238

Анонимен

преди 2 години

Нашите политици да не бързат, по-спокойно. Щото се очертава голям майтап, германците започват да бият отбой, НАТО нямало работа в Украйна. Утре сигурно ще прочетем материал и в ДНЕС. Очаквам и французите да се дръпнат, така де, досега слугуваха на САЩ, ама всичко си има граници, станаха много нагли краварите.

237

Анонимен

преди 2 години

Ние нямаме и няма да имаме самолети от класата на Юрофайтър. Слава Богу, нямаме и няма да имаме боколука F-35. Руснаците са на кяр - ще имат летящи мишени за дългобойните си ракети въздух-въздух Р-37, рекорд от 1994 г. - поразяване на цел на 304 км! Или на цялата гама наземни зенитни ракети! Мисля, че британският разрушител беше последният късметлия! Този път ще има леш!

236

БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ

преди 2 години

Генерал Янев, кажете ясно на нашите съюзници: Ние българите, като активен и отговорен член на НАТО, искаме да дадем шанс за дипломатическо решение на кризата и затова ще се въздържим от увеличаването на военния контингент на наша територия. Генерал Янев, Вашите сънародници са Ви гласували доверие да ги предпазвате от опасности в моменти като този. Не НАТО е Вашият работодател. Ние сме Вашите работодатели. НИЕ НЕ ИСКАМЕ ТАЗИ ВОЙНА! Тя е нужна на други. Спрете този процес, докато все още има шанс.

235

Оставка

преди 2 години

Тези трябва да ги изритаме преди да започнат военните действия иначе ще поканат американски снайперисти да стрелят срещу нас както направиха в Украйна.България трябва да запази пълен неутралитет. Путин и Байдън ако искат да се бият да ходят в Аляска или Сибир.

234

Доналд Тръмп

преди 2 години

Вече ви е наредено ,вие нищо не решавате!Ще има и самолети и кораби щом ние вашите господари сме го решили!

233

Анонимен

преди 2 години

Абе Янев, ти имаш ли още чувството, че някой те подслушва?

232

Анонимен

преди 2 години

И тези самолети няма да ви помогнат.Сринахте си собствената армия сега ще се молите на чужда.Пародия.

231

Аууу, КВО доживяхте.

преди 2 години

.... ТОВА КОМУНИСТИТЕ .... ХАХАХААА... СОБСТВЕНИТЕ ВИ ВОДАЧИ, ДА ВИ ПРОДАВАТ ЗА ПАРИ..... ХАХАХААА.... КАТО ОВЦИ ЗА КЛАНЕ, У ЧИКАГСКАТА КЛАННИЦА!!!!

230

Анонимен

преди 2 години

Даже ссср нямаше

229

Анонимен

преди 2 години

Тоя *** на снимката въобще има ли самочувствие да решава, каквото и да било?

228

Анонимен

преди 2 години

И на децата е ясно, че НАТО искат военни конфликти по света за да оправдаят огромните средства, които получават. Трябва им враг!!! Преди няколко години Нюман каза, че Русия има огромна територия, а малко народ...

227

Анонимен

преди 2 години

Стефане,седи мирен.Изчакай,не бързай.

226

Анонимен

преди 2 години

янев поне казва какво се готви , другите мълчат ами поне знаеме протест народе???

225

Национални предатели

преди 2 години

В свободна България никога не е имало чужди войски!

224

Анонимен

преди 2 години

Радев, Петков и Янев ще доведат България до национална КАТАСТРОФА!!!

223

нн

преди 2 години

Българската армия, един стадион, ама не Маракана а 30 хиляди. Смехотворно, 3-4 самолета, 2-3 еди какви. Смях. Мълчете и се натискайте, не дразнете.

222

Анонимен

преди 2 години

Халандците да не дойдат с тревица? Аз не бих ги допуснал да пипат копчета и ръчки тея напушеняци.

221

Анонимен

преди 2 години

хубаво борис 3 е казал на германците с вас ме но никога против Русия

220

АНОНИМЕН

преди 2 години

И Царя не тръгна срещу РУСИЯ .Мисли Янев , когато руси и украинци умираха за освобождението от турско робство сегашните ни приятели не си мръднаха пръста да ни защитят . През ВСВ СЪЩИТЕ приятели заринаха мирните ни градове с авиобомби вместо военни обекти

219

Възраждане на СССР

преди 2 години

ЕС и НАТО вън от България!! Окупаторски самолети да не се допускат във въздушното ни пространство!! Да се вдигнат по тревога ПВО на България!! Ако трябва да се поиска военна помощ и от Русия!!