107

Спрете да тествате

преди 2 години

И готово,ама нали трябва да се психясва добитъка

106

Kapmoфчо

преди 2 години

Ама да бе, през м.Януари на децата да им тече носът е силно притеснително :))))

105

Ужасссс

преди 2 години

Е, щом д-р Николова го казва това, значи е така. На нея специално много й вярвам. Тя дежурна по ТВ и други медии стана. Кога ги лекува, като все интервюта дава? И все тя много компетентна! Пфууу

104

До София 1

преди 2 години

Много скоро ще берете плодовете от това, че криете детето си в къщи при всяко кихнало в клас друго дете. Асоциални, депресирани, саможиви, плахи, неадекватни-ето такива ще ги направите с вашето мислене и психози. Децата като цяло боледуват през този сезон, ще ви изненадам вероятно, но са боледували и преди ковид. Едно дете по-често, друго по-рядко. Страшно няма. Проблемът е в главите на родители като вас. Мислете с главите си, защото после за децата ви ще е късно за корекция на психиката им.

103

От Берлин

преди 2 години

Стига с паниката-При нас има по половин класове в карантина и,, заболели"-децата се оправят за 3-4дни от настинката, и нищо им няма...!!! По-леко и от нормалният грип... Престанете с лъжите! Продажни ***...Имаме Нов Холокост! БОГ С ВАС И ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА

102

Е, па...

преди 2 години

Ало, притеснените медици, до сега, имам предвид преди да знаем за ковид, нямаше ли точно в този период много болни деца? Включително деца хоспитализирани с пневмония? Много ви е къса паметта нещо. Зимен сезон е, боледуват си децата. Те и през лятото са с различни ентеровируси....

101

гг

преди 2 години

Децата са положителни, но са асимптомни или не боледуват тежко. Стига сте всявали паника. Има засилен скрининг в училище, нормално е да откриват повече случаи. А и омикрон е доста по-заразен.

100

bref

преди 2 години

До София 1 - не висенето в училищата, а безотговорните възрастни. Реваха да минат децата онлайн и какво направиха - хукнаха по почивки и спа. Там ковид няма, нали...

99

bref

преди 2 години

До София 1Статистиката се базира на повече от 1 случай. Ако вашето не боледува, поне 5 боледуват. В нашия клас примерно децата, които са изкарали ковид се броят на пръстите на едната ми ръка. Няма отсъстващи учители. Столицата.

98

Иван

преди 2 години

Скъпа Петя, правилно е да се напише "ПритеснителЕН е високият брой заразени деца!", да си знаеш за следващия път. Знам, че е трудно да се пишат статии, но все пак.

97

Анонимен

преди 2 години

Съвсем скоро ще ядем обещания за светло бъдеще! Друго няма да има.

96

София1

преди 2 години

Винаги през годините при толкова много болни е имало грипна или дървена ваканция, но сега висенето в училище, ще ни доведе до икономически колапс.

95

София 1

преди 2 години

Не е вярно, че децата всяка година боледуват от респираторни заболявания.Моето от 4-ри години не е боледувало, но прецених, че след коледната ваканция няма да го пусна на училище и ще ходи само за контролните и класните.Половината клас изкара Ковид повторно през януари. Има само 5 деца, сред тях и моето, които не са боледували от Ковид През последните две седмици само6 деца бяха в класната стая, а останалите онлайн - 2 спрени от родителите, 1 с грип, а всички останали в карантина с Ковид.

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89Доказателствата за ползите от ваксините са железни. Верно ли бе? Минавало ли ти е през кухата кратунка че в най ваксинираните страни смъртните случаи са по малко защото точно в тези страни в началото мряха като мухи, тоест по слабите и болните измряха тогава, или по голямата част от тях? Постъпилите в болница пак в тези страни са по малко според теб. Затова ли във Великобритания викнаха военните на помощ в болниците, защото има по малко болни?

93

Анонимен

преди 2 години

И вирусът, и ваксината са разработвани от едни и същи хора по едно и също време. Общото между тях е шиповият протеин. Той е бойната глава на това биологично оръжие. Вируса и ваксината са двете страни на една и съща монета. Изходът е ранна терапия - с природни средства и генерични лекарства.

92

До 77

преди 2 години

Абе акъл имате ли, когато фактите ще ви извадят очите? Че най ваксинираните страни регистрират най-висока заразеност? Що се до смъртността, ако си направиш труда да сравниш смъртността на България с други страни отпреди пандемията нищо не се е променило. Единствената видима статистическа връзка е, че най ваксинираните регистрирар най много нови случаи. Според мен просто се чувствате пре...ни че се набучихте, а с нищо не сте чо защитени. И се успокоявате със свободни съчинения

91

Анонимен

преди 2 години

Е като висок какво?До сега не са боледували деца ли?Всяка зима боледуват.Пък и не само зимата.Лятото от ротавируси,зимата от грип.

90

noFreeman

преди 2 години

как добре са описали какво става след боденето с течностите адови...

89

Анонимен

преди 2 години

Кой бустер ще ни отърве от пандемията? Петият? Осмият? Кой поред?

88

Др. Акула

преди 2 години

До 77 ------??? "Мангъра ви излъга по вкички точки" -" 1. Децата не боледуват". -два дена с лека температура - да, реално не боледуват. "2. Преболедувалите имат доживотен имунитет." - Със сигурност е по-добър от инжектираните, доказа се многократно! " 3. Вдигайте всички мерки, лекото грипче не е проблем" - да, още е вярно! "4. Лятото 2020 вирусът ще изчезне" - ако не го подържаха с "мерки" - щеше. Виж ЮАР с омикрон. "5. Ваксините са опасни. " - те са потресаващо опасни, по-лошо от очакваното