110

Шефа

преди 2 години

Дядо Байдън като Мао Це Дун се надява да види как Русия и Украйна се трепят по време на Олимпиада , а той да стои далече и на високо!Но украинската армия ще бъде сразена от тая на Донбас и Луганск , както винаги до сега , без намеса на Русия!

109

Анонимен

преди 2 години

Това е първата пратка от наскоро договорена военна помощ на стойност 200 милиона долара. Това не е първата договорена военна помощ. Сумарните военни доставки за Украйна приближават $2 млрд.

108

Алекс

преди 2 години

До Ти да видиш.. През 2014г. в Донбас видяхме какви са възможностите на украинците.

107

Алекс

преди 2 години

Кога *** укри ще осъзнаят,че заложиха на куц кон?Обслужването на американски интереси им носи само загуби.Досега загубиха Крим и Донбас.Ако продължат същия курс са възможни още загуби.

106

проклето старче

преди 2 години

Заради този антихрист от снимката Европа ще бъде превърната в ядрена зона! Пожелавам му всичкото лошо нещо което може да му се случи на човек да се случи на него и неговите близки приятели и познати! СМЪРТ за вас изродинещастни!

105

гробар

преди 2 години

Хайде Байдъне, ковчега сме го подготвили и те чака да ни станеш клиент!

104

Вейдър

преди 2 години

200 млн... Можеше 980 хиляди, много ми се виждат 200 милиона, хахахахахахахахахахахахаха

103

До whistleblower

преди 2 години

Живея и работя в Русия.Това което пишеш е фейк.Руснаците ще се бият до кръв за защита на етноса и за да е ясно ,че Русия е фактор.

102

До аха

преди 2 години

Направо скачай от терасата с тебе и без тебе все тая.

101

whistleblower

преди 2 години

Там в Русия младите мразят путлерастите един познат от Санкт Питер ми каза, че всеки там гледа да емигрира я в САЩ я в Канада и никой не иска да се бие за Путин той само дрънка с оръжия по парадите да плаши гаргите но си е гола вода повечето няма да излязат на фронта. Хвърлят яко пари за пропаганда и за петата им колона а народа им тъне в мизерия.

100

Хохохоооо...

преди 2 години

Лелее.... ТО И НАШИЯ РУНДЬО, ОБЪРНА ПАЛАЧИНКАТА В ПОЛЗА НА САЩ..... ПУТИН, ШЕ ГО ДУ"" "" А, МАЙ..... ХАХАХААА.....

99

Анонимен

преди 2 години

Гаврата с руската кочииина продължава :)

98

Пурко

преди 2 години

,,Помощта,,надлежно се плаща нали.И какво значи помощ,да даваш в ръцете на хора в обстановка на хаос оръжия и да им гледаш сеира отстрани.Лесно е да се стреляш от хиляди км.разстояние.

97

Анонимен

преди 2 години

Ще има ли контрол, за какво ще бъдат изхарчени тези пари, или пак ще чуем за нова афера, ала "синът на Байдън"?

96

Анонимен

преди 2 години

Вън България от джендърския ЕС и правещето войни и убийства НАТО!

95

Анонимен

преди 2 години

А ние техните "съюзници" ще си плащаме всичките консумативи, оръжия, и каквото се сетите по поддръжка на самолетите им, когато пристигнат. Големите ни съюзници ни вкараха в НАТО да имат парче земя до черно море и нищо повече!!!! Където да си правят каквото си искат в така наречения изток на НАТО!

94

Анонимен

преди 2 години

200 милиона долара помощ, т.е. РАЗБИРАЙ ЗАЕМ, който ще трябва да се връща, независимо под каква форма

93

МИРО

преди 2 години

Жалко,че ние нямаме умни политици и не ценим умните си хора от край време!!!Все сме предатели! Руснаците не са такива,затова не губят!!!Ние се предаваме сега на АМЕРИКА!!!А те гледат да си пробутат оръжията навсякъде!!!!!!Гледат с войни или без войни,с оръжия или без оръжия да завладяват земи,народи,територии!!!Но и тяхното царство ще свърши!!!Затова сега украинците ще загубят!!!Нещата трябва да се виждат в правилно в перспектива!!!АМЕРИКАНЦИТЕ ИСКАТ ДА СКАРАТ И ИЗТОЩЯТ ТЕЗИ ДВА БРАТСКИ НАРОДА

92

Мдаа

преди 2 години

Украйна от глупост ще изгори , жалко за тях мислех ги за по умниНяма шанс русия да допусне на границите си страна член на нато

91

Чочо

преди 2 години

Безплатен обяд...няма.Това ще направи Украйна поредната страна,която ще се "поклони" пред САЩ.и ще я клатят,като Европа.