47

О, невиждано!

преди 2 години

Децата боледуват! Случва се за пръв път в човешката история! Преквалифициарха официално грипа с модерната болести и се изумиха колко много са болните! Наистина се случва за пръв път! О, свещена простота!

46

ъъъ

преди 2 години

Що за заглавие - "Медици..". Кажете "доктор Николова", да разберем за какво става дума.

45

Батко

преди 2 години

Двете откачалки Гергана Николова и Гломб! Отново обикалят медиите с откровени лъжи и пропаганда! Време е да се сезира прокуратурата за тях! Питам ги тези лели кога ходят на работа?

44

Анонимен

преди 2 години

Гломб, гледала ли си "Козия рог". Гледай го. Такива насилници като теб свършват по същия начин. Провалихте бъдещето на децата ***.

43

Чичо

преди 2 години

Значи, да спрат да тръбят колко било притеснително и да почнат да ги ваксинират и всичко ще си дойде на мястото!

42

Анонимен

преди 2 години

"След 10-дневна карантина пациентът е преминал острата част, но ние продължаваме да лекуваме последствията, каза Николова." -- И после как няма да има усложнения? То ти мине, а ония продължават да те лекуват!?!

41

Анонимен

преди 2 години

КиК забравиха за грипните ваканции!!!!!!!!!!!!!!!! А ВИЕ??????

40

Анонимен

преди 2 години

Хора, народе . Ковид мафията посяга вече и на децата ни. Докога ще ги търпиме още ?

39

Анонимен

преди 2 години

По притеснително е че продължавате да говорите небивалици опирайки се да уплаши те хората и да ги накарате да се набодат с експерименталната течност за да може да се докопате до заветните 10 лева за поставена доза. Не се наядохте ей. Окапвала косата от пост ковид синдром, знаете ли колко мои познати го изкараха тоя вирус много тежко, познати на мои познати също, при нито един от тях няма такова нещо.

38

Анонимен

преди 2 години

Всекидневно фалшиви ковид новини по скапаните беге медии ! Ако имаше главен прокурор и прокуратура незабавно щеха да повдигнат обвинение срещу ковидарите за терористична дейност срешу държавата но за съжаление няма а има само срещу тези които казват истината.

37

Анонимен

преди 2 години

Я направо го пишете хроничен тоя к.о.в.и.д. Така ще може да диспансеризирате всички изнудени да се тестват и да смучете още пари от здравната каса без да правите нищо. И по някой Т.Е.Л.К даже може да издадете.

36

Анонимен

преди 2 години

Докато умираха само пенсионери, на антиваксърите не им пукаше. Сега деца постъпват в болниците с тежък ковид и някои родители антиваксъри прогледнаха. Но е късно!

35

Анонимен

преди 2 години

Щеше да е притеснително ако 90% са заразени със сифилис.С корона всеки който кихне и друг вдиша ще се зарази.

34

Анонимен

преди 2 години

Притеснително е, че вече 2 години "лекарите", които се изживяват като медийни звезди, не дават никаква полезна информация на хората. Д-р Зеленко, семеен лекар от Ню Йорк измисли лечение, а нашите не само не лекуват и оставят всичко на болниците, а после се реве, че били натоварени, ами участват в плашенето и ваксапропагандата. Вижте и тази статия - колко изречения в нея са полезни.

33

Бay

преди 2 години

притеснително е за децата с други болести. Тях вируса може да ги убие.

32

Анонимен

преди 2 години

На управляващите мoшеници изобщо не им пука за това, което става в държавата. Самият абсурд да се прави реклама на туризма по време на епидемия е показателен... Много добре знаят, че" ваксините " не пазят от заразяване, но не махат кафявия сертификат. Кръчмите и зимните курорти са пълни с тези хора, но си работят все едно няма нищо... Е, как тогава няма да има хиляди заразени?

31

Анонимен

преди 2 години

Тези "медици " са платени говорители на хора , които поддържат Ковид- истерията. Плаща им се , за да всяват паника . Редно е някои органи да се самосезира.

30

Професор Шломб

преди 2 години

Притеснително е че непрекъснато настъпвате с пропагандата към децата! Децата преболедуват нищожната смехотворна ковид-настинка рекордно леко! Не знам друга болест, която да боледуват толкова леко! И понеже не знаете каква ЛЪЖА ЛЪЖА ЛЪЖА да съчините за да уплашите някой наивен родител да си инжектира детето, пишете съчинения за "постковид" - окапва косата, диабет, подагра, кокоши трън и каквото ви хрумне още!

29

Ха са

преди 2 години

Притеснително е че вас не ви бива за нищо. ,дори и слаби артисти Когато правите че уж. сте уморени , репетирайте повече защото хората ще почнат да вярват че за 5 ст не струвате

28

Анонимен

преди 2 години

МНещо за профилактика да се предлага, за засилване на имунната система, за да може тя да парира агресията на всеки вирус? Не, не и не. Ваксини до пъл о унищожение на имун. система. Платено им е и точат лиги за ностоп коронодалавера.