31

Ами

преди 2 години

Лентяи и ЗООФИЛИ. Да държиш животно в къщи??? Хората, които обичат животни първо им осигуряват подходящите условия, най-важното от които е подходящо СОБСТВЕНО ОБИТАНИЕ и не ге пущат свободно, защото те вече са приемник и преносител на всякакъв вид болести. Но пуста мода. Нали трябва да те оближе някой.

30

(-_-)

преди 2 години

Усетиха, че при хората това вече не върви и започнаха с кучета.. Какво падение!

29

Анонимен

преди 2 години

Новичок?

28

Ооооу..

преди 2 години

Май Крон....!

27

Анонимен

преди 2 години

Саддам е възкръснал и с химическия Али са направили отрова за британски кучета. Само тази версия ми звучи достатъчно убедително...

26

Анонимен

преди 2 години

Ами няма ги източноевропейските слуги да им чистят, затова драйфат кученцата.

25

Някой

преди 2 години

Гледането на куче в апартамент в града е едно от най-*** хобита за всички времена. Всеки ден по два пъти си длъжен да си разхождаш личния роб на каишка и да му събираш *** от земята. И за какво е цялата работа? За да те гледа в очите и да ти се радва, защото е едно просто същество, което не може да осъзнае какво му причиняваш, а ти си много щастлив, че някой те обича. Извънземните като дойдат ще бъдат изумени от много неща, но това вероятно ще ги довърши.

24

ной

преди 2 години

5G всички ще ни умори

23

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Ваксините убиват най-добрият приятел на човека.

22

Растата

преди 2 години

Това сега ще бъде новия вирус в следващите месеци, както обвиниха китайците, че яли прилепи. Но в този случай няма да обвинят англичаните, може би руснаците, че руски агенти са разпространили вирусът сред кучетата на англичаните. И, разбира се, Запада и Байдън ще наложат икономически санкции на Русия. Възможен е такъв сценарий.

21

Анонимен

преди 2 години

Комикрон!За бога братя, ваксинирайте си кучетата!!!

20

Чичо

преди 2 години

Трябва си (и при тях, и при нас) внос на виетнамци. Да прочистят, че гадните домашни любимци станаха прекалено много!

19

SS

преди 2 години

Дай боже тая кучешка болест да дойде и у нас . Че много и нагли станаха кучелюбивите бок-**ци !

18

а във Варна е така

преди 2 години

Преместихме се в блока 1998г и тогава имаше само 2 домашни кучета. Сега са повече от 15 при около 40 обитаеми апартамента. Даже до нас има голямо куче, въпреки че са на квартира и имат момче на около 1,5г. Цяла вечер лае и дращи, денем спи. Как спи детето, не знам. На 7ми етаж има куче една педя и му купуват пуловери,да не изстине. Страх го е от сянката си и винаги пикае в асансьора. Само една си носи ръкавици за акитата. Всички други ги изкарват да акат навън. Навсякъде тревите са минирани!

17

Анонимен

преди 2 години

това е новия вирус от куче към човек започвана новия стар цирк за още 2-3 -4 години

16

Анонимен

преди 2 години

Хванал ги е ковид.

15

Край

преди 2 години

Путин им трови кучетата - да не лаят като руснаците форсират острова.

14

АнонимеН

преди 2 години

КУЧЕТАТА В СВЕТА ДОСТИГНАХА 1 МИЛИАРД БРОЯ ПРЕЗ 2021-ВА ГОДИНА КОЕТО СЕЗИРА БИЛИ!!! ВИРУСА БИЛИКУЧЕКОВИД 2022 ЩЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА КАТО ЩЕ ПРИНУДИ СВЕТА ДА ГИ ВАКСИНИРА! ТАКА С ВАКСИНИРАНЕ ОТНОВО И ОТНОВО СЕ ОЧАКВА КУЧЕТАТА ДА НАМАЛЕЯТ ДО 100 МИЛИОНА В РАМКИТЕ НА 10 ГОДИНИ! ВПЕЧАТЛЯВАЩО Е, ЧЕ ИМА ТОЛКОВА МНОГО КУЧИЩА НА СВЕТА НО ТАКА ПИШЕ И СА СЕ УДВОИЛИ СПРЯМО 2012-ТА КОГАТО СА БИЛИ 500 МИЛИОНА!

13

Анонимен

преди 2 години

Мистериозната болест се казва 5G

12

Анонимен

преди 2 години

Минаха БДК-тата покрай острова и кучетата и те се поосраха.