92

Иван

преди 2 години

Руската наглост край, край няма. А нашите проруски предатели, вият от кеф. За тях Русия е по важна от България. На такива *** , винаги задавам един и същи въпрос-да ми посочат един съюзник на Русия, ,който да не се управлява от диктатор и народа му да живее добре. Ако ми посочат, ставам русофил и путинист.

91

4444

преди 2 години

Искания Русия не е предявявала нито към България, нито към Румъния, нито към НАТО, че и към Евросъюза. Те и някаквито разговори, които проведоха с някои от тях си бяха снизходително отчитане, че все пак съществуват. Нормално като към лакеи.

90

Така решиха

преди 2 години

Генералгубернаторите на Румъния и България не парламентите и риферендумите да се знае

89

Анонимен

преди 2 години

Румъния и България са независими страни не разбрахте ли,че от тях нищо не зависи

88

Помните ли..

преди 2 години

Някой мъдрец , беше казъл че...."простотията и тъпотията са непобедими"....ТОЧНО ТАКА Е И С РУСИЯ....

87

Помните ли

преди 2 години

Баба Ванга го е казала Русия е необятна не могат да я победят. Просто се чудя никой ли не си е взел поука от ВСВ, 24 милиона мъртви, разруха и съсипани човечки съдби. И каква беше ползата от всичко? Ако ще се бият вместо да страдат невинни, предлагам високият елит, да си вземат по един меч и да си решават проблемите.

86

Никога

преди 2 години

CNN Е НАЙ-ПРОДАЖНАТА ТВ ПОМИЯ! НЕ ЗНАМ КОЙ СИ ПОЗВОЛЯВА, ДА ГЛЕДА ТАЯ ПРОМИВАЩА МОЗЪКА ЕНТЕРАЛГИЯ

85

Къф , референдум, бе

преди 2 години

На където и да си обърнете *** ...все сте от еб""ата страна ...ха,ха,ха....НЕ ТИ ЛИ Е ЯСНО ??!...ТИ НА ЕРБАП , ЛИ СЕ ПРАЙШ , БЕ ***.....??!

84

Анонимен

преди 2 години

И АЗ СЪМ ЗА РЕФЕРЕНДУМ А ДА ВИДИМ КОЛКО 2% СТЕ ЗА НАТОТО

83

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

АБЕ , КОФТИ Е , КОГАТО ДОРИ "КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТИ ВОДАЧИ" , МИНАВАТ НА СТРАНАТА НА САЩ И ЕВРОПА И СА ГОТОВИ ДА ВОЮВАТ С РУСИЯ....ХА,ХА,ХААААААА....ВСЕ СТЕ ТАКИВА , ДУПЕДАВЦИ У ТАЯ БКП/БСП , БЕ....ВСЕ ТАКИВА "СЪР ГЕЙЧЕТА СТЕ"!!!!

82

Анонимен

преди 2 години

е направете референдум пък ще видим , киро циркаджията е привърженик на теорията как 2 процента елит управлявят цяла държава, а той на изборите има 0.2 пр. ей не сме толкова гламави бе кире стига тия постановки

81

Анонимен

преди 2 години

Румъния и България на ковто страна са били все е вла бой

80

Не България, а ЕЛИТ

преди 2 години

Да не се бърка политическият елит с НАРОДЪТ на България. Между тях зее пропаст. Едните не могат да си платят сметките за ток, вода, парно, храна, данъци, такси, акцизи, лекарства, болници. Другите Депутати и Министри получават ДЕСЕТ ХИЛЯДИ ЛЕВА месечна заплата, безплатни транспорт, здравеопазване, апартаменти, коли, шофьори, паркинги, охрани, консумативи.НИКОЙ НЕ ПОПИТА НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ, дали искаме в НАТО.

79

АГЕНТ 07

преди 2 години

До АнонименМНОГО СИ ТОЧЕН---ИСКАНЕТО НА РУСИЯ --НАТО ДА СЕ ИЗТЕГЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ Е ОТПРАВЕНО КЪМ--НАТО БЕЗПРЕДМЕТНО Е НАШЕТО ЛАЕНЕ КАКТО И РУМЪНСКОТО КВИЧЕНЕ

78

ще ме изтрият

преди 2 години

https://mid.ru/ru/foreign_policy/vnesnepoliticeskoe-dos-e/dvustoronnie-otnosenij-rossii-s-inostrannymi-gosudarstvami/rossia-nato/1790803/руснаците даже не ни споменават , а тези нашите циркаджии и слугинаж първи се натискат с уточняващи въпроси от БНР и първата новина на бгднес сайта , негова собственост е и блубърг тв, за която Лавров каза, че разпространява най-многофалшиви новини

77

Мдаа

преди 2 години

Статията звучи сякаш те решават а не - сащ и русия

76

Анонимен

преди 2 години

Румъния и България отхвърлили...? Пълна лъжа! Нито Румъния, нито България някой ги е питал дали искат да хрантутят гадните бази на наглите кравари, нито някой ги е питал дали искат в НАТО, нито имат шанс да се отърват от НАТО като излязат от него. НАТО е като капан - лесно се влиза и няма излизане. Влезеш ли един път в клетката на САЩ - НАТО ставаш им роб. И сега, както винаги, агентите на САЩ, в държавното управление на двете държави правят угодни на САЩ декларации по нареждане от САЩ.

75

Анонимен

преди 2 години

А питахте ли народа? В... А м... А!

74

Анонимен

преди 2 години

Нашите съюзници от НАТО Турция ще ни пази от руската агресия! Да живее Османската империя

73

Крим не е руски

преди 2 години

Кат Русия няма друга,тъй коварна на света .НАТО е нашата упора,гарант за нашата свобода. Добре дошли са още изтребители от партньорите ни от НАТО.Щом ушанките кви чат ми става готино на душата..ха.ха