44

Лекар ихтиманец

преди 2 години

Един от малкото, които искат пари от други доктори за да ги оперират!

43

пациент

преди 2 години

ама докторите вече са префинансирани ...взимат най-много в държавата без да се намали смъртността на пациентите.

42

Анонимен

преди 2 години

Ето това чудовище и няколко други като него крадат парите на болниците и мизерно платените редови лекари и сестри. До кога държавата ще си затваря очите и ще осдтавя тези побеснели озурпатори да грабят безнаказано?

41

Анонимен

преди 2 години

Ало , милионерчето със бяла престилка ако случайно стане катаствофа със теб и някоя ламарина ти е резнала вена и ти тече кръв и мога да ти помогна да ти спася живота -познай , ще седя и ще ти се наслаждавам как бавно и гадно умираш и ще ти припомням тези милиони дето ги имаш да си ги навиваш на фунийки и да си ги завреш отзаде !

40

Gogo

преди 2 години

Другарю професор , такова животно отдавна не живее в колонията.

39

мед сестра

преди 2 години

Алчен д,,..!

38

Morski

преди 2 години

Професоре, НЕ здраверопазването е добре финансирано,но НЕ ДОБРЕ РАЗПРЕДЕЛЕНО И ФИНАНСИРАНЕ И ПО БОЛНИЧНО И СПЕЦИАЛИСТИ ПО ОБЛАСТИ.Не може един лекар да получава поне 300 000 годишна заплата ( при това таьзи сума е една от ниските по годишни декларации)като същевременно недостигат средства за лекарства,консумативи и апаратура, а при това да се плаче ,че не е добре фиансирана сферата! Нали не сте за парите само ,а- ХИПОКРАТ?

37

Характер

преди 2 години

А ти да неби да разбираш нещо И микрон не ти е ясно Върви се натвгай защото май ти свършват паричките щом си започнал да се показваш Бързо забрави че премахна едно светило на медецината

36

Анонимен

преди 2 години

Здравеопазването е добре финасирано недоЗдравеопазване. Силно се надписва при крайно лошо качество на услугата.

35

Анонимен

преди 2 години

Тоя е по-алчен и от дамаджаната,как пък не се наядохте гадини мрръсни ддолни,а на мед.сестрите по една минимална заплата.

34

Хахаха

преди 2 години

Това го казва човек натрупал 10 милиона лева от заплати в държавна болница, като е взимал по 70 бона месечно и по 300 бона годишна премия.А за медицинските сестри нямало пари да заплати ...Такива, като този са за затвора ...

33

За да убедиш някого

преди 2 години

в нещо, убеждаващият трябва да има стойност! Ако за мен ти си никой, убеждавай колкото искаш! Ей това ви е проблема! Изпълзяхте от какви ли не дупки и претендирате за авторитет! Може и да имате, но като не ви познават хората... си имайте авторитет пред 50те студента! За мен нямате => няма как да ме убедите в НИЩО! Другият проблем е когато хората започнат да задават въпроси, а някой проффан започне да им се кара от екрана! С други думи:ПРОВАЛ СТЕ! За това и ваксинацията е провал! ц!

32

Анонимен

преди 2 години

Лекарите си плащат обучението 10 години по 100 бона а не бесплатни и после заминават за ЕС.

31

Анонимен

преди 2 години

Махнете кръвния данък че безработни не може да се лекуват Такъв геноцит на българи няма и през турско.

30

Василев

преди 2 години

Освен от заплати се забогатява и от "признателните " пациенти.Колко ли се дава- взема ей така за смяна на аортната клапа? Това,е кеш.Не избор на екип или по здравна каса.Колко ли такива операции се правят на година? На човек животът му е скъп и дава мило драго за да оцелее.И някои се възползват от това .Кешът е винаги преди операцията.И връщане няма.

29

Дел Сол

преди 2 години

Генчо Начев е най-богатият лекар, става ясно от декларациите на директорите на болници. Шефът на Св. Екатерина е добавил нов имот към досегашните 15 имота и над 500-те декара гори - купил къща в Кумбре дел Сол, Испания, за 700 хил. лв.

28

Бг

преди 2 години

Защо не си гледа летище Горна Оряховица професора!!! И там не е достатъчно финансирането!

27

Анонимен

преди 2 години

Нещо странно се случи след Чернобил. Станахме безсмъртни, като Кукарачи и не могат да ни уплашат Менгелетата.

26

Щирлиц

преди 2 години

Американското посолство ни иска 5 000 000,повече не му трябват!Планът трябва да се изпълнява,предатели колкото щеш!

25

до 18

преди 2 години

Ако си прав за 6-те милиарда значи пълним каца без дъно!