255

Анонимен

преди 2 години

Борисов направи,каквото можа.Време е да се отдаде на заслужен отдих.

254

Някой

преди 2 години

...ами защото ви бъркат подупките ! ГЕРБ са единствените, които изваждат зацапаните кюлоти на превратаджиите!

253

А Бе

преди 2 години

...щатните на Радев верно ли са толкова задръстени?Борисов прекара държавата през три кризи, и остави подредена държава и бюджета на плюс, а те му диплят какво бил казал , ама какво не бил направил!Вие сега ли кацанахте в България, и се набирате за "извънземни"! Държавата затъва с пълна сила, и виновниците за това са ...превратаджията Радев, Харвардските измамици, Чалгата, парите на Черепа, машинките на Мадуро, и целокупният българин, който гласува да за сеир, който ще му излезе през носа му!

252

Хм

преди 2 години

Я , крадливия селянин се появи !

251

Анонимен

преди 2 години

До Ясно е,:"За близо година, не са намерили доказателства и за пет лева, но явно смятат че все Борисов ще е виновен за тяхната... алчност, некадърност и крадливост!"===>Старата песен на нов глас. И на Боко все предишните и Станишев му бяха виновни. Сега защо *** когато днешните си бършат г..а с него. Нали и той го правеше същото.

250

Хм

преди 2 години

Всички преди да вземат властта или след като минат в опозиция говорят верни неща, ама толкова верни, че да се подпишеш под всяка тяхна дума. Само дето като вземат властта всички започват да действат по един и същ начин.

249

анонимен

преди 2 години

Въздухарите да се мерят с Боко--смяяях!

248

4epa

преди 2 години

САМО СИ КУПЕТЕ ПОВЕ4Е ВАЗЕЛИН- ЩЕ ИМА КИР4ЕНЕ И КОКОР4ЕНЕ И ФИГУРИНТИРАНЕ !

247

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

Тоя откри топлата вода .КАТО ЧЕ ПРЕДИ НЕГО НЕ БЕШЕ ТАКА ! 33 години така затъна тая държава - окуражаващо от МВФ .БСП-та СДС-та,ОДС-та,НДСВ-та,Тройни Коалиции(ДПС -БСП -НДСВ),ГЕРБ и сега най новите гробокопачи на България . Яд го е ,яд го е ,че го смениха с тяхен си модерен главанак . Не, не ти направиха снимките БСП , а ония от Козяк 16 .БСПто е на командно дишане и те са блед римейк на комунисти пак от същото място. Рафаелчо сина на Корнела вжте къде бачка щеразбере филма кой ви гови го прожектира

246

Ясно е,

преди 2 години

...че сегашните управляващи ни набутват в "блатото" на Радев с пълна сила! Въпросът е, колко време ще ги издържат българите, с тяхното самодоволство и пълна неадекватност с кризата, в която ни набутват! За близо година, не са намерили доказателства и за пет лева, но явно смятат че все Борисов ще е виновен за тяхната... алчност, некадърност и крадливост! Не е ясно само, машинките на Мадуро ли са причината за това самодоволство?

245

Анонимен

преди 2 години

А колко трябва да си ***, за да гласуваш за човек, нарушил конституцията и незнаещ дали да си закопчае копчето или обратно? Ха,ха,ха

244

ПроСоТо

преди 2 години

До Реалист...ей,ти май не си наясно какво е "реалист"...?..Определено го бъркаш СЪСГЛИСТ !

243

българин

преди 2 години

Ясно е,че пришните управляващи са типове,които задължително трябва да са в затвора.Но се питам калко човек трябва да е сбъркан в мозъка,за да продължава да ги подкрепя .То е казано: "*** народ,слаба държава" .

242

Реалист

преди 2 години

Тъй нареченият "ром" от Банкя, ни прекара през най-голямата финансова криза в Европа, през мигрантската криза , през пандемията...! Когато Мутафчийски беше шеф на Щаба, за три месеца починаха 130 човека! При служебните недоразумения на Радев , починаха над ...30хиляди души! Ама вие няма да се "плашите", всичко вървяло по план! И умрелите и те са по "план"! Важното е да напълните чувалите на "Отровните"!

241

ПроСоТо

преди 2 години

Я!...Опят са дали трибуна на БанкянскияМУТРОИД да СПОДЕЛИ КАК Е ДЕЙСТВАЛ,кога га беха калесали за "минпридсидатиль" .."Борисов: Схемата е ясна - дългове, раздаване на калпак"...Е нали ЗА ТОВА ТИ ЛИЧНО ТРИ ПЪТИ ПОДАВА ОСТАВКА бе?!?!..ЗАЩО НИ ПРИПОМНЯШ СХЕМАТА СИ ?!..Ако теб покраймалоумието ти те е натиснал и алцхаймера,то НИЕ ПОМНИМ !!!!...Б.О.К.Л..УК !!!

240

християнин

преди 2 години

Този индивид още ли е на свобода.Г-не, с най-голямо удоволствие искам да чуя новина,че са те арестували.

239

Обичам ГЕРБ

преди 2 години

Браво Боко, мачкай мутр.енските тикви!

238

Анонимен

преди 2 години

Когато бях малък, се молех за колело. После разбрах, че Господ работи по друг начин: откраднах колело и започнах да се моля за прошка......всички толупи кат баце стигат до този извод

237

Реалист

преди 2 години

За безчинствата на превратаджията Радев, настоящи и бъдещи, се оказва ,че Борисов и Гешев били виновни? Хайде бе? Една година вече управлявате, докога ще гледате да си чистите зацапаните Зад**ци, със тоя ,или ония!

236

Само ГЕРБ

преди 2 години

Айде Буци, налей още масло в огъня, нека тия новите се дразнят да можеш пак да ни управляваш, ти поне мислиш за нас