127

Германец

преди 2 години

Предполагам, че ако и аз бях като вас - да стържа дъното - щях и аз да съм супергерой в един имагинерен свят, разобличил сатанистките рептили. Интересно нещо е когнитивният дисонанс :)

126

Германец

преди 2 години

Всички колегите, които познавам са ваксинирани. Също и децата им. Но разбира се, говорим за друга черга от вашата. Социална, интелектуална, културна, финансова, ю нейм ит.

125

НИЩОЖЕСТВО

преди 2 години

Дайте достатъчно Гергана Николова да спре да плаши хората....болни деца има от всички болести!!!!

124

Анонимен

преди 2 години

Браво Кристина. Явно след този Апокалипсис ще останат само свестни хора като теб. Не обръщай внимание на глупавите коментари тук.

123

Анонимен

преди 2 години

Антиваксър: Притеснително е, че дъртите не се разболяват и умират вече 2 години и къде тази пандемия? Притеснително е, че децата се разболяват, омръзна ни тази пандемия.

122

Анонимен

преди 2 години

До 125Дърти комунисте. Боже се пише с главна буква. На теб Създателят на Вселената не е успял да ти угоди и си му сърдит, как горката Кристина,ще може.

121

До Кристина

преди 2 години

Абе, госпожо Кристина, вярно ли се гордееш, че си подложила децата си на това? И се наричаш "майка"???? Хм, странно. Мислех, че майката трябва всячески да се стреми да предпази децата си, особено когато са малки и беззащитни. А ти направо в устата на вълка си ги хвърлила с това инжектиране! Събуди се, Кристина! То, всъщност за теб вече е късно. Няма връщане назад от това, което си направила.

120

До 121 от Берлин

преди 2 години

Чичка, ги от Берлин ли си или от Чернобил . Мозъкът ти работи на пресекулки. Писал си драскулки. Пипни се отзад. Може да имаш опашка. Малки рогчета на челцето ти тикнат вече от страх. С тях си писал последните си думи.

119

Анонимен

преди 2 години

Премахнете дискриминацията по възраст. Всички са равни. Антиваксърите искат да уморят възрасните си родители и да им вземат апартамента, къщата, а не искат техните деца да се разболяват и умират.

118

До 122

преди 2 години

Защо на ,,расовите мъже,, от Възраждане в задните части е забито ,,расовото нещо,, на дъртия Лавров. Затова са толкова подвижни. Защото нещо мъничко,меко и старо ги човърка отзад.

117

Ох, боже.......

преди 2 години

Кристина, Кристина.... Дано не ревете един ден. Това е безумно, не е аргументирано, антилогика просто. Децата нямат нужда от препарати, които всъщност не са ваксини в истинския смисъл на думата, защото ваксинирани се разболяват и разпространяват вируса, включително умират. Децата са подрастващи, организмът им не е приключил процесите на развитие и вкарването на субстанция, неизследвана до край е опасно за тях. Вероятно вие сте от онези зомбираните майки, които не мислят трезво. Съжалявам ви!

116

Желева

преди 2 години

До МоникаСъгласна на 100%.

115

Анонимен

преди 2 години

Работодателите са в шок. Как така болен човек ще се лекува. Преди три години, ако някой вземе болничен за вирусна инфекция, го разпъваха на кръст. Въобще чорбаджиите са убедени,че всеки им е длъжен. Сега хората си ценят здравето и търсят медицинска помощ.Вземат си отпуски,болнични и настъпва паника сред назначените капиталисти.

114

Моника

преди 2 години

Ваксърите са жени. Те са жени в мъжки тела. Страх ги е от едно грипче. Приятелките и съпругете им, трябва да ги зарязват. Не им трябват такива "мъжки" половинки. Те са жени. Всеки уважаващ себе си мъж, трябва да е в редиците на партия "Възраждане". Там са расовите мъже.

113

От Берлин

преди 2 години

До 116 Кристина. А, ако един ден се окаже, че децата ви развиват автоимунно заболявания и т. н И точно майка им е виновна за тяхното страдание....!?! Ще се обесите ли на първото дърво, което видите..??? Вие сте убийци на собствените си деца, и в същото време сте жертви на Сатанистите превзели този свят! Смирете се, за мислете се, спрете да консумират медии... Опазеге децата ви! Господ да ви е на помощ

112

Г.а.н.ь.о.

преди 2 години

Ко ? Не..за мен не е притеснително, аз от деца не се интересувам, който си има деца да си ги гледа... аз се интересувам от кучета и екскурзииплюс алкохол, чалга и бързи коли.. и купонът да не свършва...

111

Извод

преди 2 години

Плюнковия тест е една пплюнка! Дъвка за ушите на родителите.

110

Koko

преди 2 години

Предлагам: Притеснителен е високият .... но всеки сам си преЦЕНЯ

109

Koko

преди 2 години

Все повече ме учудват констукциите на българските изречения, например това заглавие. Напълно в стила на бившия премиер, който може да реди български думи, но никога да завърши изречение....

108

Кристина

преди 2 години

Двете ми дъщери, на 8 и 12 години, съм ги ваксинирала. Цял живот ще са благодарни. Не слушайте Мангъров!