжкия хор на нсо, докато пътува в близкия мол...

155

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 209 Е сега е момента украинците да им си го върнат за милионите жертви по личната вина на Русия, още повече че вчера НАТО заяви че ще пази Украйна от въздуха, а по земя те и сами ще се оправят.

154

анонимен

преди 2 години

До един - няма да се наложи да ходим на война, то всички русофоби вече са на път.... Да, ама не......

153

Анонимен

преди 2 години

До ха-ха-ха ... 208 .. същото важи и за кравофилството! управляващите винаги са се навеждали откъдето дуе вятъра...

152

един

преди 2 години

И на мен не ми се ходи на война, да мре който иска, пък и за какво да се трепем един друг!? Не ми казвайте едно време какво било, времената са други, цивилизовани, модерни, либерални, красиви.......

151

Анонимен

преди 2 години

Навремето Сталин опатка 3 милиона украинци с глад.Сега ракети ,войски и нищо.

150

ха-ха-ха

преди 2 години

В пост 195 акцента не е върху Украйна и Русия а върху предателската подайгъзническа роля на българското русофилство. Вместо да се замисли върху предателското си поведение нашта русофилщина по матросовски се хвърля да защитава незащитимата позиция на агресора Русия срещу Украйна.

149

анонимен

преди 2 години

Никой българин не трябва да учавствува във война! Да стане като във филмите - накрая главните герои един срещу друг - Байдън срещу Путин! Кой ще победи?

148

Анонимен

преди 2 години

Германския вицеадмирал е изказал лично мнение и след като е разбрал каква глупост е казал и каква теза защитава си е подал оставката. Нашия натовски генерал Янев изказа личното мнение на Радев и себе си, но не смеят да си подадат оставките нито единия нито другия. Явно има да свършат още много работа в полза на Кремъл.

147

анонимен

преди 2 години

Във форума един гоподин иска България да останела автономия в Осм. империя, та да се запазела после цяла?! Първо, Великите сили никога нямаше да позволят това, и второ я си спомнете Косово, а З. Стоянов да не би да е безгрешен? Никой не знае какво би станало, така че няма смисъл в заяждането.

146

Съзнателна манипулац

преди 2 години

Снимката на диктатора Путин и заглавието "Командващият германските ВМС подаде оставка ......". Камелия Цветанова се излага, предлага ни съзнателна, прозрачна манипулация вероятно с цел оцеляване в медийното пространство, изцяло под контрола на червено-ДС олигархия!

145

Анонимен

преди 2 години

Един път им показаха на какво е способно НАТО срещу Садам Хюсеин в операция "Пустинен щит". Не разбират от дума. Втори път ги предупредиха в операция "Пустинна буря" като буквално за месец и половина отсвириха руското оръжие там. Не разбират от дума. Трети път НАТО им изнесе показно в Югославия. Не разбират от дума. Преди време Ердоган само с дроновете си ги направи смешни. Пак се ослушват. Ами като не искаш мира, на ти секира.