335

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 446 Ами докажете го бе и вкарайте Бойко в затвора. Но да ръсите глупости без доказателства ала Рашков ми идва в повече. Писна ми от ***.

334

Анонимен

преди 2 години

Няма да се платят лихвите от напиканите протестъри. Те както се видя са платени безделници. Ще се платят от нас и нашите деца.

333

Анонимен

преди 2 години

Колккото по ограничено, толкова по нагло

332

Анонимен

преди 2 години

Троловете на Тиквата продължават да са всеотдайни, явно още има парички от рома от село Банкя! Браво, дерзайте!

331

Анонимен

преди 2 години

До Промяната Прпдължава:"Вче в трети град в България е въведен тежим на тока. След Вълчидол и Лесичово Горна Отяховица също обяви режим на тока. Няма да има осветление от след 21 ч вечерта. Режим въведоха и десетки села в Монтамско и Пазарджишко."===>Значи както през 19 век са ходели през нощта с фенери по улиците и сега пак така ще ходим след 24 часа. Ми, браво.

330

" селянин "

преди 2 години

Време беше ( най-накрая ) и най-бедните пенсионери , потърпевши от Иван Костов и от всички правителства до сега и най-вече от гербаджийското правителство да получат някоя трохичка повече , за да се бие в гърдите новото правителство , че прави нещо и за простосмъртните бедняци пенсионери . Останалите бедни ще почакаме някоя и друга петилетка , за да ни подхвърлят някой лев за адет . Въпреки , че гоненията не стихват от 9 септември 1944 г. на грабителите на народа от така наречените комунисти .

329

Дидо

преди 2 години

Кюлчетата на държавна сигурност, дето ги снимаха в някакво чекмедже в някаква стая са в палатите на Б.Рашков.

328

Аха

преди 2 години

Тиква няма защо да завижда на балон

327

Анонимен

преди 2 години

До Дядо от селоАма ти смяташ, че ще успеете да се задържите на власт 4 години, ти вярваш ли си?

326

Анонимен

преди 2 години

Асенчо защо се крие, вдигна ни данъка и се скри. Да питам аз, тези нови просто гении Харвард освен да взимат заеми и да вдигат данъци нещо друго научил ли ги е?

325

Дядо от село

преди 2 години

На г-н Борисов ,представихме 12 години от нашият живот ! Нека дадем шанс на новите, за поне 4 години ! Не виждам трагедия от това! Няма как за 35 дни ,да де направи вълшебна магия !

324

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 425 Бойко не знам, но Радев вижда Бай Тошо.

323

Анонимен

преди 2 години

Метафората на Радев за завладяната държава прекрасно пасва на сегашната ситуация - нашата страна е превзета от протежетата ан Кирил Петков, бизнес партньорите на Лорер и съучениците на Лена Бориславова окупирали цялата държавна администрация.

322

Анонимен

преди 2 години

Бацо кой вижда в огледалото?

321

Напикан протестър

преди 2 години

Това, което 25 годишните пикльовци около Петков ще изнесат в куфари към Канада и САЩ след като ги изритат с камъни ще бъде платено с лихвите от напиканите протестъри на Орлов мост. От такива кухи *** като оная изкуфяла чанта дето я даваха по телевизията онова лято до шадравана, на въпроса защо протестира тя отговори, че протестирала, защото искала децата й да се върнат от чужбина.Ето това е нивото на средния м,алоумен българин и българка.

320

Просто Лена

преди 2 години

13 900 лв е заплатата на говорителката на премиера Петков Лена Бориславова. Бориславова е на 27 години, юрист. Няма друг трудов стаж освен този в момента в МС.

319

Промяната Прпдължава

преди 2 години

Вче в трети град в България е въведен тежим на тока. След Вълчидол и Лесичово Горна Отяховица също обяви режим на тока. Няма да има осветление от след 21 ч вечерта. Режим въведоха и десетки села в Монтамско и Пазарджишко.

318

Анонимен

преди 2 години

9 млрд лв е изхарчило правителството на Петков и Радев само за месец декември,

317

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли интересува инфлацията? Абе, къде са майките от системата ни убива? Какво се случва със системата днес, възкръсва ли ги ? Какво става с конституцията? Нарушителите възнаграждават ли се? Как си плащате сметките? Станахте ли най-богати в Европа? Все въпроси, с които Борисов няма нищо общо в момента, защото не управлява страната.

316

Дебил

преди 2 години

Джипката ши хвърля пачки да пълни чикмижиту и ши Иве Матата на Хариту...